Κυριακή, Αυγούστου 26, 2018

Όσο πληθαίνουν τα θαύματα.... θα αυξάνουν τα θύματαΘυμάμαι πριν μερικά χρόνια, που διάβασα σε ένα κείμενο κάποιου φωτισμένου γέροντα που έγραφε ότι, όταν θα πλησιάζουμε τις δύσκολες αυτές ημέρες που όλα θα πάνε στραβά για την χώρα μας, τα θαύματα θα πληθύνουν και όχι μόνο θα πληθύνουν αλλά θα συγκλονίζουν, έτσι ώστε τα «θύματα» που τα πιστεύουν να ενισχύσουν την πίστη τους και να μην φοβηθούν την ριζική αλλαγή και το ξεκαθάρισμα που θα γίνει στη χώρα μας.

Δεν έλεγε θύματα τους πιστούς, εγώ το λέω..

Και το λέω γιατί το άκουσα.

Όποιος πιστεύει σε θαύματα, λένε, είναι χαζός, κορόιδο, ευκολόπιστος, θύμα, πρόβατο, ηλίθιος, αμόρφωτος, είναι υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας (κράτα το αυτο) και χίλια δυο άλλα.

Οποίος δεν πιστεύει πάλι.... είναι μάγκας, έξυπνος, σοφός, προοδευτικός, ικανός, κλπ..

Άκου λοιπόν εσύ που γελάγες  και όλοι εσείς που κοροϊδεύετε πίσω από την οθόνης του pc σας... σε εσάς αναφέρομαι αποκλειστικά.


Αν αφαιρέσετε το «α» από τη λέξη θαύμα, έχουμε τη λέξη θύμα!

Στον κόσμο των αντιθέτων, μάντεψε ποιος τελικά είναι το θύμα…το πρόβατο και ο ευκολόπιστος, αυτός που δέχεται ένα θαύμα ή αυτός που δέχεται σαν θαύμα τον εαυτό του, τις δυνάμεις του, πιστεύοντας αποκλειστικά στο Εγώ του και στις σπουδαίες ικανότητες που του πρόσφερε το εκπαιδευτικό σύστημα της απάτης;

Μάλλον ορισμένοι αγνοείτε ότι, η υπερβολική αδιαλλαξία και εγωισμός δημιούργησαν τις βάσεις μιας εποχής που θα ντρέπεται η ιστορία να μιλήσει στις επόμενες γενιές.

Ο εγωισμός είναι η αρρώστια της εποχής μας, από τον άκρατο εγωισμό και την αυταρέσκεια έχει νοσήσει μια ολόκληρη κοινωνία….έχει μεταμορφωθεί σε εγωκεντρική με αποτέλεσμα, σχεδόν κάθε μέρα, να αλληλοεξουδετερώνονται τα μέλη της....

Βία, αίμα, φόνοι, θάνατος, τραγωδία, δυστυχία….όλα από μια λέξη, ψάξε τα κίνητρα, τα βαθιά κίνητρα μιας αιματηρής ληστείας, μιας αυτοκτονίας, ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, μιας πατροκτονίας…και ένα «εγώ» θα βρίσκεται πίσω από κάθε περίπτωση…. κρυφό ή φανερό…..ο εγωισμός γεννάει την υπερηφάνεια που οδηγεί στην αλαζονεία….αυτή είναι η κοινωνία μας, υπερχείλισε από εγωισμό και αλαζονεία…με αποτέλεσμα να υπερχειλίζουν με τη σειρά τους οι φυλακές και τα νεκροταφεία.

Και ξέρεις... όσο προχωράμε στις δύσκολες ημέρες, όσο θα αυξάνονται τα θαύματα και οι καταστάσεις που θα υπερβαίνουν τους φυσικούς νόμους και την λογική, τόσο θα αυξάνονται και τα θύματα.

Για κάποιους τα θύματα είναι όλοι αυτοί που υπόκεινται σε "θρησκευτικό bullying" για τα πιστεύω τους.... που κοροϊδεύονται και χλευάζονται με κάθε ευκαιρία από τους βαρύμάγκες, παρά μορφωμένους, e-δικαστές π.χ. του twitter , που δεν έχουν κάποιον ενδοιασμό να ισοπεδώσουν, να προσβάλουν και να τσαλαπατήσουν τα πάντα, με έπαθλο μερικά likes ή retweets.

Οι συγκεκριμένοι όμως αγνοούν κάτι σημαντικό ….ότι υπάρχουν δύο λέξεις όπως είπαμε πιο πάνω και βρίσκονται απέναντι και δημιουργούν δυο κατηγορίες, από τη μια το θαύμα και όσους το αναγνωρίσουν και από την άλλη το θύμα.....και όταν λέμε θύμα εννοούμε τα θύματα της τετράγωνης λογικής και της απάτης της νέας εποχής...της αθεΐας και της διαστρέβλωσης των πάντων....και τέτοια θύματα δυστυχώς είναι και μέσα στις τάξεις της εκκλησίας.
[Από πότε η εκκλησία κάνει αμαρτίες...ή μήπως αυτό πρέπει να παίξει στις συνειδήσεις, να μισήσει ο κόσμος τον όρο "εκκλησία";
 Ο "Κύριος" μπορεί να συγχωρέσει λάθη, ο κόσμος συλλογικά  όχι....ποτέ,αφού αυτός ο κόσμος, η κρίσιμη μάζα έχει την εντύπωση ότι τα κάνει όλα σωστά και ότι άλλοι ευθύνονται για την κατάντια του πολιτισμού μας.
Σκοπός της αναφοράς αυτής δεν μοιάζει να είναι η συγχώρεση αλλα η καταγραφή στο σκληρό της συνείδησης των θεατών........... και τέτοια "λάθη" σαν αυτά του Δυτικού ιερατείου, θα στρώσουν το χάλι στην αθεΐα...άρα ίσως να μην είναι και λάθη...ειδικά την χρονική στιγμή που εξομολογείται δημόσια ο οικοδεσπότης της Νέας Εποχής του Ανεπιθύμητου...στην Ιρλανδία]

Κατάλαβες από τα παραπάνω τι πόλεμο έχουμε μπροστά μας;


Κατάλαβες πόσο εύκολο είναι να μας διχάσουν ένα πρωί για τα πιστεύω μας;
Κατάλαβες γιατί μεγάλα site, ενώ αναγνωρίζουμε τον ρόλο τους,  μιλάνε για θαύματα και αναρτούν κείμενα με αυτά;

Τι πάσα κάνουν στο δικαστικό σύστημα των κοινωνικών μέσων να ασκήσει τον πόλεμό του και να δημιουργήσει έριδες που είναι καταθέσεις για το μέλλον;

Να το πούμε αλλιώς, έχουμε πολλές μάχες μπροστά μας και τα όπλα του αντιπάλου είναι στριγμωμένα μέσα σε μερικά pixel.
Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου