Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Είναι αυτό που λέμε…. θέμα χρόνουΑντίστροφα με το κλίμα των ημερών που όλοι περιμένουν να πάνε διακοπές και να κάνουν τα μπάνια τους, κάποιοι άλλοι δεν κάνουν διακοπές και δεν έχουν ανάγκη από μπάνια.

Αντιθέτως έχουν βαλθεί να μας χαλάσουν τα δικά μας μπάνια και τις δικές μας διακοπές.

Αυτές οι μέρες, που αισίως φτάσαμε, είναι πολύ κρίσιμες.

Και αυτό γιατί συμπληρώνεται χρόνος.

Κρίσιμες ημέρες, συγκεκριμένος χρόνος που θα φανερωθούν οι προθέσεις μέσα στο software, στο πεδίο μας.

Θα ήταν ωραίο, ειλικρινά, να μη συμβεί τίποτα που θα μας αλλάξει το μετά, αιτία να δούμε διαφορετικά τα πράγματα και να νιώσουμε για άλλη μια φόρα πόσο μαύρος είναι ο κόσμος μας, αλλά αν συμβεί, αν επιτραπεί κάτι τέτοιο, θα είναι ίσως γιατί θα πρέπει να δούμε διαφορετικά τα πράγματα όσο και αν μερικούς τους ξεβολέψει από το καλοκαιρινό mood....blood moon.

Σε προηγούμενα άρθρα κατέθεσα, με όσο γινόταν πιο αθόρυβο τρόπο, αυτά που εντοπίστηκαν μέσα στο χρόνο, γεγονότα που ψάχνουν να εκδηλωθούν με όποια μορφή επιλέγει να συμβεί αυτό.

Ήδη στο μέρος που δεν έχει δει ειρήνη, το είδαμε μαζί τον προηγούμενο μήνα σε ένα χαρτάκι που σφήνωσα στον τοίχο, υπάρχει αναζωπύρωση, πράγμα που με προβληματίζει έντονα.

Γιατί σκέφτομαι ότι..... αν γίνει αυτό μετά θα γίνει και το άλλο και αν συμβεί το άλλο μετά θα γίνει το παράλλο...ένα ντόμινο, κυριολεκτικά που θα μας βάλει σε μεγάλες περιπέτειες.

Αν τελικά κορυφωθεί το γεγονός, σε χρόνο που στοχεύσαμε στο… χαρτάκι, θα είναι καύσιμο γεγονότων για τη συνέχεια με μεγάλο αντίκτυπο.

Επίσης, υπάρχει χρονικό παράθυρο που κλείνει στις 30 του μήνα…και περιγράφει "τρανταχτό" γεγονός σε κάποιο σημείο του πλανήτη φυλακή… όχι πολύ μακρυά από το 30.
Και όταν λέμε τρανταχτό εννοούμε.... τρανταχτό!!

Αυτό το άρθρο, όπως μερικά άρθρα συγκεκριμένα, δεν τα ανεβάζω στα social media, θα είναι κάπως μεταξύ μας, για όσους ρίχνουν μια ματιά σε αυτή τη στήλη, για όσους δεν αποδέχονται ότι όλα γύρω μας εκτελούνται σύμφωνα με την τύχη.

Απουσία τύχης... παρουσία προγραμματισμού

Και στην ουσία δεν απουσιάζει η τύχη, αφού δεν υπάρχει τύχη, απουσιάζουμε εμείς από τα όσα συγκλονιστικά συμβαίνουν γύρω μας, από όσα τρέχουν στο υπόβαθρο του προγράμματος και θα μας τα παρουσιαστούν αιφνίδια με όλη τους τη λαμπρότητα στο πλήρωμα του χρόνου.

Εφόσον είμαστε αμέτοχοι, άλλοι εργάζονται την ώρα που εμείς σχεδιάζουμε τις διακοπές μας και κάνουμε πολύχρωμα σχέδια για το μέλλον, αυτό λίγοι το καταλαβαίνουμε...και κατανοώ ότι είναι κάπως δύσκολο να δεχτεί κάποιος ότι όσα βλέπουμε να εξελίσσονται γύρω μας είναι ένα..... μόνο ένα μικρο μέρος ενός άπειρου σχεδίου μέσα στο άπειρο της δημιουργίας, καλοστημένο σαφώς, με κομπάρσους για φταίχτες, ώστε να ελέγχουν την πραγματικότητα μας.... το τι θα πιστέψουμε  και τι θα απορρίψουμε, έχοντας πολλοί πέσει στην παγίδα τους.

Δηλαδή όσο χρόνο χάνουμε εμείς δεξιά και αριστερά, όσο οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας κυλούν όλο και πιο γρήγορα και έχουν φροντίσει εντατικά για αυτό, τόσα λιγότερα αντιλαμβανόμαστε από αυτά που βλέπουμε κάθε τόσο στις οθόνες μας.

Και αυτά ίσως τα λίγα που κάποιος μπορεί να αντιλαμβάνεται,  δεν είναι ικανά να αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο.

Στον δυαδικό κόσμο μας, στον κόσμο των αντιθέτων, όσο εμείς χάνουμε χρόνο, κάποιοι άλλοι κερδίζουν χρόνο  και αυτό όπως φαίνεται λειτουργεί εις βάρος μας, αφού ελέγχοντας το χρόνο μας μέσα από τα ποικίλα προβλήματα, υποχρεώσεις ακόμη και μέσα από την ψυχαγωγία, αυτόματα μας ελέγχουν, μας συντονίζουν όπως τα ραδιοφωνάκια, σε συγκεκριμένο σταθμό και εκεί εκπέμπουν όποιες και όσες πληροφορίες θέλουν.... ποιοι είναι οι καλοί, ποιοι είναι ο κακοί, ποιον πρέπει να σέβεσαι ποιον πρέπει να φοβάσαι, που θα πρέπει να νιώθεις ασφαλείς που δεν είσαι,  ποιο σύστημα εξουσίας είναι καλό ποιο δεν είναι και πάει λέγοντας.

Αφού λοιπόν μας στερήσουν το χρόνο και όσα θα μπορούσαμε να κάνουμε/μάθουμε μέσα  από αυτόν, μα συντονίζουν με το εχθρικό πεδίο, με το Matrix που λέμε,  με την ύλη και με τις πλέον ψηφιακές του παροχές.... παροχές που θα προσφέρουμε τα πάντα για να μην τις χάσουμε...και θα απορρίψουμε οποιονδήποτε μας πει ότι αυτός ο συντονισμός θα έχει ολέθρια αποτελέσματα.

Εκεί έχουν επενδύσει...στο χρόνο που δεν έχουμε ή που φροντίζουν να μην έχουμε.
Όμως μια επένδυση, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή,  εμπεριέχει ρίσκο, ειδικά στις μέρες μας και μπορεί να πέσει έξω.

RickShare:  

3 σχόλια:

  1. Όταν διάβασα αυτό το "θέμα Χρόνου" μου ήρθαν στο νου δυο προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού: ή το βόδι στο χωράφι ή το άλογο στ΄αλώνι-και τώρα είναι ο μήνας που το άλογο ήταν στα χρόνια του Άγιου στο αλώνι... Και δεν ξέρω γιατί, μου ήρθε κι αυτό που είπε ότι "οι Τούρκοι θα το καταλάβουν 3 μέρες νωρίτερα από τους Χριστιανούς". Να είμαστε σ΄αυτές τις 3 μέρες; Φταίει που οι μέρες βγάζουν περίεργους αριθμούς, που καλπάζουν προς ένα "Ματωμένο Φεγγάρι", που ήταν Ιούλιος και ήμουν μικρή αλλά το θυμάμαι, που βγαίναμε από τη θάλασσα και ένας γείτονας μας είπε ότι κάτι έγινε στην Κύπρο... Όπως είπες κι εσύ κάπου, οι προφητείες ίσως γράφτηκαν για να μην γίνουν... Να επαγρυπνούμε, να βγούμε από τη ροή... Και τόσοι Άγιοι που ασχολήθηκαν με τα μελλούμενα δε φαντάζομαι ότι αναζητούσαν την δόξα μετά την επαλήθευση, αλλά μάλλον να μας προειδοποιήσουν και κάτι περίμεναν να αλλάξει για μας προς το καλύτερο με τα λεγόμενά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν δεν "χαλάσει" κάτι... αύριο (23/7) θα γεννηθεί κάτι που θα σκάσει...την μοναδική Κυριακή χωρίς φεγγάρι εδώ και χρόνια... 9/9 (χαίρομαι που κάποια δεν τα βάζεις στο f/b...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ότι είπες Ζαχαρία..σήμερα έχουμε 23 και η Κινέτα καίγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή