Για την ακρίβεια προσπαθούν να μας τις κάνουν δύσκολες.

Καμία ημέρα δεν είναι δύσκολη από μόνη της, ούτε η φύση ολόκληρη 
αποφασίζει μερικές ημέρες να γίνει εχθρική. Κάποιος επεμβαίνει ώστε να υπάρχουν δύσκολες ημέρες και να δημιουργούνται συνθήκες που κάθε τόσο μας προβληματίζουν. 

Αυτές οι πρώτες ημέρες του 8ου έδειξαν ότι κάτι ετοιμάζεται να επισκεφτεί τη συνείδησή μας, πάλι……και μέχρι τις 8.8, δεν θα πάμε παραπέρα.

Ειδικά την τελευταία ημέρα, κλείνει χρονικός κύκλος που θα έχει να πει και να μας δείξει πολλά.

Αν επιτραπεί να συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο….το λέω συχνά και αν παραλείπω καμιά φορά να το πω, θα εννοείται.


Και αν επιτραπεί, ας προσέξουμε αυτή τη γιγάντια λεπτομέρεια, θα είναι γιατί εμείς το επιτρέψαμε( ίσως όχι εσύ και εγώ αλλά με την ευρύτερη έννοια της συλλογικής συνείδησης)...πιο πριν.....και ότι βλέπουμε γύρω μας, ότι βλέπουμε στο παρόν και όσα δούμε στο μέλλον, είναι ουσιαστικά δικές μας εργασίες του παρελθόντος που εκδηλώνονται και διαμορφώνουν την πραγματικότητα μας, ασχέτως ποιος ή τι μας καθοδήγησε να κάνουμε αυτές τις εργασίες.

Δυστυχώς, αυτό το μοντάρισμα με τις γκρίζες ειδήσεις μοιάζει να μην θέλει να εγκαταλείψει την επικαιρότητα και δεν είναι μόνο η Ελλάδα η επικαιρότητα, ούτε ότι αν συμβεί κάτι πολύ μακριά από την Ελλάδα δεν θα επηρεάσει την Ελλάδα…γενικά την εξέλιξη και τη συνέχεια, αφού κάθε γεγονός, είναι ένα μικρό μόνο μέρος ενός άπειρου σύνολου γεγονότων στο χρόνο.

Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για πολεμικό γεγονός που αν εκδηλωθεί θα αλλάξουν όλα γύρω μας ή όλα θα κινούνται πλέον προς αυτή την κατεύθυνση της δύσκολης αλλαγής.

Είδαμε μια περιοχή που έχει στοχευτεί.. και παραμένει εκεί, στόχος.

Το θέμα στην ουσία του όμως είναι το πολεμικό γεγονός ή μια διαδικασία που θα μας οδηγήσει σε αυτό, οπουδήποτε στον κόσμο και υπάρχουν πολλές εστίες που δεν σβήνουν επίτηδες, έτοιμες για τον σκοπό αυτό της αλλαγής.

Αυτό είναι το θέμα, το γεγονός και όχι τόσο το που, διότι σε έναν κόσμο ντόμινο και απόλυτου συγχρονισμού ένα μεμονωμένο συμβάν, μια απλή ανακοίνωση ή απόφαση μπορεί να επισύρει συνωστισμό προβλημάτων.

Όποτε θα πάμε μέχρι εκεί...

και μεταξύ μας...
πάλι...
δεν πρέπει να συνεχιστούν τα πολύνεκρα ατυχήματα στο διάστημα που απομένει, σε στεριά, αέρα αλλά και θάλασσα.


Rick


Share To:

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

 1. και παλι τρενο αεροπλανο λεςφορειο ...σε λουπα διπλη ...

  και οι περισσοτεροι νιωθουν οτι κατι ερχεται υπουλα ...

  27/3 και 36 παμε για ενατο 3 ...

  οχι τοσο ξεκαθαρα ακομη 8818 οριο ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα τολμήσω μια καταφατική διατύπωση:"Υπάρχουν σημάδια μέχρι τις 8/8 που δείχνουν πολύνεκρα δυστυχήματα σε αέρα, στεριά και θάλασσα".Νομίζω ότι λειτουργεί περιοριστικά ή αποτρεπτικά -δεν ξέρω γιατί γίνεται.Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και σε προσωπικά ζητήματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή