Τετάρτη, Αυγούστου 01, 2018

Ο χρόνος δεν κρατάει μυστικά, ποιος όμως τον ακούει; [upd]Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε πει ότι το κακό στη χώρα μας ξεκίνησε επίσημα και με τη βούλα του κράτους στις 10.10.2017…


αναλύοντας την συγκεκριμένη ημερομηνία εξάγεις την εξής σημαντική αρμονική ακολουθία…

10.10.10

Τι είχε συμβεί εκείνη την ημέρα;

«........πέρασε τελικά από τη Βουλή το επίμαχο άρθρο 3 στο νομοσχέδιο για την αναγνώριση ταυτότητας φύλου στους ανήλικους από την ηλικία των 15 ετών. Το επίμαχο άρθρο πήρε 148 «ναι», σε σύνολο 285 παρόντων βουλευτών...

Με νόμο του κράτους η ανθρώπινη διαστροφή καθιερώνεται σε παιδιά των 15 ετών, που θα έχουν πλέον το δικαίωμα να προσδιορίσουν εκ νέου το φύλο τους, ανεξαρτήτως των χαρακτηριστικών που είχαν όταν γεννήθηκαν.

Αυτό το έκτρωμα που το αποκαλούν θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, το ψήφισαν 148 εγκληματίες, με την παρότρυνση των διεθνών εγκληματικών οργανώσεων, αυτήν του ΟΗΕ και της ΕΕ.

Αυτό όμως που ψήφισαν, το έκαναν υπό την ανοχή μας και την σιωπηλή συγκατάθεση μας...... οι υπογραφές που μπήκαν… μπήκαν εξ ονόματος μας και εφόσον έγινε νόμος του κράτους, θα σκουντήξει άλλους νόμους..... της φύσης και το χρόνου, και εκεί δίνουμε λόγο όλοι μας,ανεξαιρέτως, γυρίζει η μπίλια στη ρουλέτα και κάθεται σε νούμερα.

Μπορώ να στο αποδείξω αυτό;

Αν προσέξεις τη φώτο,όχι μόνο φαίνονται οι ένοχοι και οι ηθικοί αυτουργοί και ο τρόπος που έδρασαν αλλά και η συνέχεια που μας ετοίμασαν το προηγούμενο διάστημα...


Με το απλό αυτό χρονικό στοιχείο, μπορεί κάποιος να βγάλει αναρίθμητα συμπεράσματα και να μην πέσει αργότερα θύμα της "έγκυρης" πληροφόρησης των μεγάλων ΜΜΕ και των social media.

Οπότε για άλλη μια φορά πιο ανοιχτά αποδεικνύεται η σχέση χρόνου, πεδίου και των δικών μας αποφάσεων...υπογραφών!

Να σου πω πρώτα όμως την άποψη μου με βάση αυτά που ως τώρα έχω εντοπίσει και βρίσκονται αρκετά κοντά στην πραγματικότητα μας....κανείς Θεός δεν τιμωρεί, το είχαμε πει και πριν την τραγωδία του Ιουλίου, για αυτόν ακριβώς τον λόγο το είχαμε πει, για αυτό που ερχόταν, ώστε να προσέξουν μερικοί που θα ρίξουν τις ευθύνες, γιατί είναι ημέρες που τα πάντα μετράνε υπέρ μας ή κατά μας, θα μας δικαιώσουν ή θα μας καταδικάσουν για την συνέχεια!

Οι σκιές γνωρίζουν πολύ καλά το πεδίο, ξέρουν τη λειτουργία και τις αντιδράσεις του…κατά αυτόν τον τρόπο και σε συνεργασία με το λαό και του εκπροσώπους του, βυθίζουν ολόκληρα κράτη στο πένθος.

Ξέρουν πολύ καλά τους τρόπους που θα μας κάνουν κακό…το μόνο που χρειάζεται είναι η δική μας συγκατάθεση, και πριν μερικά χρόνια τη δώσαμε με ανταλλαγή την έξοδο υποτίθεται από τα μνημόνια, αποφασίζοντας με μοναδικά κριτήρια.... το χρήμα…δεν υπήρχαν άλλα κριτήρια....με αποτέλεσμα........ αυτό το χάλι που βλέπουμε τώρα. 

Η απόδειξη λοιπόν...(κράτα την κάπου για τη συνέχεια)

Στις 10.10.2017 υπογράφουν αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο...

Στις 15.11.2017 πνίγονται 24 συνάνθρωποι μας στην Δυτική Αττική...

Διαφορά;…. 36 ημέρες !!

Στις 17.6.2018 υπογράφουν την παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, στις Πρέσπες...(17+6=23)

Στις 23.7.2018 η Ανατολική Αττική , η Ελλάδα, ο πλανήτης όλος συγκλονίζεται από την τραγωδία στο Μάτι...92 νεκροί μέχρι στιγμής...

Διαφορά;…36 ημέρες !!

Μπορεί να έχει καλά κρυμμένα τα μυστικά του αλλά δεν λέει ψέματα ο χρόνος και μπορεί να αποκαλύψει πράγματα που δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν από κανέναν υπεύθυνο ή αρμόδιο που διατηρεί εξέχουσα θέση στη συνείδησή μας...…γιατί οι σκιές, γ
ια να προκαλέσουν μια δυστυχία, χρειάζονται τον χρόνο και τη λειτουργία του πεδίου σε συγχρονισμό, δεν προκαλείται από το πουθενά ένα άσχημο γεγονός, ούτε και ένα ευχάριστο, όλα έχουν τον συντονισμό τους, και ο παράγοντας συγχρονισμού είναι ο χρόνος. 
Καταλάβατε μερικοί τι έχει συμβεί στη χώρα μας το προηγούμενο διάστημα;

Για αυτό φύτεψαν πολλά στο διάστημα αυτό, για να έχουν να θερίζουν στη συνέχεια…μια όπως σήμερα κατάλαβα, δύσκολη συνέχεια.

Ο μήνας μπήκε με πτώση αεροσκάφους.

……δεν μπορείς να πεις ότι είναι και η πιο ευχάριστη είδηση…αλλά δεν είχαμε νεκρούς, αυτό είναι ναι!!

Όμως για το επόμενο διάστημα, τέτοιου είδους δυστυχήματα πρέπει να σταματήσουν εδώ!!!!! Να μείνουμε στο χθες και στο θαύμα!

Το επόμενο διάστημα, από σήμερα 1.8 μέχρι τις 8.8 κλείνουν πάλι χρόνοι, είδαμε σε χθεσινό άρθρο κάποια πράγματα αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Στο προσκήνιο και πάλι σεισμικό γεγονός ή ηφαίστειο ή και τα δύο…όπως για παράδειγμα έγινε στη Χαβάη.

Τέλος, τις ημέρες αυτές θα ήταν σοφό αν τις αξιοποιήσουμε προς όφελος μας, για όσους είμαστε ορθόδοξοι είναι ο μήνας της Παναγίας, και σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρισκόμαστε θα βιώσουμε με διάφορα έθιμα την μεγάλη αυτή θερινή γιορτή.

Ας την αξιοποίησουμε λοιπόν …μέσα από την προσευχή μας, ζητώντας δύναμη, εσωτερική γαλήνη, ξεκάθαρο νου και πίστη για τη συνέχεια, γιατί βρέθηκαν κάποια στοιχεία που στοχεύουν την Ελλάδα..... προς τα τέλη Αυγούστου..... συγκεκριμένη ημέρα….…. θα συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία, αυτά των επομένων ημερών, ώστε να το προσεγγίσουμε πιο συγκεκριμένα. 

ΥΓ.
1.Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε στην καρδιά των εξελίξεων με την αυτοκριτική που θα ασκήσει ο κάθε ένας από εμάς, να αποκτήσουμε το "Γνώθι σαυτον"...γιατί αν κάποιος μπει μέσα στις ημέρες εκείνες με το "εγώ δεν φταίω αλλά όλοι οι άλλοι", τότε μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος.......... για τους άλλους.

Η κοινή γνώμη αυτό λέει.......αλλά το παράδειγμα μας το έδειξαν εκατοντάδες πολίτες προχθές στο Σύνταγμα, όπου «ζήτησαν συγγνώμη» από τα θύματα της φωτιάς.

....και αυτοί που πήγαν εκεί και ζήτησαν συγνώμη, πιστεύω, είναι αυτοί που δεν έφταιγαν καθόλου.

2.Προσοχή στην βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, στο διάστημα που είπαμε παραπάνω.
Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου