Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2018

Στη δύση του Αυγούστου σε κάποια χώρα βρέθηκε μια μάσκα
Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η αρχαία Βασίλισσα και ο Βασιλιάς έσμιξαν και πάλι... το ρομαντικό αυτό ραντεβού θα κρατήσει μέχρι τις 9.9.18.

Επίσης, πριν μερικές ημέρες, στις 28.8, στην ίδια περιοχή βρέθηκε η μάσκα του Βασιλιά που λέγαμε.

Μαζι με τη μάσκα βρέθηκαν και σκελετοί κάποιων ζώων...που κατά σύμπτωση, ένα από αυτά τα είδη ζώων ξεκληρίστηκε μέσα στον Αύγουστο.


Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να στήσουμε αυτί εκεί.(για την ακρίβεια και εκεί)

Αν τώρα κρατούσα κάτι από αυτό τον Αύγουστο που φεύγει, αυτό θα ήταν η πρωτοφανης σε ισχύ και συνεχής σεισμική ακολουθία σε συγκεκριμένη περιοχή, στο δαχτυλίδι της φωτιάς.

Αυτά τα πρωτοφανή όταν τα ακούμε μοιάζουν.... κραυγές από το μέλλον.

Γενικά.... κλείνουν χρόνοι αύριο, για σεισμικό γεγονός ή ηφαίστειο, δηλαδή σήμερα 31, κοντά στο σήμερα... λέγοντάς κοντά εννοώ 48 ώρες plus και δεν παύει να είναι συγκεκριμένος χρόνος.


Θα το έχω εκεί και για τη συνέχεια του Σεπτεμβρίου.... σε τρεις συγκεκριμένες ημέρες.

Αν περάσουμε τον σημερινό σκόπελο λοιπόν, η μια ημέρα βρίσκεται πριν και κοντά στο 10 του επόμενου μήνα και η άλλη κοντά στο 24…..την τρίτη θα την πούμε αργότερα.

Δίχως να θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες δύο, η 24η με προβληματίζει περισσότερο.

Γιατί όπως έχουμε πει, ψάχνουν το μεγάλο γεγονός,που όπως βλέπω θα έιναι πάνω από ένα, γεγονότα που θα συγκλονίσουν την κοινή γνώμη και θα κλονίσουν την κοινή λογική ,  θα κάμψουν τις αντιστάσεις  και θα κερδίσουν το ενδιαφέρον και των πιο αδιάφορων θεατών που παρακολουθούν εξ αποστάσεως το matrix.


Ο μήνας που έφυγε,  θες από τύχη... θες από ανώτερη επέμβαση.. δεν είχε τις ανάλογες απώλειες σε σύγκριση με τα ρίχτερ. 

Αν είχαν εκδηλωθεί στην πληρότητα τους, κάθε δυο ημέρες θα βλέπαμε και από μια ισοπεδωμένη πόλη...με χιλιάδες νεκρούς, καταστάσεις μη διαχειρίσιμες από την λογική.

Ευτυχώς δεν τα είδαμε και μακάρι να αργήσουμε να τα δούμε...δεν εξετάζω το θέμα να μην τα δούμε....δυστυχώς, αφού αυτό που αναζητώ είναι το πότε.
Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου