Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2018

22/7- Μια ημέρα πριν την τραγωδία στην Αττική, γράφουμε ένα κείμενο..


Το κείμενο αυτό πέρα από προειδοποίηση, ήθελε να δώσει κάποια στοιχεία αλλά και να φωτίσει μερικά σκοτεινά σημεία στα.... γιατί μιας ήδη φυτεμένης τραγωδίας από πριν. Μέσα σε όλα που γράφονται εκείνη την ημέρα είναι και το εξής:


Έπειτα, 17 ημέρες μετά τις 22.7 , στις 8.8, έχουμε το εξής:
Μέσα σε 17 ημέρες έρχονται στο φως δύο σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα.

Αν και τα στοιχεία υπήρχαν από πριν, έρχεται ο χρόνος να τα δέσει ακόμη περισσότερο.
Αυτές οι δύο ανακαλύψεις, σπουδαίες στη φύση τους, δεν είναι εκτεθειμένες στην τυχαιότητα του χρόνου,  ενώνονται μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 17 ημερών, όποτε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παρατηρούμε το μέρος και τα όσα γίνονται στην ευρύτερη περιοχή.

Οι αριθμοί είναι πληροφορία, και σαν πληροφορία το χρονικό αυτό διάστημα δεν γίνετε να μας αφήσει αδιάφορους.

Όπως δεν μας αφήνει αδιάφορους ή έκταση που έχει πάρει η Θήρα λόγω της κακοποίησης των γαϊδουριών...όπως μας λένε, αφού εδώ και πόσα χρόνια υπάρχουν γαϊδουράκια, τώρα ευαισθητοποιήθηκαν να δημοσιοποιήσουν το θέμα και να παίξει μάλιστα από τα μέσα προγραμματισμού σε ολόκληρο τον κόσμο;

Δυστυχώς όχι, δεν ευαισθητοποιήθηκαν για τα γαϊδουράκια που υποφέρουν, πάντα υπόφεραν και θα υποφέρουν, δεν στοχοποιείται ένα μέρος που υποφέρει από "έκρηξη τουριστών", γιατί θέλησαν κάποιες φιλοζωικές οργανώσεις να το κάνουν αυτή τη στιγμή θέμα......όχι!


Είναι πονηρό το διάστημα που βρισκόμαστε, συμβαίνουν διάφορα, σε όλο τον κόσμο και δυστυχώς, όπως είπαμε και άλλη φορά, όταν εισάγεις ήθη και αξίες από το εξωτερικό, που ανήκουν στο μεσαίωνα, το μέλλον σκοτεινιάζει, η ατμόσφαιρα μαυρίζει πάνω από την Ελλάδα, το είδαμε πρόσφατα, αλλά πολύ φοβάμαι πως πολλοί αγνοούν γιατί το είδαμε.


Αν δεν κάνω λάθος η φετινή αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου της Θήρας γίνεται και πάλι Σεπτέμβριο και είναι η 26η και είναι ένα θέμα που θα το έχουμε από κοντά, μιας και η δραστηριότητα στην κάθετο αυτή μας υποχρεώνει.


18.9.2017
"Ντόπιοι και επισκέπτες από το Ακρωτήρι ως την Οία θαύμασαν το εντυπωσιακό θέαμα, καθώς όλοι είχαν την αίσθηση πως το νησί «ξυπνά» και εκρήγνυται."


RickShare:  

2 σχόλια: