Και δεν λέει να σταματήσει....αντίθετα παίρνει πολύ φόρα...

Δεν είναι η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία που συμβαίνει κάτι τέτοιο…..αλλά είναι από τις λίγες φορές, σπάνια ίσως, που έχει τέτοια ορμή, τέτοια επαναληπτικοτητα γεγονότων σε έδαφος αέρα και θάλασσα, σε ένα όπως είπαμε πολύ ιδιαίτερο διάστημα μέχρι της 8.8.

Όχι ότι στο μετά είναι καλύτερα,θα το δούμε αργότερα και με τα στοιχεία των επόμενων 60 ωρών, αλλά ας πάμε μέχρι εκεί, μέχρι την κορύφωση και βλέπουμε και για το μετά.

Όπου σταματήσει… θα σταματήσει με φόρα!


Για όσους διαβάζουν τη στήλη τις προηγούμενες δύο φορές που προειδοποιήσαμε για σεισμό αυτός εκδηλώθηκε, και πρέπει να πω ότι πάλι είμαστε μέσα σε "τρανταχτό" γεγονός...ισχυρότερο από τα δύο προηγούμενα οπότε καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι ότι δεν μιλάμε για ένα απλό γεγονός, εδικά όταν αφορά ανθρώπινες ζωές....όπως σήμερα που σκοτώθηκαν μέχρι ώρας 82 άτομα στην Ινδονησία.

Καλό θα είναι να περάσουμε το 7-8 αβλαβώς, δίχως απώλειες... μαύρισε αρκετά η ατμόσφαιρα.  

Rick
Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. και λεωφορειο και αεροπλανο και τρενο και ελικοπτερο και λεωφορειο και τρενο και μικρο αεροπλανο και λεωφορειο ....................(τριτη φορα))

    και οι αριθμοι επαναλαμβανονται

    και οντως ειμαι πολυ περιεργος που θα σταματησει οταν ξεκιναει εβδομαδα γεγονοτων μεταξυ δυο εκλειψεων , πραγματικοτητες αλλαζουν και τα γεγονοτα τρεχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή