Όσοι διάβασαν το κείμενο αυτό στις 1.8.2018 γνώριζαν ότι κάτι ετοιμάζεται...σε συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένο χρόνο.

Ο Πόλεμος Αρχίζει Όταν Θέλουν....Αλλά Δεν Τελειώνει Όταν ΘέλουνΓίνετε λόγος λοιπόν για το μέρος που δεν έχει δει ειρήνη, για πολεμικό γεγονός, στα 8αρια του Αυγούστου (8/8)


Δυστυχώς κάποιοι θα βρεθούν και πάλι να πουν ότι η Χαμάς εκτοξεύει κάθε μέρα 70 ρουκέτες στο Ισραήλ…προκειμένου να αποδομήσουν την προσπάθεια, όπως κάνουν συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις.

[Δεν μιλάω και δεν μοιράζομαι τι ακούω... αλλά πίστεψε με ακούω πολλά !!!]

Για την ακρίβεια των γεγονότων στην περιοχή, τα νούμερα που δόθηκαν ήταν : 150 ρουκέτες οι οποίες έπληξαν το Ισραήλ και 140 ισραηλινοί πύραυλοί κατευθύνθηκαν προς την Λωρίδα της Γάζας.

Στα 8άρια αυτά…

Το βράδυ εκείνο, τα μεσάνυχτα της 8/8 προς 9/8 παρακολούθησα την δραστηριότητα στην περιοχή.

Παρακολουθούσα τον παλμό των εξελίξεων εκατέρωθεν μέσα από βίντεο και αναρτήσεις στα social media.


Σίγουρα η Χαμάς δεν συγκρίνεται σε έμψυχο δυναμικό και στρατιωτική ισχύ με το Ισραήλ, αλλά η Ιερουσαλήμ δεν είναι αυτό που μας έμαθαν, δεν είναι αδιάβλητη, δεν κινεί τα νήματα το κράτος του Ισραήλ και οι Εβραίοι, αλλά οι σκιές που επέλεξαν το σημείο αυτό για να λύσουν οι άνθρωποι τις διαφορές τους και να είναι το κέντρο ειρήνης όλου του κόσμου, έχοντας τεράστια συμβολική αξία κάτι τέτοιο.

Το βράδυ εκείνο διάβασα πολλά tweet και από τις δύο πλευρές, ένα όμως μου έμεινε, το οποίο παρέλειψα να το αποθηκεύσω.

Ανώτατος αξιωματικός του IDF( το ένοπλο τμήμα του Ισραήλ) δήλωσε ορθά κοφτά ότι, το Ισραήλ είναι η τελευταία φορά που ανέχεται τέτοια κλιμάκωση. Την επόμενη φορά η απάντηση του θα είναι καταιγιστική!!! 

Και σήμερα διαβάζω κήρυξαν εκεχειρία…

Όταν από πριν έχει εντοπιστεί γεγονός, μέρος και συγκεκριμένος χρόνος, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης των προθέσεων και της συνέχειας, ούτε και μπορούμε να πιστέψουμε στην εκεχειρία που ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές.

Οπότε η εκεχειρία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι τίποτα άλλο από την αιτία σύρραξης στο μέλλον, μια συνέχεια στη περιοχή που θα συντονίσει, με τη συνεργασία του χρόνου και άλλα γεγονότα. 


Η σημερινή εκεχειρία, είναι η προετοιμασία για μια ευρεία κλίμακα επιχειρήσεων στην περιοχή, όπως κάποιοι σιγά σιγά στο Ισραήλ ψελλίζουν, ένας ολοκληρωτικός πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς( και συμμάχων)...κάτι που ο πλανήτης δεν έχει πάρει χαμπάρι τι σημαίνει αυτό...με τη διεθνή κοινή γνώμη να μένει και πάλι άφωνη μπροστά στην ένταση των γεγονότων που προγραμματίστηκαν.

Αυτό που εκδηλώθηκε στις 8/8/2018 απειλεί ξεκάθαρα την παγκόσμια ειρήνη, στο μέρος που δεν έχει δει ειρήνη, ήταν το σύνθημα φίλε μου ότι ο πλανήτης παίρνει φωτιά…οι σάλπιγγες του πολέμου στην περιοχή ακούστηκαν, όπως είπαμε, αλλά το ζητούμενο είναι αν θα είναι ένα το μέτωπο η περισσότερα.

Γιατί από ότι φαίνεται, έχουν πολλές εφεδρείες γεγονότων, πολλά σημεία του πλανήτη που οι άνθρωποι βιάζονται να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα…..

Και ξέρεις γιατί;

Διότι η αγάπη και ο σεβασμός για το γ@μησι, το χρήμα, και τη δόξα υπερισχύουν του σεβασμού και της αγάπης προς τον άλλον.

Κανείς δεν είναι τέλειος ναι… και παν μέτρον άριστον, αλλά αυτή τη κρίσιμη στιγμή, το παραπάνω τρίπτυχο κουμαντάρει την κρίση της κρίσιμης μάζας σε όλα τα κράτη…επηρεάζοντας τις αποφάσεις και θολώντας συνειδήσεις, με αποτέλεσμα ο κόσμος μας να είναι μαύρος και η ζωή  να έχει καταντήσει ένα φτηνό reality επιβίωσης με έπαθλο τα παραπάνω τρία συστατικά της εποχής μας.

Μια απόλυτα εγωκεντρική εποχή δεν έχει άλλη επιλογή από το αυτοκαστραφεί, μικροσκοπικά σε μια παρέα αυστηρά εγωκεντρικών ανθρώπων δεν υπάρχει ειρήνη και σεβασμός, αλλά τα θέλω και οι επιθυμίες του καθενός υπερβαίνουν τη φίλια, τη συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τις μας περιμένει, πως θα είναι οι μέρες εκείνες, το καταλαβαίνω…… και όσοι πάμε κάπως να καταλάβουμε και να μην οδηγηθούμε απροετοίμαστοι, να βγούμε δηλαδή από το μαντρί, το ίδιο το μαντρί…. η κοινωνία θα βρίσκεται απέναντι μας…της χαλάς βλέπεις το παραμύθι, αφού τους λέμε το αυτονόητο, ότι ένα παραμύθι έχει δράκους και μάγισσες.

Εντοπίζοντας τη συνέχεια, μιας και ο χρόνος συνεχίζει ακάθεκτος να συντονίζει ήθελα να καταθέσω τα παραπάνω. 


Η μαυρίλα αυτού του κόσμου, αυτής τη εποχής, δυστυχώς δεν φεύγει με νερό,δεν ξεπλένεται όσο απορρυπαντικό και αν ρίξουμε,  μόνο με αίμα ξεπλένεται και πολύ τρίψιμο..... δυστυχώς έτσι μας λέει το παρελθόν που δεν θέλουμε με τίποτα να ακούσουμε.Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours