Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2018

Και ναι…κάτι δεν πήγαινε καλά με τον coach των «Wild Boars»


«Βουδιστής μοναχός ο προπονητής»

Και μάλιστα ισχυρίζονται ότι έσωσε τα παιδιά με.......... διαλογισμό.

Να πούμε κάτι εδώ, μιας και είπαμε αρκετά χθες...

Μέσα από τον διαλογισμό, ο γκουρού προπονητής που έχει επικοινωνία με τα "πνεύματα της γης", έπρεπε να οδηγήσει έναν αριθμό ατόμων μέσα στο σπήλαιο, όπως φαίνεται πριν την πανσέληνο του Ιουνίου, και πριν αλλάξουν οι κώδικες...και ίσως η τελετή εγκλωβισμού να είχε και θυσία, ευτυχώς δεν είχε....παιδιά τουλάχιστον δεν είχε... είχε μόνο τον έμπειρο δύτη.

Εκεί κάτω στην Ταϊλάνδη και γενικά στα ανατολικά κράτη η θρησκεία τους είναι η μαγεία, ο βουδισμός και τα παρακλάδια του είναι η καθαρή επικοινωνία μέσω διαλογισμού με ανώτερες δυνάμεις, δηλαδή με δαίμονες που τους νομίζουν για Θεούς.

Ο διαλογισμός είναι η επικοινωνία με αυτές τις οντότητες που καθιστούν τον άνθρωπο υπηρέτη της εκάστοτε οντότητας που επικοινωνεί.

Η «επιστήμη» της μαγείας σε αυτά μέρη φαίνεται από το πόσο συχνά και σε τι μέγεθος συμβαίνουν καταστροφές και τραγωδίες.

Εκεί ξεχωρίζεις τις πράξεις των ανθρώπων, γιατί πίσω από μια τραγωδία είναι εύκολο να τα ρίξουμε στην φύση, στην τύχη και στο Θεό, αλλά αγνοούμε εάν οι πράξεις μιας κοινότητας ή ενός κράτους ελκύουν μια καταστροφή μέσα στο πεδίο. 

Η συνεργασία πολλών ανθρώπων με τις σκιές, οι οποίες κινούνται στο ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο,  αποδίδουν εικόνες αποκαλύψεις, εικόνες καταστροφής που βλέπουμε στις ειδήσεις.

Έχω βρει στοιχεία που συνδέουν τον διαλογισμό της Ανατολής, τη γιόγκα, με τους Θεούς των Μάγιας και τους μάγους της νέας εποχής και όλα αυτά μαζί σε συντονισμό με το χρόνο τους. 

Έχουμε πει πολλές φορές ότι έχουν άλλους χρόνους, αλλά ημερολόγια και μέσα από αυτούς τους χρόνους οι "θεοί" Ανατολής και Δύσης, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από το δαιμονικό συνεχές, οι σκιές, τηλεπαθητικά μεταδίδουν την πληροφορία στους συνεργάτες τους…και το σχέδιο άλλοτε προχωράει, άλλοτε παγώνει, άλλοτε αλλάζει και προσαρμόζεται στις συνθήκες…αφού Άλλος έχει το πάνω χέρι, δεν είναι μόνες τους οι σκιές και ούτε κάνουν του μαύρου κεφαλιού τους.

Είναι ζητήματα λεπτά αυτά, δυστυχώς η κακία αυτού του κόσμου είναι τέτοια που η ανθρώπινη αξία δεν έχει καμία σημασία….και ο ρόλος των σκιών δεν φαίνεται , ο άνθρωπος σκοτώνει άνθρωπο, αυτό φαίνεται.

Και δεν είναι εύκολο να μιλάς για τέτοια ζητήματα.. και θέλουν τρόπο ασφαλή στο πως θα μεταφερθούν...υπάρχει πολύ κακία στον κόσμο και είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε να αποκαλύπτει τα έργα και τον τρόπο δράσης των σκιών.

Ο προπονητής, από την πρώτη στιγμή δεν μου άρεσε και δεν τον αναγνωρίζω σαν ήρωα, ίσως θύμα, ίσως επιπόλαιο, ίσως τηλεκατευθυνόμενο μάγο-γκουρού  ... όχι ήρωας πάντως…σε μια υπόθεση που από την αρχή της δεν μας κάθισε καλά.

Θα περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια, τώρα που ξετιλύγεται το κουβάρι... η υπόθεση αυτή όπως βλέπεις είναι αρκετά σκοτεινή, σε σκοτεινό χρονικό διάστημα.


RickShare:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου