Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2018

Λέγεται "Big One" και ψάχνει κάθε τρόπο να μας συστήθει!




Οι σεισμοί τις τελευταίες δυο εβδομάδες προειδοποιούν αλλά μάλλον δεν ιδρώνει το αυτί των υπευθύνων.

Δεν έχουμε συνηθίσει τις μεγάλες τραγωδίες δεν είναι στη φύση μας κάτι τέτοιο άλλωστε.

Όμως αυτά που έχουμε μπροστά μας, αρκετά κοντά μας, δείχνουν 2 πράγματα που θα πρέπει να θυμόμαστε..

1 Εμείς..... η ανθρωπότητα, αθόρυβα συνυπογράψαμε των καταστροφών που έχουν περάσει στο software της πραγματικότητας μας, στις 3 διαστάσεις μας...…το επαναλαμβάνω συχνά και όταν λέω εμείς, αναφέρομαι γενικά, αναφέρομαι στην πλειοψηφία των κοινωνιών που οι επιλογές τους κρίνουν τη συνέχεια, που επιλέγουν ακόμη μαι τώρα να εθελοτυφλούν μπροστά στις προειδοποιήσεις του πεδίου...για αυτούς μιλάω, για την κρίσιμη μάζα κάθε εποχής που είναι ο καταλύτης των εξελίξεων!

2. Πόσο λίγοι είμαστε απέναντι στη φύση, πόσο κακό έχουμε κάνει στη φύση και ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις, είναι αρκετά εγωιστικό και επικίνδυνο να πιστέψει κάποιος μόνο στις δικές του δυνάμεις, επιλογές και αποφάσεις, ότι θα περάσει μέσα από τη φωτιά δίχως κάψιμο λόγο των δικών του ικανοτήτων...δεν φτάνουν οι πεπερασμένες δυνάμεις μας σε αυτό το level και δεν έχουμε και πολλές ζώες όπως στα videogame για να ξαναπροσπαθήσουμε.
 

Αυτό που λέμε θα φανεί από το μέγεθος που έχουν αυτά θα μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων ως έκτακτα.

Πάμε στο δαχτυλίδι της φωτιάς τώρα που  έχει πάρει φωτιά…

Την περασμένη Κυριακή έγιναν 53 σεισμοί πάνω από 4,5 ρίχτερ ο κάθε ένας, ρεκόρ μεγέθους και πλήθους σεισμών στην περιοχή του «πετάλου»!

Τη Δευτέρα έγιναν 16 σεισμοί στο δαχτυλίδι πάνω από 4,5 ρίχτερ.

Σε 48 ώρες λοιπόν έχουμε 69 σεισμούς άνω των 4,5 ρίχτερ!

Αυτό το λες και ρεκόρ, για μια περιοχή που είναι μεν σεισμογενής αλλά τέτοια ακολουθία σεισμική είναι σπάνια, όπως δηλαδή λένε οι επιστήμονες και όσοι παρατηρούν από κοντά το φαινόμενο.

Όμως η δραστηριότητα αυτή, σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν μπορεί να δώσει σεισμό άνω των 8 ρίχτερ αλλά και έκρηξη ηφαιστείου οπουδήποτε στον πλανήτη.

Εδώ το άρθρο είναι στα Αγγλικά και τα αναφέρει με λεπτομέρεια για τους φόβους κάποιων να...μας συστηθεί ο Big One και μάλιστα αναφέρει και συγκεκριμένη περιοχή. 

Sixty nine major earthquakes hit the Pacific's Ring of Fire in just 48 hours driving fears that the 'Big One' is about to hit California

Πριν την τελευταία δραστηριότητα που βλέπουμε παραπάνω, είχαμε μιλήσει σε πάνω από ένα άρθρο για αυτό που μας ετοιμάζουν….για αυτά που δώσαμε εξουσία να μας ετοιμάσουν. Όποτε δεν μπορώ να πω ότι ένα ηφαίστειο ή ένας ισχυρός σεισμός που πατάει στην 4η διάσταση του χρόνου, είναι απλά μια φυσική καταστροφή που προκαλείται κατά σύμπτωση.

Το έχουμε δει και μαζί το προηγούμενο διάστημα ότι δεν είναι σύμπτωση, δεν είναι της φύσης καμώματα….εμείς τα βάλαμε με το πεδίο και τώρα οι σκιές μέσα από αυτό απλά θα κάνουν τη δουλεία τους και τίποτα παραπάνω.

Το αναφέρω συνέχεια γιατί στον πόνο μιας καταστροφής, ειδικά εάν έχει αποκαλυπτικά χαρακτηριστικά, θα τα βάλουν με το Θεό, θα σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι του και ειδικά απέναντι σε όσους τον πιστεύουν.

Μακάρι να μην είναι έτσι και να κάνω λάθος, μακάρι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον να μαλακώσει τις ψυχές π.χ των Αμερικάνων και να μην τους σκληρύνει, γιατί δεν θα είναι προς όφελος τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες.

Στο κείμενο πιο πάνω που είναι στα Αγγλικά, αναφέρεται σε μια περιοχή που την έχουμε πιάσει εδώ και ένα χρόνο περίπου και την πιάσαμε και τον προηγούμενο μηνά με συγκεκριμένα στοιχεία και για συγκεκριμένο λόγο. 

Και είπαμε ότι θα την έχουμε από κοντά… και όσοι παρατηρούμε την διαδικασία όλο και μοιάζει να πλησιάζει.

Γενικά γίνεται προσπάθεια αποσυμπίεσης μιας μεγάλης τραγωδίας, όχι συνηθισμένης μιας και τα ευρήματα το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν συνηθισμένα.

Επίσης, είχαμε πει για τραγωδία στον αέρα, συγκεκριμένο χρονικό διάστημα….και είδαμε τι συνέβη σήμερα σε αεροσκάφος με 202 επιβάτες για Σότσι.…παραλίγο!

Παρόλαυτα το ψάχνει...

Τέλος, αύριο κλείνει χρόνος για ηφαίστειο ή σεισμό.

Θα μου πεις... έτσι όπως έγιναν τα πράγματα κλέβεις εκκλησία

Όντος ναι.....αλλά για όσους καταλαβαίνουν το ακολουθούμε πολύ πριν την τελευταία δραστηριότητα και έχει ιδιαίτερη σημασία αν εκδηλωθεί κοντά στον χρόνο στόχο…κοντά στο 23 δηλαδή.

Αν και κοντά στο χρόνο στόχο, στο 22, είχαμε τον ισχυρότατο σεισμό σε Βενεζουέλα 7,3 και μετά στις ακτές τους Ορεγκον 6,2.

Δηλαδή έχει εκδηλωθεί στο χρόνο στόχο, απλά να δούμε αν αυτά τα δύο είναι οι κύριες εκδηλώσεις της...... «φύσης». 

Παρατηρώντας αυτά που γίνονται στον φλοιό της Γης, καταγράφοντας και αναλύοντας αυτά που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι στην επιφάνεια της Γης, ο Big One είναι ο αρχηγός μιας συμμορίας των σεισμών...δεν είναι μόνος του....ο οποίος θα έρθει θα μας χτυπήσει και τέλος..... η συμμορία αυτή έχει πολυάριθμα μέλη , εξίσου σκληρά και επικίνδυνα.




Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου