Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018

Μπλακ - άουτ στη μισή Αττική - Εκρήξεις στο Κέντρο Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ στην Παλλήνη


Εκτός λειτουργίας η γραμμή 2 του Μετρό στο τμήμα Πανεπιστήμιο - Ελληνικό, σοβαρά προβλήματα και στο τραμ - «Έμφραγμα» στους δρόμους καθώς δεν λειτουργούν τα φανάρια - Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ
Εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση καταγράφονται το τελευταίο ημίωρο στην Αττική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν σημειωθεί εκρήξεις στο Κέντρο Υψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ στην Παλλήνη. 


Αυτή την ώρα είναι εκτός λειτουργίας η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό εξαιτίας προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ. Προβλήματα καταγράφονται και στη γραμμή 3 του μετρό, αλλά οι συρμοί δεν σταματούν στο Σύνταγμα, αλλά και στο δίκτυο του τραμ. Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του προβλήματος είτε από τη ΔΕΗ, είτε από τον ΑΔΜΗΕ. Το ΚΥΤ στην Παλλήνη επηρρεάζει την ηλεκτροδότηση στο κέντρο της Αθήνας, τα βόρεια και τα νότια προάστια.

Παράλληλα, στους δρόμους προκαλείται κυκλοφοριακό έμφραγμα καθώς δεκάδες φανάρια σε βασικούς οδικούς άξονες είναι επίσης εκτός λειτουργίας, ενώ στα πρώτα κιόλας λεπτά από τη διακοπή στην ηλεκτροδότηση η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει το κέντρο της Αθήνας και πολλές ακόμη περιοχές από τη Γλυφάδα, του Ζωγράφου, τα Μελίσσια, το Ψυχικό, το Χαλάνδρι, την Παλλήνη, την Κηφισιά, το Πικέρμι, την Παλλήνη, την Ανθούσα, τη Δάφνη, την Καισαριανή, το Παγκράτι και αλλού.

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου