Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2018

Nομίζατε ότι την χαρά, σας την δίνει το χρήμα και όχι η χάρις ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Τις αμφισβητήσεις θα τις περάσετε παιδιά μου ακόμα και με τον εαυτόν σας, όχι μόνον με τους άλλους………………………...

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΤΙΜΟΤΗΤΑΣ της ψυχής ώστε να αναγνωρίσει πλήρως και τέλεια ΤΟ ΘΕΙΟΝ!

Και όμως περνώντας αυτούς τους βράχους και χτυπώντας επάνω τους, θα αρχίσετε να βλέπετε με τα πραγματικά μάτια της ψυχής για να μην σκοντάφτετε συνέχεια.
Βλέπετε τον εαυτόν σας τρανό, όταν τον όβολον έχετε και πτωχοί και δυστυχισμένοι είσθε όταν αυτός φεύγει.

Και δεν αφήσατε ποτέ τα γόνατα σας να ματώσουν από τις προσευχές, ούτε καν ποτέ εν ώρα χαράς, δεν υψώσατε τα μάτια σας προς τον Ουράνιο Πατέρα.
Αλλά τα χέρια σας βουτούσατε στον βούρκο ( το χρήμα ) και το κρατούσατε μπροστά σας ως θεον, για την χαρά που σας έδωσε, επειδή νομίζατε ότι την χαρά, σας την δίνει το χρήμα και όχι η χάρις ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Όταν όμως χάνετε αυτόν τον ‘’θεον’’ δηλαδή το χρήμα αρχίζετε και βλασφημείτε ΤΟΝ ΘΕΟΝ.

Έκκληση κάνω σε σας που σας τύφλωσε η ζήλεια για την ύλην…………………
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ! Αφήστε την ψυχή σας ελεύθερη να αγγίξει τα Ουράνια! ……………………….
Έκκληση σας κάνω να γυρίσετε ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟΝ, ΣΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΝ………… ΣΤΟΝ ΘΕΟΝ.
ο δρόμος για να έλθετε ΣΤΟΝ Κύριο σας είναι μεν ελαφρύς, αλλά είναι και πολύ δύσκολος.
Που βρίσκετε η δυσκολία παιδιά μου;

Η δυσκολία βρίσκεται στην πιστιν του καθενός, δηλαδή πόσο πιστεύει για τον δρόμον που θα διασχίσει, όχι όμως μόνον αυτό αλλά και πόσην θέρμην και αντοχήν έχει επίσης.
Ο λόγος του θεού και ο δρόμος Του Θεού παιδιά μου είναι όπως το φως του καντηλιού.
Που όσο το συντηρείς μένει αναμμένο και φωτεινό, όσο το ανανεώνεις είναι ζωντανό το φως και όχι χλωμό, και όσο δεν το ξεχνάς σε φωτίζει.

Έτσι είναι και ο δρόμος Του Θεού παιδιά μου, ένα φως καντηλιού αναμμένο μέσα στην ψυχήν σας, γι’ αυτό πρέπει να συντηρείτε την πιστιν σας θερμήν και αμετάβλητην και όσον δύσκολος και εάν είναι ο δρόμος Του Θεού, περπατήστε τον άφοβα, γιατί τόσον ελαφρύς θα γίνεται.

Οι θυσίες που έκαναν κάποτε οι Άγιοι…….. ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ…..
Για εσάς η μόνη θυσία είναι να πιστέψετε ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, όχι όμως να πιστεύετε τυφλά, αλλά με ανοιχτα τα μάτια της ψυχής σας και του νου σας, ώστε να αναγνωρίζετε ακριβώς Τον Ουράνιο Πατέρα και Τον Χριστόν σας.


Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να τα δημοσιεύσω
GEWKWN

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου