Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2018

Είναι ζητούμενο να καταλάβουμε γιατί μπήκαμε στα μνημόνια, τότε θα καταλάβουμε γιατί δεν θα βγούμε ποτέ........ειρηνικά!Η έξοδος μας, 8 χρόνια μετά τα μνημόνια, είναι η είσοδος μας στα έσχατα γεγονότα, σε αυτά που δεν πρέπει να γίνουν αλλά όπως φαίνεται δεν μπορούμε να αποφύγουμε.

Απαλλαγμένοι των μνημονίων και της λιτότητας, όπως θα μας λένε από αύριο, θα πρέπει εμείς να δούμε διαφορετικά το μέλλον της χώρας, με περισσότερη αισιοδοξία για την οικονομία, τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας.

Δεν θα διαφωνούσα, εάν δεν αντιλαμβανόμουν όπως και πολλοί άλλοι, ότι η αιτία που μπήκαμε το 2010 στα μνημόνια δεν ήταν η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας…, αυτό ήταν η αφορμή η οποία και δεν δικαιολογούσε το μακρύ και πολυετές πλάνο λιτότητας που επικράτησε στη χώρα…ένα πλάνο που διέλυσε τα μεσαία στρώματα σε μια προσπάθεια ίσως..... να τα καταργήσει; Δεν ξέρω..

Αυτό που ξέρω είναι ότι, στο μεγάλο ρολόι των εξελίξεων η χώρα μας είναι ένα πολύτιμο γρανάζι, διότι μέσα από τα μνημόνια και τα νομοθετήματα πέρασαν τα ήθη της Νέας εποχής, πέρασε η τεχνολογία της Νέας εποχής..…με το δεύτερο να μην είναι κατά του ανθρώπου αφού του λύνει τα χέρια σε πολλά ζητήματα και απλοποιεί την καθημερινότητά του, αλλά αυτοί που την εφαρμόζουν στην κοινωνία δεν το κάνουν για την διευκόλυνσή μας….αυτή είναι το τυράκι, η παγίδα είναι η απώλεια της ελευθερίας μας.

Κάποιος λοιπόν, που δεν επιθυμώ να πω το όνομά του, βγαίνει από το Καστελόριζο που μας έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν, μέσα από τα καταγάλανα νερά του νησιού μας και  ανακοινώνει την μαυρίλα της συνέχειας. Σε μια τόσο καθαρή εικόνα στο background που γαληνεύει και ηρεμεί την ψυχής μας, ανακοίνωσε μια τόσο βρώμικη απόφαση. Προσφυγή στους οικονομικούς δολοφόνους.

Αυτό συνέβη στις 23-4-2010.

Λίγο πριν, έχουμε τις φωτιές στην Ηλεία, οι οποίες κορυφώνονται στις 23 Αυγούστου και οι οποίες σκοτώνουν δεκάδες συνανθρώπους μας. (23 Ιουλίου μπήκε κατά σύμπτωση και η φωτιά στο Μάτι που έκαψε 96 άτομα)

Στο 23 λοιπόν και όπως φαίνεται, κάποιος χρησιμοποιεί συγκεκριμένη συχνότητα στο χρόνο…για συγκεκριμένα πράγματα.

Λίγο μετά τις φωτιές και τη θυσία συνανθρώπων μας, κορυφώνεται η κρίση που ξέσπασε στις ΗΠΑ και γίνεται παγκόσμια, και τότε πάμε στα Καστελόριζα για τις ανακοινώσεις.

Για να καταλάβεις μερικές φορές τι γίνεται και να καταγράψεις τις προθέσεις τους, πρέπει πρώτα να εντοπίσεις τι θέλουν, έαν το πέτυχαν και πως έφτασαν μέχρι να το πετύχουν δηλαδή την διαδρομή προς την «επιτυχία».

Είχαμε τη θυσία στην Πελοπόννησο, έπειτα τη θυσία του Γρηγοροπουλου, τα Δεκεμβριανά έπειτα η οικονομική κρίση που εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο άρα και στην Ελλάδα και έπειτα τα μνημόνια που μας οδήγησαν στο αύριο, δηλαδή στο να πανηγυρίζουμε την έξοδο μας από αυτά, αφού βέβαια υιοθετήθηκαν τα θέλω των σκιών μέσα από αυτά.

Ερώτημα…τι θα γινόταν εάν δεν πέρναγαν από τη Βουλή π.χ οι έμφυλες ταυτότητες;

Ποτέ δεν θα μάθουμε.... αλλά μπορούμε να φανταστούμε, δεν είναι δύσκολο.

Μέσα στην κρίση, οικονομική και αξιών, πέρασαν πολλά από τα ήθη της νέας εποχής(όχι όλα για αυτό και παραμένουμε υπό επιτήρηση).

Αν εξετάσεις αυτά τα δύο, κρίση στην οικονομία και στα ήθη, μαζί με την τεχνολογία, χρονικά συμπίπτουν και το ένα συμπληρώνει το άλλο, τρέχουν παράλληλα στο πρόγραμμα….πράγμα που καταλαβαίνουμε ότι ήθελε και θέλει αυστηρό χρονικό συντονισμό γεγονότων, αποφάσεων, νομοθετημάτων κλπ.

Πρέπει όλα μαζί να τρέξουν, ώστε το ένα να μην μείνει πίσω έναντι του άλλου, δηλαδή δεν μπορεί να έρθει η νέα ταυτότητα και να μην έχουν ψηφιστεί οι γάμοι των ομοφυλοφίλων ή το αντίστροφο, ανάλογα με το ποιο προηγείται στην ατζέντα τους.

Πρέπει, ότι μπορούμε να επιλέξουμε εμείς, να το κάνουμε, δίνοντας τους έτσι την έγκρισή μας για να προχωρήσουν , βήμα βήμα και φαντάσου πόσο δύσκολος συντονισμός είναι αυτός, όταν τρέχει παράλληλα σε εκατοντάδες θέματα…δεν έχω να πω, ίδρωσαν για να φέρουν τη Νέα εποχή.

Ανήμερα λοιπον του Αγίου Γεωργίου, στις 23 Απριλίου 2010, βεβηλώνουν μια γιορτή, ένα νησί, μια ολόκληρη χώρα!

8 χρόνια μετά, στον 8ο μήνα, μας λένε ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, δεν υπάρχει κάποιος που να το πιστεύει, προφανώς ούτε και οι ίδιοι που θα το ανακοινώσουν, αλλά έτσι πρέπει να κάνουν, έτσι λέει το χρονοδιάγραμμα.

Και όσο κι αν δεν μας αρέσει, το χρονοδιάγραμμα υποδηλώνει χρόνο και οργάνωση, δηλαδή αφού έγινε αυτό, μετά θα γίνει εκείνο, για να φτάσω στο άλλο…..και το άλλο στη συνέχεια θα γίνει και πάλι αυτό,ακολουθώντας την ίδια διαδρομή.

Να κλείσω να σας αφήσω να ετοιμαστείτε για την γιορτή

Στις 12.6 δίνουν τα χέρια για το όνομα…

Στις 21.6 Συμφωνούν για την ελάφρυνση χρέους

Στις 21.8 Βγαίνουμε από τα μνημόνια

12.21.21

Σε αυτόν τον κωδικό φύτεψαν συμφωνίες που είναι διαφωνίες για το μέλλον, συμφωνίες που είναι καταδικασμένες να πέσουν στο κενό, απλά δεν μπορεί να έχεις φάκα με άδεια χέρια, κενή.... κάθε φάκα έχει και το τυρί της.

Αυτό λοιπόν ο κωδικός χρόνου σημαίνει πολλά για τη συνέχεια…για το έτος που φεύγει και για το έτος έρχεται.

Στον κόσμο των αντιθέτων, η συμφωνία είναι διαφωνία και η έξοδος είσοδος.

Αυτός ο κωδικός που χρησιμοποίησαν το καλοκαίρι του 2018 μας θυμίζει κάτι.

Μια ημέρα που γράφτηκαν χιλιάδες σελίδες για αυτήν και στο όνομα της γυρίστηκαν ταινίες με θέμα την καταστροφή του πλανήτη.

21 Δεκεμβρίου 2012 ή 21.12.12 


Αυτό ήταν η σφραγίδα της νέας εποχής, το σημείο μηδέν στο ημερολόγιο των Μάγιας, τότε που μας έλεγαν ότι θα καταστραφεί ο κόσμος, ενώ οι σύγχρονοι σαμάνοι των Μάγιας, σε βιβλία που εγώ ο ίδιος διάβασα και δεν υπάρχουν στα ελληνικά, μίλαγαν για την Νέα εποχή που ξεκινάει, για την καταστροφή της επικρατούσας συνείδησης, την καταστροφή της τεχνόσφαιρας(της τεχνολογίας με την καπιταλιστική οικονομία της) και την πνευματική αναρρίχηση του ανθρωπίνου είδους σε ανώτερες συνειδησιακές καταστάσεις του νου...πουθενά δεν έλεγαν ότι θα καταστραφεί ο κόσμος την ημέρα εκείνη, τα μέσα προγραμματισμού όμως είχαν ρόλο και τον έπαιξαν.

Κοινώς, μας έβαλαν να κοιτάμε στο 21.12.12 για καταστροφή, αλλά οι ενέργειες και οι σκιές μέσω ιερατείων και μάγων ετοιμάζονταν εντατικά παρασκηνιακά και αθόρυβα για την Παγκόσμια Ειρήνη και την ψηφιακή πράσινη διακυβέρνηση, με τον Ανεπιθύμητο…και όπως βλέπουμε, από το 2012 και μετά έχουν επιταχύνει, βασικά έχουν κάνει άλματα.

Αυτός λοιπόν είναι ο κωδικός χρόνου 12.21.21,  που επέλεξαν να ορίσουν συμφωνίες και ανακοινώσεις φέτος το καλοκαίρι και μας δίνει ακόμη ένα στοιχείο τοποθετώντας τη χώρα μας για τα καλά στο κάδρο των εξελίξεων. 

Οι χρόνοι και οι αριθμοί των Μάγιας, που δεν ήταν των Μάγιας, με τις ημερομηνίες που ορίστηκαν να ρυθμιστούν σοβαρά ζητήματα της χώρας, συμπίπτουν... 

Στο κέντρο λοιπόν του ενός στόχου είναι η ελληνική οικονομία και έχει πολλές παραμέτρους κάτι τέτοιο.

Στο δεύτερο είμαστε εμείς, η συνοχή της κοινωνίας.

Στο τρίτο είναι τα εθνικά μας θέματα.

Δεν έχω εντοπίσει τέταρτο αν και τα παράγωγα αυτών φτάνουν σε διψήφιο νούμερο.

Αυτά έχουμε μπροστά μας και ότι άλλο έχει εντοπίσει ο κάθε ένας…όποτε για ποια γιορτή μιλάμε αύριο, τελευταία γιορτή που αποπειράθηκαν ήταν για την συμφωνία παράδοσης του ονόματος στην Βουλγαρία,  και εκείνη την ημέρα καιγόταν η Ελλάδα, όχι το Μάτι, όλη Ελλάδα κάηκε.

Δύο πράγματα πριν κλέισουμε…μιας και μιλάμε ανοιχτά.

Το ένα είναι αυτό που θέλω να ξανα καταθέσω και το θεωρώ πολύ σοβαρό.

Από τις 14.5.2018 και την επίσημη παρουσίαση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ και τρεισήμισι ακριβώς χρόνια μετά, έχουμε ακριβώς 11.11.2021, αν θες μέτρα το…..και είναι η επέτειος από τα 103 χρόνια της λήξης του Α’ παγκοσμίου πολέμου!

Επίσης, ο καθρέπτης της ημερομηνίας των Μάγιας 21.12.2012 που μπαίναμε και επίσημα στην εποχή της αλλαγής σε όλα τα επίπεδα, εξωτερικά και εσωτερικά είναι 21.12.2021.

Πάλι 2021…

Δηλαδή πάλι 21…ή τρία 7άρια, που είχαν τόσο σημασία για την Λαγκάρντ….

Αν είναι σωστά τα παραπάνω,γιατί δεν ξέρεις άνθρωπος είμαι λάθη κάνω ή μπορεί να μεταβληθούν ή ακόμη και να αναβληθούν γεγονότα, όμως καταλαβαίνεις πόσα πολλά θα πρέπει να συμβούν μέχρι το έτος αυτό που μοιάζει να είναι κομβικό....πρέπει όλα να έχουν πάει κατά διόλου και να αναλάβει η φωτισμένη κυβέρνηση…με την τεχνολογία της.

21.12 λοιπόν....είναι και  ο αριθμός του ναού, του τρίτου, του πιο τσαχπίνη…..και 12*12 =144, ο αριθμός τελειότητας του!

[Ένα 144 λήγει τον Σεπτέμβριο.. ]

Από αύριο κυρίως και μερικές ημέρες μετά,  θέλω να δω αν θα ακούσουμε πάλι για Ισραήλ.... υπάρχει λόγος και τελευταία επικρατεί μια ανησυχητική σιωπή.

Ήθελα να πω και άλλα άλλα κουράστηκα και ίσως κούρασα, όποτε το αφήνουμε εδώ...να ετοιμαστούμε και για τη γιορτή 


Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου