Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018

Το Ισραήλ εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στην Quneitra της ΣυρίαςO ισραηλινός στρατός συνεχίζει τις προκλήσεις του κατά της μαρτυρικής Συρίας. Πριν από λίγο πραγματοποίησε επίθεση σε ένα από τα σημεία στην περιοχή του Tel Krom Juba στην κεντρική περιοχή της Quneitra και καμία αναφορά τραυματισμών ως τώρα. Ακούστηκαν ήχοι ισραηλινών ελικοπτέρων. 

Στρατιωτική πηγή αναφέρει ότι ισραηλινά εχθρικά αεροσκάφη εκτόξευσαν αρκετούς πυραύλους σε ορισμένα σημεία του στρατού στην περιοχή της πόλης Hader και Tel Krom Juba και μόνο υλικές ζημιές. Η επίθεση έγινε με 3 πυραύλους ως τώρα που προήλθαν από τα κατεχόμενα εδάφη κι έπληξαν την περιοχή Hader σύμφωνα με άλλη πηγή. Αναφέρεται επίσης κι άλλη επίθεση κι ότι χτυπήθηκε θέση του στρατού στο Al Smdanyh στη Quneitra μεταδίδεται επίσης.

Συνεχείς επιθέσεις…..Το Ισραήλ παρέχει κάλυψη στην Αλ-Νούσρα κατά μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός μετά την εκκένωση των θέσεών τους στη Daraa και την απόσυρσή τους με πλήρες εξοπλισμό στην περιφέρεια της Quneitra. Nωρίτερα η Τσαχάλ χτύπησε την πόλη Al Ba’ath στην ίδια περιοχή με Spike πύραυλο. Τωρα νέα επίθεση στο Tal Al Jomoaa.

Aνταλλαγή πυραύλων μεταξύ συριακού στρατού και Ισραηλινών στα υψίπεδα Γκολάν και Al Quneitra .H συριακή αεράμυνα κατέρριψε πολλούς εχθρικούς πυραύλους.Eν κατακλείδι τη νύχτα 11ης προς 12/7 ο συριακός στρατός βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλη ισραηλινή επίθεση από αέρος αλλά και με πυραύλους από κατεχόμενα στη Quneitra.

dimpenews.com
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου