Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2018

Αγαπήτε πρόεδρε...

Πάρε τη γυναίκα σου, που όπως μαθαίνουμε την ακούς, πήγαινέ σε ένα απομακρυσμένο νησί και ζήσε εκεί για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Ο Πόντιος Πιλάτος κάποτε εμπιστεύτηκε την γυναίκα του, το όνειρο που είδε, ότι αυτός που ήθελε να δικάσει ήταν αθώος, έτσι ένιψε τα χέρια του στο νερό ώστε να μην φέρει ευθύνη στο θάνατο ενός αθώου..... κατά το ήμισυ ανθρώπου και σε αυτά που θα επακολουθούσαν αργότερα.

Το μήνυμα μέσα το πεδίο, η ημέρα που στέλνεται(28.8), οι μπράβοι των σκιών που δίνουν διορίες…..και ότι στέκεσαι εμπόδιο σε εκείνα που ετοιμάζεται να γράψει με μαύρα γράμματα η ανθρώπινη ιστορία............. όλα αυτά..... κάτι έπρεπε να σου λένε!


Rick
Share:  

4 σχόλια:

 1. Θα ήθελα κι εγώ να πω κάτι που συνέβη στις 14 Αυγούστου και το θεώρησα οιωνό: Έχω σ΄έναν τοίχο 2 φιγούρες του Καραγκιόζη ανάμεσα στην καλύβα και στο σαράι του πασά, όπως είναι στη σκηνή και είναι φτιαγμένα από ξύλο.Είναι εκεί σχεδόν 2 χρόνια.Το μεσημέρι στις 14/8 το σαράι έπεσε κάτω.Είχε ξεκολλήσει η θηλιά που κρεμόταν.Αυτά τα "παράξενα" περιστατικά νομίζω ότι είναι αντανακλάσεις άλλων γεγονότων και σκέφτηκα ότι κάτι θα έγινε με την Τουρκία.Κοίταξα στο ίντερνετ αν υπήρχαν ειδήσεις που να αφορούν "πτώση" σχετική με την Τουρκία, αλλά δεν βρήκα κάτι.Αργά το απόγευμα έγινε γνωστή η απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών.Έχω την εντύπωση ότι το σημάδι δεν έχει βγει ακόμη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί σκέφτηκες ότι κάτι θα πέσει στην Τουρκία; Επειδή είναι το "σαράι του πασά";
   Την Ελλάδα αφορά αυτό που είδες. όχι την τουρκία.

   Διαγραφή
  2. Σοφία, να διευκρινήσω ότι δεν ήταν όνειρο, αλλά συνέβη πραγματικά.Κατά τη γνώμη μου, το σαράι του πασά αν το πάρουμε σαν σύμβολο, αφορά την Τουρκία, ίσως και τον ίδιο τον Ερντογάν. Αλλά έτσι κι αλλιώς το ανέφερα για την καταγραφή, με αφορμή το άρθρο και η πραγματικότητα θα δείξει αν το περιστατικό είχε και σημασία πρόβλεψης, για ποιο γεγονός ή και τίποτα.Δεν θα έλεγα με σιγουριά ότι ξέρω κι εγώ, παρατηρώ και ελπίζω να μάθω κάτι παραπάνω...

   Διαγραφή
 2. Προς το παρόν, αυτό που πέφτει στην Τουρκία ειναι η λιρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή