Τρίτη, Αυγούστου 14, 2018

Αν και μοιάζει περίπλοκο, δεν είναι τόσο..Κατά αρχάς, όπως είδαμε σε προηγούμενο κείμενο, κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτά που έτρεχαν στο πρόγραμμα "Kόσμος" για το μήνα Αύγουστο.

Είδαμε το ξέσπασμα κατά Ερντογάν..


Και είδαμε την "γιορτή των θυσιών" να πέφτει ή μάλλον να ορίζεται ανάμεσα σε χρόνους καθρέπτες.

Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις με πολλά λόγια αυτό που λένε δύο λέξεις και 4 νούμερα… «γιορτή των θυσιών»....12.21.

Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει αυτή η γιορτή αλλά όταν την τοποθετείς σε χρόνο 12.21 πας για κάτι μεγάλο.

12.8 ξεκινάει και κορυφώνεται 21.8....

Εφόσον θέλουν προσφορά και θυσίες....ενέργεια δηλαδή στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου χρόνου όπως είδαμε και σήμερα στην Ιταλία, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Υπάρχουν μέρη που θέλουν να προκαλέσουν κάτι πολύ άσχημο, τα έχουν στοχεύσει καιρό τώρα.

Όμως χρειάζονται την δική μας ενέργεια, τη δική μας θυσία και συμμετοχή για κάτι τέτοιο και σε συνάρτηση με το χρόνο, δημιουργούν μια τραγωδία σε όλη της μεγαλοπρέπεια.

Η Ιταλία ήταν στόχος…και συνεχίζει να είναι….ακόμη και μετά το σημερινό και αυτή η χώρα έχει μια παράξενη σχέση με τις απελευθερώσεις εγκλωβισμένων ανθρώπων κάτω από τη Γη, ας μην ξεχνάμε το συμβάν στην Ταϊλάνδη, είναι σημείο μέτρησης.

Άλλη μια περιοχή, μιας και μιλάμε για μέρη στόχους, είναι η βορειοδυτική Αμερική και συγκεκριμένα η Καλιφόρνια.

Το μέρος παρακολουθείται στενά, μιας και έρχονται κάθε τόσο πολλά στοιχεία για την περιοχή που έζησε πριν μερικές ημέρες την μεγαλύτερη καταστροφή από πυρκαγιά στην ιστορία της, την πολιτεία που φιλοξενεί την πόλη των Αγγέλων, το μυστικό όρος Shasta που είναι αφιερωμένο σε μια ισχυρή και πολύ παλιά «θεότητα», την μυστική οργάνωση Bohemian Groove και το τεράστιο άγαλμα Κουκουβάγιας προς τιμήν της πολύ παλιάς «θεότητας» που προσκυνάνε......... το μέρος που φιλοξενεί τις μουσικές τελετές/φεστιβάλ που διοργανώνουν στο όνομα κατά σύμπτωση και πάλι της πολύ παλιάς αυτής θηλυκής «θεότητας».

Εκεί δίπλα είναι η κοιλάδα των νεκρών, με τις μεγαλύτερες καταγεγραμμένες θερμοκρασίες παγκοσμίως, εκεί στην ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Αμερικής κάτι έχουν πάθει όσα οχήματα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, όπως και το μυαλό μερικών που τα χειρίζονται.

Το βορειοδυτικό τμήμα της Αμερικής διαθέτει μια ωρολογιακή βόμβα στο έδαφός του.

Ίδια με της Ιταλίας, έχουν και οι δύο περιοχές κοινό χαρακτηριστικό τα ηφαίστεια.

Θυμάσαι που είχαμε πει για το διάστημα 1-8.8 σεισμός ή ηφαίστειο ή και τα δύο;

Κάποιοι το θυμούνται...

Να σου πω ότι στο χρονικό περιθώριο που δόθηκε συνέβησαν και τα δύο!

Δεν ήταν μόνο ο σεισμός στην Ινδονησία με 400 και βάλε νεκρούς.

Ήταν και κάτι άλλο που πέρασε στα ψιλά.

Υπήρξε και έκρηξη ηφαίστειου στη Χιλή.

Στις 8.8.2018


Στην πραγματικότητα όταν έγραφα για ηφαίστειο το περίμενα συγκεκριμένα στις 7.8..έπεσα μια ημέρα έξω.

Το πρόβλημα όμως είναι άλλο….ότι εκδηλώθηκε πολύ κοντά στο μέτρημα του χρόνου.

Άρα στο πεδίο μας οι σκιές θέλουν κάτι μεγαλύτερο από μια απλή έκρηξη.

Αυτό είναι πολύ άσχημο. Αυτό σημαίνει ότι η φράση έκρηξη ηφαιστείου έχει καβαλήσει το χρόνο και πάει όπου θέλει αυτός, το γεγονός ας πούμε έχει κλειδώσει.

Και έχει  εντοπιστεί η χρονική ακολουθία όπου πιθανός να εκδηλωθεί ένα τέτοιο γεγονός.

Και ίσως να μην μιλάμε για ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά για μια συστοιχία γεγονότων, σεισμικών και ηφαιστειακών αφού αυτά τα δύο πάνε μαζί, το ένα σπρώχνει το άλλο και τα δύο εμάς τους ανθρώπους.


Υπάρχει μια παράξενη σύνδεση ενεργειακών γραμμών/νεύρων του πλανήτη που συνδέει την περιοχή της Ινδονησίας με τη Χιλή και τον Καναδά, μια γραμμή που διέρχεται μέσα από την περιοχή που βρίσκεται ο "Κίτρινος Λίθος" στη Βόρεια Αμερική και από την Δημοκρατία του Κονγκό. Όλες αυτές οι περιοχές διαθέτουν φονικά ηφαίστεια.

Για το Κονγκό δεν έχουμε ακούσει κάτι, ακόμη...


Για την ιστορία, οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει περίεργη σεισμική δραστηριότητα κάτω από τον Κίτρινο λίθο(yellow stone) και πιθανός δεν γνωρίζουν την χρονική ακολουθία, σε συγκεκριμένο αριθμό, που ακολουθούν οι ηφαιστειακές εκρήξεις από ένα σημείο και μετά.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποφύγουμε μια ή παραπάνω ηφαιστειακές-σεισμικές τραγωδίες και δεν πάμε πολύ μακριά στο χρόνο, αφού όλα γύρω μας έχουν αλλάξει και δείχνουν να πηγαίνουν ταχύτερα από τις 14.5, στον χρόνο μηδέν.

Όπως κατάλαβες, οι καταστροφές φυτεύονται πολύ πριν , μέσα από τις αποφάσεις των κρατών και των κοινωνιών, που αποδέχονται αυτά που ερεθίζουν τους νόμους του πεδίου.

Μάρτυρας και ατράνταχτη απόδειξη είναι για άλλη μια φορά ο χρόνος.

Στις 9.6.2018 είχαμε το Gay Pride στην Ιταλία, διοργανώθηκε την ίδια ημέρα με την Ελλάδα, είναι από τις μεγαλύτερες τελετές/φεστιβάλ της Ευρώπης.

Από τις 9.6 έως σήμερα και την τραγωδία στο γεφύρι της Γένοβα 14.8, έχουμε ακριβώς 66 ημέρες!!

Ο χρόνος στέκεται μάρτυρας κατηγορίας, φανερώνοντας την αλήθεια πίσω από τις θυσίες τους, εμείς και οι αποφάσεις μας συλλογικά τροφοδοτούν με καύσιμο τις σκιές, ώστε με της σειρά τους να μας κάνουν κακό...... και με τη σειρά μας να τα βάζουμε με όλους και με όλα, ακόμη και με τον Θεό.

Μην περιμένεις την επιστημονική κοινότητα να ερευνήσει το παραπάνω που σου λέω, διότι αποδεικνύει τόσα πολλά που δεν θέλουν με τίποτα να φτάσουν στη συνείδηση του πλήθους…..ότι κάνουμε εδώ μόνοι μας. 

Η αυριανή ημέρα, είναι ημέρα γιορτής, για όσους το βλέπουν έτσι. 

Χρόνια πολλά, η Παναγία να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια, ίσως και παράταση, δεν είναι εύκολη η συνέχεια για την Ελλάδα. 
Ούτε για την Κύπρο.

Αρχής γενομένης από την «έξοδο από τα μνημόνια και μετά»...... δηλαδή προς τα τέλη Αυγούστου, μετά τις 21 Αυγούστου, γιατί ας μη γελιόμαστε το κλίμα δεν ανατρέπεται, θα το καταλάβουμε με την επιστροφή από τις διακοπές.
Όσο για την Κύπρο, έχουμε πει ότι ψάχνει κάτι να εκδηλωθεί, όσο περνάει ο χρόνος τόσο ενισχύεται..το ψάχνω μέχρι και τις 24.9.

Γενικά όμως, έχουμε από σήμερα 72 ώρες πολύ δύσκολες, μέχρι τις 17.8 (8.8),  που κορυφώνονται ενέργειες και κλείνουν χρόνοι, πάμε ως εκεί και ανάλογα με τα δεδομένα θα δούμε και τη συνέχεια.

Μακάρι να μην δούμε τίποτα, μακάρι αυτές τις μέρες να μην πάρουμε δόση από τη μαυρίλα του κόσμου μας, να μην πέσουν και άλλα τουβλάκια του Παγκόσμιου ντόμινο, αλλά να πάρουμε μερικές ανάσες, γιατί ο Αύγουστος, για όσους παρακολουθούμε τι γίνεται, δεν μας έχει αφήσει να πάρουμε και πολλές και στο τέλος θα σκάσουμε.


ΥΓ
Και πριν λίγο γίνεται γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση...Παραμονή της Παναγίας, τουρκικό δικαστήριο αθωώνει τους δυο Ελληνες στρατιωτικούς.
Αυτό δεν χρειάζεται ανάλυση!!!

update 15.8.2018

Μάλλον χρειάζεται ανάλυση....να έρθουν με το καλό τα παιδιά, να ξεκουραστώ και μια μέρα και μεθαύριο να το δούμε με περισσότερα στοιχεία.


Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου