Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2018

Το ψήφισμα 181 του 1947 και ο θάνατος του πρώην γ.γ του ΟΗΕ στις 18.8


Είναι μερικές φορές που άλλα ψάχνεις άλλα βρίσκεις.

Και καμιά φορά, όχι πάντα, αυτά που βρίσκεις είναι πιο κατατοπιστικά από αυτά που ψάχνεις.

Πάμε όμως κατευθείαν στο θέμα.

Θέλω να πάμε στην 72η τακτική σύνοδο του ΟΗΕ, η οποία έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Η τακτική συνεδρίαση του ΟΗΕ γίνεται κάθε χρόνο, στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου και εκεί πραγματοποιούνται ψηφίσματα και παίρνονται αποφάσεις που τις μαθαίνουμε αργότερα και πολύ περισσότερο τις κατανοούμε σε πολύ μεγάλο βάθος χρόνου.

Έχουμε πει αρκετές φορές από αυτήν εδώ τη στήλη, για το μεγάλο γεγονός του 2018, για τις 14.5.2018 και την ημέρα μηδέν, κατά την οποία αναγνωρίζεται επίσημα σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ, η Ιερουσαλήμ.

Είπαμε και τους λόγους της πράξης αυτής και ότι δεν είναι για να έρθει η ειρήνη και η σταθερότητα στην περιοχή…όπως και ούτε πρόκειται να μείνει για πολύ πρωτεύουσα του Ισραήλ η Ιερουσαλήμ.

Κάποιοι αναρωτιούνται γιατί.   


Το παρακάτω ψήφισμα είναι περίπου 1000 σελίδες..…μέσα σε αυτές τις σελίδες έχουμε τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του συμβουλίου του ΟΗΕ που πάρθηκαν πέρυσι και για όποιον θέλει θα το βρει εδώ:

http://www.un.org/fr/documents/view_doc.asp?symbol=a/72/49(Vol.I)&TYPE=&referer=http://research.un.org/fr/docs/ga/quick/regular/72&Lang=E

Αν και έχει πολύ ζουμί το κείμενο ....εμείς θα ασχοληθούμε με τα όσα αναφέρει το ψήφισμα για το Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ.

Και εδώ τα πράγματα είναι καθαρά και ξάστερα…δεν κρύβουν τις προθέσεις τους!

[Φαντάσου πόσο μας υπολογίζουν και σε τι λήθαργο βρίσκεται η ανθρωπότητα!!!]

Αν θέλει να  διαβάσει κάποιος αυτό το σημείο που αφορά το Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ, είναι από την σελίδα 27-48. 

Σε αυτές τις σελίδες, ο ΟΗΕ συμπερασματικά καταλήγει για την τρέχουσα κατάσταση στην Παλαιστίνη, η οποία έχει επιδεινωθεί από τις ενέργειες της κατοχικής δύναμης του Ισραήλ.

Πάμε περιληπτικά πολύ να δούμε τι αναφέρει:

Ο ΟΗΕ στο ψήφισμα του μιλάει για κατοχική δύναμη του Ισραήλ που έχει κατακτήσει παράνομα παλαιστινιακά εδάφη από το 1967 και μέχρι σήμερα....όπως αναφέρεται και για την επεκτατική του πολιτική και την παράνομη ανέγερση οικισμών στα παλαιστινιακά εδάφη.

Ο ΟΗΕ κάνει λόγο για πρόκληση τεράστιας ανθρωπιστής κρίσης στη Λωρίδα της Γάζας, αποτέλεσμα οικονομικού αποκλεισμού και αποκλεισμού μετακινήσεων που έχει επιβάλει το Ισραήλ, στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη και στην Ιερουσαλήμ, τα οποία ισοδυναμούν με αδικήματα.

Ο ΟΗΕ καταδικάζει τη χρήση βίας του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων, την κλιμάκωση  χρήσης βίας τα τελευταία χρόνια στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη και την παράνομα προσαρτημένη από πλευράς Ισραήλ, Ανατολική Ιερουσαλήμ. 

Η αύξηση της βίας από τους Ισραηλινούς εποίκους στην Δυτική όχθη έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θανάτων και τραυματισμών, κυρίως μεταξύ των Παλαιστινίων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών, αυθαίρετη σύλληψη και κράτηση Παλαιστινίων πολιτών, πράξεις βίας και βανδαλισμού, καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής παλαιστινιακής περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων θρησκευτικών χώρων.

Η ανεξάρτητη εξεταστική επιτροπή που συγκροτήθηκε από τον ΟΗΕ ,τονίζει την ανάγκη λογοδοσίας για όλες τις παραβιάσεις του ανθρωπιστικού δικαίου και του διεθνούς δικαίου από την πλευρά του Ισραήλ.

Ο ΟΗΕ, τονίζει την ανάγκη λήψης μέτρων ώστε να διασφαλισθεί η προστασία του παλαιστινιακού άμαχου πληθυσμού σε ολόκληρη την κατεχόμενη Παλαιστινιακή Επικράτεια αλλά και την ανάγκη σεβασμού και διατήρησης της εδαφικής ακεραιότητας και ενότητας των κατεχόμενων Παλαιστινιακών Εδαφών, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ!

Ο ΟΗΕ υπογραμμίζει την επείγουσα ανάγκη για συνεχή και ενεργό διεθνή συμμετοχή στο ζήτημα, για συντονισμένες πρωτοβουλίες υποστήριξης των δύο πλευρών με σκοπό την οικοδόμηση κλίματος ειρήνης, την προώθηση και επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων για την άμεση ειρηνευτική διαδικασία και επίτευξη μιας δίκαιης, διαρκούς και συνολικής ειρηνευτικής διευθέτησης η οποία θα τερματίζει την κατοχή που ξεκίνησε το 1967 και θα έχει ως αποτέλεσμα την ανεξαρτησία ενός δημοκρατικού και βιώσιμου κράτους της Παλαιστίνης, που το ένα κράτος θα ζει δίπλα στο άλλο ειρηνικά και με ασφάλεια.

Το συμβούλιο του ΟΗΕ αποφάσισε με παλαιότερα ψηφίσματα του, ότι όλα τα νομοθετικά και διοικητικά μέτρα και οι δράσεις του Ισραήλ, η παρουσία της κατοχικής δύναμης στα παλαιστινιακά εδάφη, η οποία μετέβαλε τον χαρακτήρα και το καθεστώς της Ιεράς Πόλης της Ιερουσαλήμ, ο λεγόμενος "βασικός νόμος" της Ιερουσαλήμ και η ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, είναι άκυρες και πρέπει να ακυρωθούν αμέσως.Αυτά αναφέρει περιληπτικά ο υποκριτικός διεθνής οργανισμός για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή.

Και μέσα σε αυτή την περίληψη, μέσα από αυτές τις αποδείξεις, καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει κουμάντο το Ισραήλ στον κόσμο... μίτε οι Εβραίοι….όπως δυστυχώς έχουν την εντύπωση περισσότεροι..κάτι τέτοιο βολεύει τις σκιές, βλέπεις την βγάζουν λάδι...!

Υπάρχουν μερικές ομάδες ανθρώπων, που μέσα από αυτές θα εξελιχθεί ένα πλάνο….είναι αυτοί που θα αρπάξουν τις πληροφορίες και θα εκτελέσουν το πλάνο δίχως πολλές ερωτήσεις και φυσικά όπως είπαμε και χθες, με τα ανάλογα ανταλλάγματα.

Ένα πλάνο που όταν αυτό εξελιχθεί, μετά θα τους είναι αχρείαστοι.... αλλά αυτό μερικοί θα το καταλάβουν όταν πλέον θα είναι πολύ αργά.

Ακόμη και τώρα, που ένας διεθνής οργανισμός…. παγκόσμιος οργανισμός, με τους μηχανισμούς που διαθέτει, εκδίδει μια καταδικαστική απόφαση έναντι του Ισραήλ, στην οποία ζητάει όχι μόνο την τιμωρία του αλλά και να παραδώσει τα εδάφη που κατέκτησε παράνομα κατά την διάρκεια του πολέμου των 6 ημερών, τον Ιούνιο του 1967 μέχρι και σήμερα, αλλά και την Ανατολική Ιερουσαλήμ...... ακόμη πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά...ότι μερικά πράγματα είναι διαφορετικά από ότι μας λένε κάποια πολύ γνωστά αφυπνιστικά ντοκιμαντέρ.

Τα παραπάνω, το βλέπουμε, είναι τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ από την τελευταία σύνοδο του.

Πάμε στα δικά μας ........ στα πιο σκοτεινά σοκάκια, που όμως μας οδηγούν οι παραπάνω διασταυρώσεις στοιχείων.

Κατά αρχάς, πότε αποφασίστηκε ότι το κράτος του Ισραήλ θα γίνει κράτος;

Η Γενική συνέλευση του ΟΗΕ, μέσα από την ιστορική ψηφοφορία στις 29 Νοεμβρίου 1947 θα τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο για την ίδρυση, 6 μήνες αργότερα, του κράτους του Ισραήλ…ψηφίζοντας ΥΠΕΡ της διάσπασης της Παλαιστίνης σε τρεις οντότητες…οι οποίες αργότερα θα γίνονταν ανεξάρτητα κράτη. 

Ποιες είναι οι οντότητες;

1. Το Ισραήλ

2. Η Παλαιστίνη

3. Η Ιερουσαλήμ με τις γύρω περιοχές, μια ανεξάρτητη οντότητα με ειδικό καθεστώς υπό την διοίκηση του ΟΗΕ!!

Ακριβώς αυτό ψήφισαν στις 29.11.1947 ή 11.11.21(3*7)

Δες το νο3 τι αναφέρει (το έτος 1947!!!) …η Ιερουσαλήμ θα πρέπει να περάσει στον ΟΗΕ…και σύγκρινε αυτά που μας αναφέρει δημόσια και επίσημα ο ΟΗΕ πιο πάνω (το έτος 2017!!)…….δες πόσες φορές αναφέρεται το παραπάνω διεθνές κείμενο στην παράνομη κατοχή της Ανατολική Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ και για το ποια είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Πάμε στο κυρίως πιάτο...κράτα καλά τις ημερομηνίες!

Το ψήφισμα του Παγκόσμιου οργανισμού που είναι υπεύθυνο για την δημιουργία από το πουθενά και στα ερείπια του β' παγκοσμίου πολέμου, έχει έναν αριθμό….

Ο αριθμός του ψηφίσματος που ίδρυσε το Ισραήλ είναι το 181.

Το ψήφισμα 181 του ΟΗΕ, στις 29.11.1947 με 33(12+21 ή 22+11) υπέρ ψήφους, δημιουργεί το κράτος του Ισραήλ.

Ούτε το ψήφισμα, ούτε ο χρόνος που έγινε αυτό, ούτε οι υπέρ του ψήφοι δεν καταγράφηκαν στην τύχη, δεν έμειναν στην ιστορία από τύχη...

Θυμάσαι τώρα που είχαμε πει ότι θα μας δείξουν κάτι στις 18.8.2018;

Πότε πέθανε ο Γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν;

Στον κωδικό 18.8.18…..τότε πεθαίνει ο πρώην γενικός διευθυντής του ΟΗΕ, σε ημερομηνία που κρύβει μέσα της τον κωδικό του ψηφίσματος του ΟΗΕ το 1947,

.....το Ψήφισμα 181 !!!

Κατάλαβες τι μας είπαν στις 18.8;…τι ετοιμάζουν εκεί κάτω;...τι πρέπει να συμβεί για να επέμβει ο ΟΗΕ και να επιβάλει ειρήνη….μια ειρήνη που ο ίδιος χάλασε 71 χρόνια πριν;

Επίσης, κάτι εξίσου ενδιαφέρον για τον ρόλο των διεθνών οργανισμών, όσων συναλλάσσονται μαζί τους αλλά και το πόσο οι σκιές υπολογίζουν τον χρόνο και πρέπει να συντονιστούν τα γεγονότα μεταξύ τους ακριβώς πάνω σε αυτόν, πράγμα που αποκλείει την τυχαιότητα των γεγονότων που βλέπουμε στις οθόνες μας αλλά και όσα δεν βλέπουμε.

Είπαμε ότι στις 29 Νοεμβρίου του 1947 ψηφίζουν, στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.

Τι έγινε όμως ίδια ημέρα, ίδιο μήνα, 65 χρόνια μετά,  ακριβώς το έτος 2012;

Στις 29 Νοεμβρίου του 2012 διεξάγεται μια ψηφοφορία στον ΟΗΕ, όπου αποφασίζεται η Παλαιστινιακή αρχή να αναβαθμιστεί σε κράτος!!!

Ίδια ημέρα….ίδιο μήνα από την ημέρα που αποφασίστηκε το Ισραήλ να γίνει κράτος, 65   χρόνια μετά αποφασίζει ο ΟΗΕ ότι και η Παλαιστίνη αναγνωρίζεται ως κράτος.

Κατάλαβες λοιπόν τι  κάνουν μέσα από τον χρόνο και πόσο...μα πόσο σημαντικός τους είναι;

Και όχι μόνο αυτό αλλά η αναγνώριση αυτή έρχεται 22 ημέρες πριν την κωδική ημέρα των Μάγιας, 21.12.2012!!

Έχουμε πει για τα 22 γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου, τα 22 μονοπάτια του Δέντρου της ζωής της εβραϊκής Καμπάλα, τα 22 φύλλα ταρώ…

Έχουμε πει ότι έχουν εντοπιστεί στοιχεία που συνδέουν τη Νέα εποχή της Ειρήνης, τους Μάγιας και την….. Νέα Ιερουσαλήμ!! έχουμε πει για την τελειότητα του τρίτου Ναού στο 144(12*12)..για τον αριθμό του ναού στο 12 (καθρέπτης 21 (3*7).

Σιγά σιγά θα έρχονται περισσότερα στοιχεία…

Απλά να πούμε ότι στην γλώσσα τους…. war is peace !

Οπότε προετοιμάσου για πόλεμο, για πολεμικά μέτωπα, πάνω από ένα…όχι μόνο στην περιοχή Ισραήλ -Συρίας…δεν αρκεί ένα μέτωπο, ούτε αρκεί κάτι που έχει συνηθίσει η μάζα...τώρα που τελειώνει το Ισίς.

Με θλίψη αντικρίζω τη μάζα.........πλέον.

Θα σου πω γιατί σε επόμενο κείμενο, αν και είμαι σίγουρος ότι και εσύ το ίδιο σκέφτεσαι.


Rick


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου