Συναγερμός στις ιταλικές αρχές μετά από ισχυρή έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια - Τρομακτικές εικόνες από φλόγες και πυκνό καπνό να καλύπτουν τον ουρανό - Αναφορές για αρκετούς τραυματίες - Βίντεο και φωτογραφίες από την ισχυρή έκρηξη

Συναγερμός μετά από τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια. Υπάρχουν πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα και περιπολικά. Ο κόμβος του αυτοκινητόδρομου Casalecchio είναι κλειστός και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Οι εικόνες από την τεράστια έκρηξη στο αεροδρόμιο της Μπολόνια είναι τρομακτικές. Φλόγες και πυκνός μαύρος καπνός απλώνονται στον ουρανό.

Η τοπική αστυνομία, σύμφωνα με τη Metro, ανακοίνωσε ότι υπήρξε σύγκρουση στον αυτοκινητοδρόμο που προκάλεσε την έκρηξη.

Ορισμένοι εκτιμούν ότι ίσως να εμπλέκεται tanker στη σύγκρουση. Οι δρόμοι γύρω από την περιοχή έχουν αποκλειστεί. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα και τραυματίες.
Οι πρώτες εικόνες από την έκρηξη στο αεροδρόμιο της Μπολόνια

Από τις εικόνες στα social media φαίνεται πως η έκρηξη σημειώθηκε σε δρόμο κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια.

Φορτηγό που κατά πάσα πιθανότητα μετέφερε εύλεκτο υλικό ενεπλάκη σε τροχαίο κατά μήκος της γέφυρας της περιφερειακής οδού που, σύμφωνα με τις πρώτες πηγές, φαίνεται να κατέρρευσε.

Η αιτία του ατυχήματος στην εθνική οδό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Η αστυνομία προειδοποίηση για μειωμένη ορατότητα στην περιοχή.


newsit.gr

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours