Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2018

Μόσχα για δολοφονία Ζαχαρτσένκο: «Το Κίεβο έκανε την επιλογή του να εμπλακεί σε ένα αιματηρό πόλεμο»Οργισμένη ήταν αντίδραση από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών  για τη δολοφονία του Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Αφού πρώτα κατηγόρησε τις ουκρανικές αρχές ότι βρίσκονται πίσω από την σημερινή βομβιστική επίθεση στη συνέχεια προειδοποίησε ότι «το Κίεβο έκανε τη επιλογή του: Και αυτή είναι να εμπλακεί σε ένα αιματηρό πόλεμο.»

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται ο ρωσικός Στρατός κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την είδηση για τη δολοφονία του ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.


Η Μόσχα θεωρεί υπεύθυνο για την την βομβιστική ενεργεία που σκότωσε τον Alexander Zakharchenko το Κίεβο και ήδη Ρώσοι βουλευτές πιέζουν την κυβέρνηση για στρατιωτική επέμβαση.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγορώντας το Κίεβο ότι βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του Zakharchenko ανακοίνωσε πως το «Κίεβο αποφάσισε να εμπλακεί σε ένα αιματηρό πόλεμο».


Νεκρός και ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Ντόνετσκ

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο νεκρός από τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Ντόνετσκ είναι ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Aleksandr Timofeyev

Περισσότερα σε λίγο.

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου