Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018

Στις 18.8.18 μας είπαν κάτι πολύ σοβαρό και έχει σχέση με την ειρήνηΘέλω κατά αρχάς να θυμηθούμε ότι προχθές βρεθήκαμε 31 χρόνια μετά μετά την πρώτη Παγκόσμια Αρμονική σύγκλιση του 1987 . Η ημέρα εκείνη, 16-17 Αυγούστου 1987 σηματοδότησε το γεγονός ότι πρώτη φορά  άνθρωποι από όλο τον πλανήτη θα συντονίζονταν ταυτόχρονα με προσευχές, διαλογισμούς και τελετές,  σε «ιερές» τοποθεσίες που κάποιοι τους είχαν υποδείξει....στο όνομα της Ειρήνης της Νέας εποχής!

Αυτοί οι κάποιοι λοιπόν γνωρίζουν πολύ καλά και  εκμεταλλεύονται το χρόνο, γιατί μέσα από το χρόνο, τον φυσικό χρόνο όπως λένε, συντονίζουν τις ενέργειες τους, λαμβάνουν τις πληροφορίες τους και το πλάνο τους για την Νέα εποχή προοδεύει και δεν μένει στάσιμο.
Στo προχθεσινό άρθρο «Η "Αρμονική Σύγκλιση" του Αυγούστου...31 χρόνια μετά» σημειώνεται το εξής:

"Πριν πάμε όμως εκεί, έχουμε το 17.8 σήμερα και το 18.8….μας έδειξαν με κάθε τρόπο τις προθέσεις τους για τη συνέχεια, φαίνεται ότι ψάχνουν ενέργεια για να φέρουν κάτι πολύ μεγάλο...και αναμένω τα στοιχεία που θα μας δώσουν σήμερα και αύριο."

Και δεν δόθηκε κανένα στοιχείο θα πουν κάποιοι.... αφού δεν έγινε κάτι το συνταρακτικό.

Συνήθως το συνταρακτικό, το έκτακτο, δεν αποτελείται τόσο από στοιχεία αλλά είναι το αποτέλεσμα από τα στοιχεία που έχουν δοθεί το προηγούμενο διάστημα.

Οπότε, υπάρχουν ειδήσεις που αν όχι περνάνε στα ψιλά, ο κόσμος δεν τους δίνει και πολύ σημασία αλλά όπως θα δούμε παρακάτω, έγινε κάτι πολύ σημαντικό χθες το όποιο είχε μεγάλη σημασία και θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τη συνέχεια.

Πάμε κατά αρχάς στις 17.8

Φαινομενικά δεν έγινε κάτι τόσο σπουδαίο…εκτός και να ορίσεις σαν σπουδαίο την τοποθέτηση του αγάλματος της σκιάς μπροστά από το Καπιτώλιο του Αρκάνσας.

Να πούμε κάτι εδώ…υπάρχουν μέρη….δηλαδή τοποθεσίες όπως σπίτια, λίμνες, δρόμοι, βουνά, που ενεργειακά είναι μαύρα, έχουν μαυρίσει για διάφορους λόγους και συνήθως από ανθρώπινη δραστηριότητα.

Εξού και όταν αγιάζουμε έναν χώρο, αυτό συμβαίνει για να μεταβάλουμε την πιθανή σκοτεινή ενέργεια, να καθαρίσει ενεργειακά ο χώρος…αν πας σε τόπους που έζησαν άγιοι άνθρωποι αντιλαμβάνεσαι και βιώνεις μια γαλήνη.. μια ψυχική ηρεμία, μια αγαλλίαση, μαι ελαφριά ατμόσφαιρά....όσοι έχουν πάει το γνωρίζουν και το έχουν βιώσει, ενώ συμβαίνει πολλές φορές το αντίθετο, δηλαδή  σε μέρη που βρισκόμαστε να μας κάνουν να νιώθουμε άβολα,παράξενα να αισθανόμαστε την ατμόσφαιρα βαριά,  να μην αναπαύεται η ψυχή μας σε αυτά τα μέρη. Αυτοί είναι χώροι βομβαρδισμένοι με την αντίθετη ενέργεια, την σκοτεινή ενέργεια, πράξεις και γεγονότα που έχουν πλέον αποτυπωθεί στο χώρο και ενέργειες που δεν φθείρονται στο χρόνο. 


Στις 17 Αυγούστου λοιπόν, στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν οι σατανιστές για την τοποθέτηση των 10 εντολών στο Καπιτώλιο, φέρνοντας ένα άγαλμα του Μπαθωμέχ και απαιτώντας, στο όνομα της ανεξιθρησκείας, να τοποθετηθεί στο Καπιτώλιο δίπλα στις 10 εντολές!!

[Όπως δηλαδή και στο όνομα της ισότητας, θα πρέπει η διαστροφή της ανθρώπινης φύσης να γίνει αποδεκτή από το σύνολο μιας κοινωνίας.]

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαυρίσεις σημεία, να τα κάνεις στόχους και το άγαλμα που τοποθέτησαν έστω και προσωρινά, εκεί στο Αρκάνσας θα δουλέψει προς αυτόν τον σκοπό.

Διότι όταν στήνεις βωμό, όπου τον στήνεις ή τον παρουσιάζεις επίσημα, μετά απαιτείται και θυσία…βωμός και θυσία πάνε μαζί χέρι χέρι. 


 

Δεν μαύρισαν λοιπόν την πόλη…. Προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μαυρίσουν όλη την Αμερική, σε ένα πολύ κρίσιμο διάστημα για την ασφάλεια των κατοίκων της χώρας αυτής…όπως έχουμε πει, κρέμονται ώριμες οι καταστροφές πάνω από τα κεφάλια των Αμερικάνων.

Τι άλλο έγινε στις 17 Αυγούστου;

Αποφάσισε ο Τράμπ να πάει Γαλλία να δει μια παρέλαση…όχι οποιαδήποτε παρέλαση….όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Θα πάει να γιορτάσει τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ παγκοσμίου πολέμου…[αυτά βλέπουν οι σκιές και τα αγάλματα που τις εκπροσωπούν στις τρεις διαστάσεις και ξεκαρδίζονται]

Τέλος πάντων....το θέμα είναι πότε θα γίνει η γιορτή….αν γίνει και αν θα είναι η γιορτή αφιερωμένη μόνο στο τέλος του Α’ ΠΠ ή και στην αρχή του Γ’ΠΠ;

Αυτό δεν μας το λένε ακόμη.

Ας δούμε όμως πότε πάει ο Τράμπ στην Γαλλία…

Πάει στις 11.11.2018 δηλαδή πάει σε χρόνο 11.11.11 !!!

Επίσης από την ημέρα μηδέν, 14.5.2018 μέχρι τις 11.11.2018 έχουμε ακριβώς 181 ημέρες.

Για ποια ειρήνη μιλάμε όταν οι προθέσεις μέσα στο χρόνο δεν είναι ειρηνικές.

Πάμε στο σοβαρό τώρα…στο πολύ σοβαρό που συνέβη την ημέρα του απόλυτου συντονισμού, όπως είχαμε δείξει και στο άρθρο 18.8.18 , χθες δηλαδή.

Τι το σοβαρό έγινε χθες;

Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ πέθανε. 
Όχι οποιαδήποτε ημέρα αλλά μια ημέρα που την έχουν στοχοποιήσει και το έχουμε δείξει μια ημέρα πριν.

Το βράδυ, λίγο πριν αλλάξει η μέρα και μπούμε στις 18 Αυγούστου, όπως είπαμε υπήρχε ένα παγκόσμιο κάλεσμα για προσευχή σε ιερές τοποθεσίες…αυτό το παγκόσμιο κάλεσμα ήξερα από πριν ότι γίνεται σε συγκεκριμένο χρόνο, σε χρόνο που όπως λέμε οι «ουρανοί ανοίγουν»…και πάταγε σε συγκεκριμένο πολύ παλιό και δύσκολο στην κατανόηση του ημερολόγιο που έχουμε ξαναπεί.

Έτσι, 17.8  βράδυ έχουμε τα 31α γενέθλια της Αρμονικής σύγκλισης  και παράλληλα το κάλεσμα για παγκόσμιο διαλογισμό.... για την Νέα εποχή της Ειρήνης, όπως οι ίδιοι λένε!!

Μερικές ώρες αργότερα, πεθαίνει αυτός που υπηρέτησε με πάθος την Παγκόσμια Ειρήνη σε μια δύσκολη περίοδο, ο Κόφι Ανάν…σε ηλικία 80 ετών!

Κράτα την ηλικία, το 8, γιατί στο τέλος του άρθρου είναι το κερασάκι. 

Παγκόσμιος διαλογισμός(Αρμονική σύγκλιση)
Παγκόσμιος οργανισμός (ΟΗΕ)

Όλα αυτά λοιπόν συμβαίνουν μέσα σε δύο ημέρες, αλλά δεν ήταν απλά δύο ημέρες, οι χρόνοι και οι ενέργειες των δύο αυτών ημερών ήταν ιδιαίτερες και πολύ σημαντικές για την συνέχεια.

Αν δεν μας είχαν δώσει κανέναν σημάδι θα ήμουν ήσυχος. Αντίθετά μας έδωσαν άλλο ένα σινιάλο και μάλιστα ισχυρό!

Στον κόσμο των αντιθέτων, στον πλανήτη των εννοιών και των συμβολισμών, ο Τζώρτζ Όργουελ, όπου από εκεί έχω οικειοποιηθεί την ονομασία της ιστοσελίδας μου, είπε κάτι σοφό..........Μέσα σε πολλά που είχε πει:

War is Peace… 

Ο πόλεμος είναι ειρήνη!

Αν θες ειρήνη, παγκόσμια ειρήνη.... τότε, μας λένε, ετοιμάσου για πόλεμο.

Αλλιώς τα ερμηνεύουμε εμείς αλλιώς οι σκιές και οι συνεργάτες τους.

Και το μέρος που μας είπαν ότι θα είναι κέντρο Παγκόσμιας Ειρήνης, βρίσκεται στο μέρος που δεν έχει δει ειρήνη, τι πιο συμβολικό από το να ανακηρύξεις πρωτεύουσα της Παγκόσμιας Ειρήνης ένα μέρος που δεν έχει δει ειρήνη, εδώ χιλιάδες χρόνια!!


Αυτό μας είπαν χθες λοιπόν…

War is Peace!

Και μας το παν με τρόπο που μόνο οι σκιές ξέρουν και μας το είπαν γιατί τα πράγματα οδηγούνται εκεί, δυστυχώς έχουν την εξουσία όπως φαίνεται να αλλάξουμε επίπεδο στα γεγονότα….και το χειρότερο είναι ότι, δεν εντοπίζεται μια μόνο πολεμική εστία.

Σε αυτό το διάστημα χθες-προχθές εντοπίστηκε και άλλη μια εστία, 2 χώρες που βλέπουν Μαύρη θάλασσα και έχουν μεταξύ τους διαφορές από 2014.

Το θέμα είναι ότι εδώ που φτάσαμε,  να πιάσουμε έστω μερικά από τα σημάδια και τα στοιχειά που μας δίνουν.

Εφόσον έπεσε ένα τέτοιο τουβλάκι, σε ημέρα κλειδί, τότε έχουμε πρόοδο...και η προοδος τους σημαίνει αποτυχία του ανθρώπου.

Δεν θα κρύψω το γεγονός ότι περίμενα θυσία μεγάλου προσώπου μέχρι Σεπτέμβριο.

Όχι όμως αυτού, αυτό με εξέπληξε…

Περίμενα του Σόρος, για συγκεκριμένους λόγους….και ξέρεις κάτι...θα το αφήσω στο χρόνο, πριν όμως μπει το 2019. 


Επίσης, σήμερα είχαμε ένα ισχυρότατο σεισμό, όχι πολύ μακριά από την Αυστραλία, στα νησιά Φίτζι, οι σεισμογράφοι τρελάθηκαν και όπως είπαν ταρακουνήθηκε ολόκληρος ο πλανήτης και φαντάσου ήταν σε μεγάλο εστιακό βάθος.

Δηλαδή, αυτό που βλέπουμε έιναι ότι όλα τρέχουν παράλληλα και συντονισμένα στο πρόγραμμα του πεδίου, προς μια κατεύθυνση, όλα οδηγούν σε μια κατεύθυνση..σε δρόμο που στην πινακίδα δεξιά γράφει : ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

Από τα γκάζια της καθημερινότητας και τους ρυθμούς της εποχής πολλοί δεν την βλέπουν, αν την έβλεπαν δεν θα προχώραγε το πλάνο...εκεί πατάνε οι σκιές ότι δεν βλέπουν την πινακίδα οι πολλοί.

Να κλείσουμε εδώ με το πιο σημαντικό στοιχείο χθες 18.8.2018  και το πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός του θανάτου του Αναν:

  
Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου