Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018

Πάμε να ανεβάσουμε τον πήχη για το Crypto Tab browser
Καταρχάς για να καταλάβεις αυτό το νέο μας αντικείμενο και ασχολία Διάβασε τα παρακάτω άρθρα οπωσδήποτε…. Μόνο έτσι θα καταλάβεις για ποιο λόγο ασχολούμαι με κάτι τόσο απλό-παράξενο-δύσκολο-μη αποδοτικό και πολλά ακόμα…

Oι εντυπώσεις μου για το Crypto Mining Broswer..

Αν θες να κερδίζεις μέσα από το ίντερνετ πρέπει να με ακούσεις..

Η λαθος οπτικη γωνια μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση..

Έχω βρει το αντικείμενο που θα με κάνει πνευματικό γκουρού!!

Κάτι για το οποίο είμαι περήφανος που έχω καταφέρει στη ζωή μου είναι ότι με εκπαίδευσα να βλέπω τα πάντα σαν μία νέα πρόκληση…. κατάφερα Δηλαδή να μετουσιώσω τα άγχη μου και τους φόβους που μου δημιουργεί το σύστημα σε κάτι πιο δημιουργικό σαν παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι έχω καλύτερη υγεία και πιο θετική σκέψη για τα πάντα!

Ηδη έφτασα στο 1 ευρώ την ημέρα, εγώ και το δίκτυο που έχω δημιουργήσει μου αποφέρει ένα ευρώ την ημέρα… Αν διαβάσεις τα προηγούμενα άρθρα θα καταλάβεις ότι έχω ήδη κερδίσει το χρόνο από το πουθενά…. και αν ασχοληθείς λίγο με τα νούμερα πιο σοβαρά θα μάθεις ότι το 42% στην Ινδία ζει με κάτω από ένα δολάριο…. αυτό ανάγεται περίπου στο 1,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους… και μιλάμε μόνο για την Ινδία γιατί υπάρχουν πολλά δισεκατομμύρια ακόμα σε αυτήν την κατάσταση της φτώχειας!

Δεν κοκορεύομαι το αντίθετο δείχνω έμπρακτα πόσο άδικος Είναι ο πολιτισμός της χεστρας, πόσο άδικη είναι η ζωή, πόσο ανόητοι είμαστε που δεν ενωνόμαστε για να καταφέρουμε πάρα μα πάρα πολλά πράγματα στην αλλαγή αυτού του πολιτισμού της χεστρας!

Το δίκτυο μου έχει φτάσει ήδη τα 364 άτομα, στο πρώτο άρθρο εξήγησα για τους μεγάλους αριθμούς του ίντερνετ…. και Ευελπιστώ αυτό το δίκτυο να το φτάσω Όσο πιο μακριά γίνεται…. και θα το ξαναπώ ότι θα είναι χαζό να σκεφτείς ότι έχω αφιερώσει τη σκέψη μου και τους στόχους μου σε αυτό το αντικείμενο και ότι από αυτό περιμένω είτε να ζήσω είτε να δημιουργήσω νέα πράγματα….. εξήγησα στα προηγούμενα άρθρα μου τι θέλω να πετύχω!Μιας και είμαι από απλή τύχη η κεφαλή αυτού του δικτύου θα πρέπει να δώσω όσο μπορώ περισσότερα στο δίκτυο μου ώστε να το κάνω να είναι ενεργό και να έχει το κατάλληλο Όραμα Και θέληση να μη σταματήσει μέχρι να πετύχει και αυτό αυτό που πέτυχα εγώ…!

Όλα έχουν να κάνουν με το mind set…. πώς έχεις σετάρει τον εγκέφαλό σου να σκέφτεται την κάθε πληροφορία που υπάρχει γύρω του…. σε αυτή την περίπτωση Λοιπόν εγώ θα χρησιμοποιήσω το δικό μου mind set για να δημιουργήσω ένα Boost στο δίκτυό μας!

Πριν τέσσερις μέρες δοκίμασα αν αυτο το σύστημα πληρώνει, έστειλα την διεύθυνσή μου και του ζήτησα να μου βάλει τα υπόλοιπα μου ήταν 10 ευρώ και κάτι…. πέρασε λοιπόν και το τελευταίο τεστ το συστηματάκι και έτσι και εγώ πλέον πρέπει να περάσω στον τρόπο να σηκώσουμε τον πήχη πιο ψηλά….

Σήμερα θα σας δείξω ένα print screen της εικόνας του λογαριασμού μου και μετά από 30 μέρες στις 22 Αυγούστου θα έχω ένα βίντεο που θα τραβάω αυτά τα χρήματα και θα τα Πηγαίνω σε συγκεκριμένο πορτοφόλι όπου όλοι μαζί θα γνωρίζουμε πόσα λεφτά υπάρχουν μέσα σε αυτό μήνα με το μήνα…. Όλα τα χρήματα που θα μαζέψω από το δίκτυο του Crypto browser θα φροντίσω να γίνουν ένα χόμπι μου….. εχοντας δημιουργήσει το κατάλληλο mind set!

πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι ό τι κερδίζουν είναι δικό τους, ότι τους ανήκει, πολλοι λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι δεν μας ανήκει τίποτα Και ότι είμαστε σε όλα διαχειριστές….. με το σωστό σκεπτικό Λοιπόν της διαχείρισης… προσωπικά γνωρίζω ότι έχω πάρα πολλά χόμπι…. Άρα θεωρώ ότι αν αυτά τα χρήματα που κερδίζω από το δίκτυο τα επένδυσω ως ένα από τα χόμπι μου δεν θα χάσω αυτά που ήδη κέρδισα….απλά θα το διαχειριστώ καλύτερα για το συνολικό καλό!

Ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί σαν άνθρωπος είναι η αδυναμία του συστήματος να μπορέσει να δημιουργήσει μία χώρα η οποία έχει τόσο πολύ ήλιο και τόσο όμορφο κλίμα να είναι γεμάτη από δάση και από όμορφη βλάστηση…

Τρελαίνομαι να βλέπω νησιά με καταπληκτικές παραλίες αλλά με αδυναμία στη βλάστηση….

Να ένα όμορφο χόμπι Λοιπόν για τα επόμενα χρόνια, τα κρυπτονομισματα-χρήματα-χρόνος που θα κερδίσω από το Crypto Tab και το δίκτυο που θα εξελίξω θα τα μετατρέψω όλα Είτε σε δενδρύλλια, είτε σε σπόρους συγκεκριμένων φυτών, είτε στην διαδικασία της φυσικής καλλιέργειας με σβόλους πηλου….. και θα σας παρουσιάζω μήνα με το μήνα την διαδικασία μου να αγοράζω όλα αυτά και να τα τοποθετώ σε σημεία που θα ήθελα Σε μερικά χρόνια να τα δω να έχουν βλάστηση και δέντρα!

Η πρόταση λοιπόν αυτή τη στιγμή που κάνω σε όλους σας, αλλά πρέπει να έχετε διαβάσει και όλα τα άλλα άρθρα, είναι πολύ απλή αλλάξτε όλοι browser που χρησιμοποιείτε για να είσαστε μέσα στο ίντερνετ και βάλτε τον Crypto Tab browser,

Όσο το δίκτυο μεγαλώνει τόσο πιο πολλά δέντρα εγώ θα φυτέψω…. τώρα αν επηρεάσει

Ο λόγος μου και η σκέψη μου και το χόμπι μου και το mindset μου και άλλους φίλους να κάνουν το ίδιο θα έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κίνημα από το μηδέν….

βέβαια σε κανέναν δεν επιβάλλω να κάνει το ίδιο Εγώ απλά θα το κάνω Όποιος θέλει ακολουθεί….!

Να πω μία ωραία ιδέα πριν ολοκληρώσω όλο το άρθρο αυτό, υπάρχουν συγκεκριμένα φυτά τα οποία τα αγαπούν οι πεταλούδες, στην Αμερική όταν θες να φτιάξεις έναν κήπο που να έχει πολλές πεταλούδες χρησιμοποιείς αυτά τα φυτά…. αν θα θέλαμε να έχουμε λοιπόν μία Ελλάδα πολύχρωμη και χαρούμενη το πιο απλό πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να βάλουμε 5 ευρώ απο την τσέπη μας και να αγοράσουμε όλοι σπόρους από τα φυτά και με τη διαδικασία της φυσικής καλλιέργειας να πετάμε όπου βρούμε τους βόλους από πηλό που έχουν τους σπόρους μέσα….. με αυτό τον απλό τρόπο και την διασκεδαστική αυτή διαδικασία θα μπορούσαμε να φέρουμε μία τεράστια αλλαγή στο αύριο των παιδιών μας…..

Με την διαδικασία του δικτύου δεν θα χρειαστεί να βάλουμε 5 ευρώ από τη τσέπη μας απλά όλοι μας να αλλάξουμε μία συνήθεια να αλλάξουμε browser…. είδατε Πόσο όμορφα και εύκολα μπορεί να αλλάξει το σετάρισμα του εγκεφάλου…. είδατε ότι πλέον Δεν «πουλάμε» δίκτυο, δεν κυνηγάμε χρήμα…. κυνηγάμε Ένωση, νέα σκέψη, νέα νοοτροπία…. με απλότητα και πιστέψτε με σύντομα θα σας αποδείξω Πώς με απλότητα μπορείς να αλλάξεις ακόμα και τους πιο Αγκυροβόλιμένους φόβους που μας έχει φυτέψει το σύστημα μέσα μας… να είστε προετοιμασμένοι όταν θα ξεκινήσει η μη κερδοσκοπική επιχείρηση για την εναλλακτική οικονομία…. και να Είστε σίγουροι ότι είναι πολύ πιο απλό από ότι μας άφησαν να δούμε και να πιστέψουμε!

Τώρα από κάτω θα βάλω μερικά link, είναι μερικά link παραπομπής από ανθρώπους που συμμετέχουν μέσα στο δίκτυο μου τους οποίους θέλω να ενισχύσω με νέους ανθρώπους στο δίκτυο τους ώστε να έχουν και αυτοί την ευκαιρία να βιώσουν τα μεγάλα νούμερα του ίντερνετ….!

Eίναι όμορφο αυτό που πάμε να πετύχουμε από κάτι το οποίο δεν ξεκίνησε για να κάνει αυτή τη δουλειά Απλά εμείς το διαχειριστήκαμε έτσι ώστε να του δώσουμε περισσότερη ομορφιά, σίγουρα αυτός που θα κερδίζει πάνω από όλα είναι αυτός που το δημιούργησε…. σίγουρα του κάνουμε καλό…. από την άλλη προσέφερε ένα εργαλείο το οποίο αυτό εργαλείο εμείς μπορούμε να το χειριστούμε Όπως θέλουμε!

Nα μη σας τρώω όλο το χρόνο…. να θυμάστε ότι κάθε browser… Ότι κάθε αλλαγή που κάνετε…. Αύριο θα είναι ένα δέντρο… που κάπου μέσα στη Συνείδηση του… θα λέει σε ευχαριστώ χρησιμοποιώντας το όνομά σου!

Αν σας αρεσει ολο αυτο σας παρακαλω διαμοιραστε το στους φιλους σας ..!

Tα link για να γραφτείτε…. παρακαλώ χρησιμοποιείστε όλα τα link και μην πηγαίνετε μόνο στα πρώτα….. αλλά από την άλλη και αυτό που λέω μπορεί να εμποδίσει να πηγαίνετε στα πρώτα για αυτό Κάντε μία Τυχαία επιλογή… παραδείγματος χάρη με βάση τα γενέθλιά σας…. με τα νούμερα που έχει ημερομηνία γέννησής σας… Ή ότι άλλο βρείτε που μπορεί να σας τραβήξει!

https://get.cryptobrowser.site/1844471 ,


 
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου