Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2018

Μαρόκο: Συμμορία 13χρονων απήγαγε, βίαζε και βασάνιζε έφηβη για ένα μήναΤης σβήνανε τσιγάρα στο σώμα και την «σημάδευαν» με τατουάζ - σβάστιγκες
Μία ακόμη σοκαριστική ιστορία βιασμού έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη στο Μαρόκο.

Αυτή τη φορά μία συμμορία νεαρών ανδρών συνελήφθη επειδή απήγαγε, βίαζε και βασάνιζε για έναν ολόκληρο μήνα μία έφηβη κοπέλα.

Το 17χρονο θύμα απήχθη και μεταφέρθηκε σε ένα σπίτι στην πόλη Olad Ayad, στην μαροκινή επαρχία Beni Melal, χωρίς τη θέλησή του, όπου και βιάστηκε και κακοποιήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο από μία συμμορία 13χρονων αγοριών.Η συμμορία, όπως αναφέρθηκε στις Αρχές, βασάνιζε την 17χρονη με ποικίλους τρόπους.

Κατά τη διάρκεια του βιασμού της, τα 13χρονα αγόρια συνήθιζαν να τη βρίζουν, να την καίνε με τσιγάρα, ενώ, δε δίστασαν, με μία αυτοσχέδια συσκευή με μελάνι, να «σημαδέψουν» όλο της το σώμα, με σβάστιγκες και προσβλητικές λέξεις.

Η υπόθεση αναφέρθηκε στην αστυνομία μετά την απελευθέρωση της 17χρονης από τους απαγωγείς της.Υπέυθυνος για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της περιοχής ανέφερε ότι το περιστατικό θα μπορούσε να είχει καταγγελθεί νωρίτερα, κάτι που δεν έγινε επειδή οι κάτοικοι στην επαρχιακή πόλη του Μαρόκο, συνήθως, φοβούνται την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οκτώ ύποπτοι έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, ενώ άλλοι πέντε αναζητούνται.

Ο Σύνδεσμος για την Ισότητα και την Ιθαγένεια Tahadi δήλωσε ότι θα ενεργήσει ως συνήγορος του θύματος, καθώς το θύμα υπέστη «μία από τις πιο άγριες πράξεις που έχω δει σε όλη μου τη ζωή».

Η έρευνα συνεχίζεται ενώ τα κίνητρα για το έγκλημα αυτό παραμένουν αδιευκρίνιστα.

protothema.gr
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου