Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Καίγεται η πόλη των Αγγέλων στην Καλιφόρνια-Τεράστια φωτιά καίει σπίτια-Ένας νεκρόςΜια φωτιά, που κινείται με τεράστια ταχύτητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, έκαψε αργά το βράδυ της Παρασκευής 06.07.2018 σπίτια στα βόρεια του Λος Άντζελες. Εκατοντάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη ένας νεκρός.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε κτίριο στην Γκολέτα της Καλιφόρνιας γύρω στις 8:30 μ.μ. (τοπική ώρα). Γρήγορα επεκτάθηκε σε βλάστηση πριν προκαλέσει ζημιές ή καταστρέψει τουλάχιστον άλλα 12 κτίρια. Την ενημέρωση αυτή δίνουν αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής.

«Οι τηλεφωνικές γραμμές πρώτων βοηθειών έχουν μπλοκάρει· παρακαλώ τηλεφωνείτε μόνο αν υπάρχει άμεση ανάγκη. Πληρώματα της Πυροσβεστικής και των υπηρεσιών δημόσιας ασφαλείας επιχειρούν στην περιοχή Γκολέτα», έγραψε στο Twitter η Πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας.

Τα σπίτια που απειλήθηκαν είναι περισσότερα από 300, την ώρα που το abc news αναφέρει πως ένας άνθρωπος έχει ήδη χάσει την ζωή του.


newsit twitter 

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου