Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2018

Μια "επέτειος" και δύο τελετές
Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή ε;

Περίπου σε μια ημέρα, έχουμε δύο κηδείες πολύ γνωστών προσώπων των ΗΠΑ και την επέτειο θανάτου 21 ετών ενός ακόμη πολύ γνωστού και αγαπητού προσώπου. 


Σήμερα όπως είδαμε ενταφιάζεται, με μια βασιλική τελετή, η Βασίλισσα της σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν.
Αν παρακολουθήσει κανείς την σημερινή τελετή, πιο πολύ για επιθεώρηση στο Δελφινάριο μοιάζει πάρα για κηδεία.... αλλά τέλος πάντων έτσι έχουν μάθει έτσι κάνουν.

Η βασίλισσα λοιπόν πέθανε σε ηλικία 76 ετών, στις 16 Αυγούστου, 15 ημέρες πριν. 

Από την άλλη έχουμε, πάλι σήμερα, την τελετή ενός στρατιωτικόπολίτικου Αμερικανού , του Τζον Μακέιν που πέθανε σε ηλικία 81, στις 25 Αυγούστου, ένας άνθρωπος που υποστήριζε σθεναρά τα εγκλήματα των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, δηλαδή την άσκηση στρατιωτικής επιρροής πέραν των συνόρων των ΗΠΑ.

Και οι δύο αυτές τελετές οργανώθηκαν σχεδόν παράλληλα, σήμερα 31 Αυγούστου και 21 ακριβώς χρόνια μετά από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στις 31 Αυγούστου του 1997.

Σχεδόν συγχρονίστηκαν οι δύο τελετές μεταξύ τους και με την επέτειο του θανάτου μιας….πριγκίπισσας, της Lady D.

Η μεν Βασίλισσα, πέθανε πριν 15 ημέρες, ο δε Αμερικανός αξιωματούχος πριν 5 ήμερες και παρολαυτα, κάποιοι συντόνισαν την ταφή τους κοντά στο 31..!!

Σήμερα η Αρίθα, αύριο ο Μακέιν… 
Αυτόν λοιπόν τον συγχρονισμό κάποιοι τον οργάνωσαν, αυτή τη συγκυρία των δύο πολύ σημαντικών απωλειών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (που δεν είναι συγκυρία αλλά ας το πούμε έτσι ) κάποιοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν, διότι κάτι θέλουν να μας παρουσιάσουν για τη συνέχεια…κατά τη διάρκεια που υποδεχόμαστε έναν δύσκολο μήνα, τον Σεπτέμβριο.

Στη μουσική βιομηχανία, ακριβώς όπως και στο στρατιωτικοπολιτικό σκηνικό, κάθε πόστο που έχει επιρροή σε εξουσία, δόξα ή χρήμα δεν αναρριχάται ο κάθε ένας. 

Και αν ανέβει, το γνωρίζυμε οι περισσότεροι αυτό, και δεν ακολουθήσει αυτά που πρέπει, δεν θα μείνει για πολύ. 

Οι σκιές δεν έχουν φωνή ή τέλος πάντων εμείς δεν τις ακούμε, οπότε εκφράζονται μέσα από τη μουσική βιομηχανία και όσους την υπηρετούν, από τη βιομηχανία του θεάματος και όσους την υπηρετούν, από το πολιτικό σκηνικό και όσους το υπηρετούν και πάει λέγοντας….. έχουν πιάσει όλα τα πόστα και αυτούς που υπηρετούν τα πόστα αυτά, από τα οποία κατευθύνουν συνειδήσεις και εξελίξεις.

Όλες αυτές οι βιομηχανίες τη εποχής μας, μαζί με την άσκηση εξουσίας, είναι η φωνή των σκιών στις τρεις διαστάσεις....αφού αυτές δεν επιτρέπεται να μας μιλήσουν….και βασικά δεν τις συμφέρει να μιλήσουν για να μην προδοθούν…καλύτερα να υπάρχουν στο παρασκήνιο και ο κόσμος να αγνοεί την ύπαρξη τους αφού αγνοεί παράλληλα και το σχέδιο τους.

Όταν φεύγουν άτομα που έχουν υπηρετήσει πιστά άλλων διαστάσεων αξίες, ιδανικά και σχέδια, τότε στον δικό μας κόσμο έχουμε πρόβλημα, το οποίο δεν αργεί να εκδηλωθεί.

Και ένα πρόβλημα, όπως έχουμε πει, μπορεί να πάρει πολλές μορφές, όσες όμως μορφές και να πάρει υπάρχει ο κοινός παρονομαστής και αυτός είναι η ανθρώπινη δυστυχία και ακόμη χειρότερα, η ανθρώπινη απώλεια.

Όταν λοιπόν τρώγονται στην τρισδιάστατη σκακιέρα βασίλισσες και αξιωματικοί, τότε το σκοτάδι παίρνει τα πάνω του, παίρνει ας πούμε δύναμη…. ενέργεια.

Και είναι βέβαιο, ότι το επόμενο διάστημα αυτή την ενέργεια σε συνεργασία με το χρόνο δεν θα την αφήσει αναξιοποίητη.

Κατά τη γνώμη μου η Αμερική έρχεται σιγά σιγά στο προσκήνιο.

Όχι συνηθισμένα πράγματα όμως, αναβαθμισμένα.

Για παράδειγμα, εάν εμπλακεί με κάποιο τρόπο σε πολεμικό επεισόδιο σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, θα είναι κάτι νέο, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει…και κάτι που θα προβληματίσει.

Αν είναι κάποια άλλη τραγωδία και αυτή μας παρουσιαστεί το ίδιο αναβαθμισμένη.

Και έχουν υπολογιστεί στα παραπάνω και άλλα στοιχεία που καταγράφηκαν το προηγούμενο διάστημα για τη χώρα αυτή.

Ακόμη δεν έχω προλάβει να γράψω αυτά που θέλω για τη μεριά μας, για την Ελλάδα, ελπίζω αύριο να τα καταφέρω. Γιατί σήμερα, αυτό που έγινε σε απόλυτο χρόνο που είπαμε χθες 
(ήταν το σεισμικό γεγονός στο 31), δεν ήταν καθόλου καλό. 

Αυτό που έγινε σήμερα, σύμφωνα και με τους επιστήμονες, τράνταξε την κεντρική Ελλάδα.

Αυτά που έχουν καταγραφεί στο τέλος Αυγούστου στη χώρα μας είναι πολλά...

Ακόμη μπορούμε να καταγράφουμε και να αναλύουμε, όσο γίνεται σωστά και έγκυρα, αυτά που γίνονται γύρω μας, ακόμη…

Rick
Share:  

4 σχόλια:

 1. Όταν τα άτομα υπηρετούν άλλων διαστάσεων αξίες έχουμε πρόβλημα. Όταν τα άτομα που υπηρτούν αυτές τις αξίες των άλλων διαστάσεων φεύγουν γιατί πεθαίνουν, πάλι έχουμε πρόβλημα
  Πότε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ βρε Ρίκ;
  Ό,τι κι αν γίνει μεταφράζεται σε "εχουμε πρόβλημα". Εγώ θεωρώ ότι η ενέργεια που γείωναν κ που παρήγαγαν άτομα σκοτεινά σαν τον ΜκΚέιν με τον θάνατό τους παύει να γειώνεται κ να παράγεται, άρα ελαφραίνει το πεδίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝ από την δική σου παρατήρηση έχεις δει κάτι τέτοιο εγώ δεν θα σου πάω κόντρα. Ας περιμένουμε όμως λιγο να δούμε τι έχει να μας πει ο Σεπτέμβριος

   Διαγραφή
  2. O λόγος που γίνονται ειδικά τελετουργικά στις κηδείες των σκοτεινών ανθρώπων είναι για να μην πάει χαμένη η μαύρη τους ενέργεια. Την μεταφέρουν αλλού. Δες που έγινε η κηδεία, σε ποία ευθεία βρίσκεται και από ποια μνημεία περνάει και θα καταλάβεις ότι όχι απλά το πεδίο ελαφραίνει αλλά επιβαρύνεται και μάλιστα πολύ. 1/9 σήμερα και πάλι παρα τρίχα γλυτωσε η ανθρωπότητα θυσιάρα (μιλάω για το περιστατικό με το αεροπλάνο στη Ρωσία (180 επιβάτες +πλήρωμα στο Σότσι). Το πρόβλημα είναι πως όταν μια θυσία δεν κάθεται τότε η επόμενη είναι μεγαλύτερη.

   Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας τοκετού για τους επικυρίαρχους, έχει πολλά αστρολογικά, φυσικά και λοιπά φαινόμενα και κυρίως πολλές ημερομηνίες υπογραφής (1/9, 9/9, 11/9, 27/9, 29/9 και λοιπά). Προσωπικά έχω πει εδώ μέσα από τον Ιούλιο ότι κάτι μέσα μου φωνάζει πως όλο το παιχνίδι τουλάχιστον για τη χώρα μας θα παιχτεί μέχρι 9/9. Δεν έχω αποδείξεις, προαίσθημα μόνον και ελπίζω να βγει λάθος.

   Διαγραφή
  3. συμφωνω και παει και πιο βαθεια η ανακυκλωση ενεργειας ..

   ο κυκλος αρχιζει στο 9 και καταληγει στο 24 σαν εκινηση οποτε 119 99 249ειναι δυσκολα ..το ποσο προβλημα ειναι θα το μαθουμε ...γυρω στον 11

   Διαγραφή