Αναζητώντας μια φωτογραφία για να δέσω ένα άρθρο για τις αμβλώσεις στην Αργεντινή έπεσα επάνω σ αυτήν:
http://www.lifenews.com/2017/03/15/abortion-activists-kill-baby-jesus-in-graphic-abortion-on-virgin-mary-outside-catholic-church/

Όπως διάβασα στο κείμενο είναι μια διαμαρτυρία των ακτιβιστικών οργανώσεων στην Αργεντινή, ώστε να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη στο θέμα των εκτρώσεων και να πετύχουν την αποποινικοποίηση τους. 
Κάτι που τελικά δεν έγινε.

Η δράση των συγκεκριμένων ακτιβιστών, που δεν παρεκκλίνει στο σύνολο της όσων υποστηρίζουν ανά το κόσμο τις αμβλώσεις, είχε να κάνει με…τα Χριστούγεννα.

Μαζεύτηκαν μερικοί «άνθρωποι» έξω από έναν καθολικό ναό σε μια πόλη στην Αργεντινή,  και μια γυναίκα που είναι ντυμένη Παναγία  αναπαριστά τη γέννηση του Ιησού, με τη μόνη διαφορά όμως ότι με το που βγάζουν το «θείο» βρέφος από την κοιλιά της μητέρας του, το σενάριο λέει πως το σκοτώνουν και το διαμελίζουν σκορπώντας τα μέλη του στο δρόμο. 


Κατά αρχάς, αυτοί που έστω και κατά φαντασία πιάνουν και σκοτώνουν ένα μωρό στη μέση του δρόμου, σκορπώντας τα μέλη του συμβολικά στον δρόμο, νομίζω δεν είναι άνθρωποι.

Όπως είναι τώρα δηλαδή, με βάση αυτό που βλέπω δεν είναι άνθρωποι….δεν ξέρω τι είναι και πως να τους χαρακτηρίσω αλλά άνθρωποι δεν μοιάζουν…….άλλο τι κάνει κάποιος σε μια δύσκολη στιγμή, αν πρέπει να πάρει μια τόσο δύσκολη απόφαση και άλλο αυτά τα κινήματα που δημόσια υπερασπίζονται τη δολοφονία ενός βρέφους και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να προσβάλουν με τον πιο διεστραμμένο τρόπο μια τόσο ιστορική και θρησκευτική στιγμή προκαλώντας το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων ανθρώπων.

Είναι οι ακτιβιστές που θα τους βρεις πίσω από τα δικαιώματα των μεταναστών και της μεταναστευτικής πολιτικής , πίσω από τα δικαιώματα της κοινότητας LGTB, πίσω από τα δικαιώματα των ζώων, πίσω από τα δικαιώματα των εκτρώσεων κλπ…όλα αυτά τα κινήματα πατάνε σε μια πολύ συγκεκριμένη ιδεολογική πλατφόρμα, που πολλά μέλη τους δίχως να γνωρίζουν (κακός βέβαια) τάσσονται κατά του ανθρώπου και κατά της ίδιας τη φύσης, αφού η επέμβαση και η θανάτωση του βρέφους λίγο πριν γεννηθεί, διακόπτει τη φυσική λειτουργία μέσα στο πεδίο, τη συνεργασία του χρόνου με την ενέργεια για να έρθει στη ζωή ένα παιδί….και αυτή η διακοπή της ροής ενέργειας κάπου πάει και σίγουρα κάποια στιγμή η επιστήμη αν επιτραπεί θα μας το αποδείξει.

Αυτά τα κορίτσια στην πιο πάνω εικόνα αγνοούν κάτι σημαντικό, ότι αν οι γονείς τους τους σκότωναν μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους, πριν καν γεννηθούν δηλαδή, θα ήταν καταδικασμένα στην ανυπαρξία, δεν θα είχαν έρθει ποτέ σε αυτή τη ζωή για να έχουν τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθούν για το "δικαίωμά" τους στο φόνο...να υπερασπιστούν δηλαδή αυτό που σε μια "παράλληλη κατάσταση" θα τους είχε σκοτώσει.Ας μη ξεχνάνε μερικοί ακτιβιστές προστάτες των δικαιωμάτων των…. σκιών και όχι των ανθρώπων, ότι όλο το Μάτριξ, το πεδίο δημιουργήθηκε για να δεχτεί τον άνθρωπό, τα πάντα που βλέπουμε γύρω μας κατασκευάστηκαν όπως κατασκευάστηκαν για να υποδεχτούν εμάς, οπότε το υπέρτατο ον, με την μεγαλύτερη αξία, στον τριών διαστάσεων κόσμο φυσικά, είναι ο άνθρωπος….δεν είναι ούτε τα ζώα, ούτε τα ψάρια, ούτε τα φυτά, ούτε το χώμα, ούτε οι λίμνες…...…όμως...... είναι και αυτός που καθορίζει με τις αποφάσεις του και τη δράση του αυτά που γίνονται γύρω του....την εξελικτική πορεία που θα έχει στο άπειρο του χρόνου.

Για ποια ακριβώς κλιματική αλλαγή λοιπόν μιλάμε και για ποιες πρωτοφανής φωτιές που καίνε περιβάλλον και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όταν κάθε χρόνο στον ίδιο κόσμο ξεκληρίζονται/θυσιάζονται εκατομμύρια βρέφη... εκατομμύρια άνθρωποι..

Η φύση δεν είναι υπέρ μας… ναι, όχι όμως για τους λόγους μας λένε, αλλά για τους λόγους που μας κρύβουν και ο παραπάνω λόγος, οι αμβλώσεις, δεσπόζει στη λίστα μας, είναι από τις χειρότερες επιλογές που κάνει ο άνθρωπος μέσα στο πεδίο κακοποιώντας την ανθρώπινη φύση, με αποτέλεσμα να τα χαλάει με το περιβάλλον που τον φιλοξενεί….σε ένα, όσο και αν δεν μας αρέσει, δίκαιο πάρε δώσε."Τα τελευταία χρόνια ορισμένες πολιτείες έχουν επιτρέψει τον γάμο ανάμεσα σε ζευγάρια του ίδιου φύλου, όπως η Καλιφόρνια κι η Νέα Υόρκη."


Ένα ερώτημα μαζί με την απάντηση του:

Μπορεί η παραπάνω κυρία που σκοτώνει στη μέση του δρόμου ένα μωράκι, πέρα από την συμβολική βεβήλωση που τελείται, να σου μιλήσει για αγάπη, για σεβασμό, για αξίες, για αλληλοβοήθεια, για την ανθρώπινη εξέλιξη και τις ηθικές βάσεις και πρότυπα που θα πρέπει να έχει μια κοινωνία;


Παρακάτω είναι η είδηση όπως μεταφέρεται σε κάποιο site ελληνικό.Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουμε τον αθόρυβο πόλεμο που γίνεται εναντίων της χώρας, τον κεντρικό ρολό που έχουν αναλάβει πολύ μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων, τα οποία με σιγαστήρα στα άρθρα τους πυροβολούν συνειδήσεις. 

Δεν κέρδισε η εκκλησία ρε @@@@@@…., η Αργεντινή κέρδισε, η ανθρωπότητα κέρδισε, η ίδια η ανθρώπινη ύπαρξη κέρδισε, η φύση κέρδισε...

Αλλά πλέον, όπως βλέπουμε γύρω μας, δεν ξέρω πόση βαρύτητα έχει μια μάχη κερδισμένη μπροστά σε εκατοντάδες χαμένες. 


ΥΓ
1.Αργότερα θα πούμε και για τα χθεσινά..για τα 8αρια του Αυγούστου, η παραπάνω εικόνα νομίζω προηγούταν.

2.Ακόμα θρηνούμε για τα παιδιά που κάηκαν στο Μάτι, όσο γίνετε να καταλάβουμε το μέγεθος της τραγωδίας αυτής....αλλά κανείς δεν κάνει λόγο στα ΜΜΕ για τις 300.000 "καμένες" ψυχές κάθε χρόνο που φεύγουν πριν κάν γεννηθούν, αποφασίζοντας άλλοι για αυτά....αυτό δεν είναι μια εθνική τραγωδία;
Δεν είναι τραγωδία ότι η Ελλάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των δολοφονιών;
Τελικά, άλλοι αποφασίζουν για τη ζωή άλλων...για το ποιοι θα ζήσουν και ποιοι όχι. 

(όπως βλέπουμε τροποποιούν έννοιες σε ένα κόσμο συμβολισμών και εννοιών όπως είπαμε παραπάνω και........... παίζοντας με τις λέξεις, την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής την αποκαλούν έκτρωση, ώστε να μην έχουν το βάρος συνειδήσεως τα μέλη μιας κοινωνίας για την πράξη αυτή, να γίνει ευκολότερα αποδεκτό από την κοινωνία, γιατί η θυσία είναι ενέργεια, και κάποιοι κάθε τόσο έχουν ανάγκη από ενεργεία... όταν όλα γύρω μας είναι ενέργεια)
Ας αναλογιστούμε για το γαμώτο, απλά τι θα γινόταν αν κόβαμε την παροχή ενέργειας τους.....αν δεν ρίχναμε κάθε λίγο και λιγάκι βενζίνη στο ντεπόζιτο τους....πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας..
πόσες λιγότερες τραγωδίες και δυστυχήματα θα είχαμε.!
Πόσα πολλά θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει..!

Είναι κάτι που μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε σε ένα, όπως μοιάζει μέχρι στιγμής, μη αναστρέψιμο συνειδησιακό περιβάλλον
Rick

Share To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours