Κυριακή, Ιουλίου 22, 2018

Η χώρα αποδεκατίζεται...αλλά γιατί;
Ανοίγω τον υπολογιστή κάθε πρωί και μηχανικά διαβάζω σε τίτλους τα όσα έχουν συμβεί το χθεσινό βράδυ.

Κρατάω αρχείο με όλα όσα σημαντικά συμβαίνουν στον κόσμο, τη μαυρίλα του κόσμου, άρα και στην Ελλάδα, οπότε είναι μια καθημερινή εργασία καταγραφής που όσο και αν με κουράζει πρέπει να γίνει.

Ξυπνώντας λοιπόν σήμερα βλέπω τις παρακάτω ειδήσεις...


.........το σημειώνω, όλα τα παραπάνω σήμερα, και όλοι οι τίτλοι αφορούν την Ελλάδα.

Θρήνος.... Τραγωδία…

Η χώρας μας έχει σκοτεινιάσει και όσο περνάει ο χρόνος σκοτεινιάζει ακόμη περισσότερο.

Η ατμόσφαιρά το διάστημα αυτό βαραίνει, το πεδίο είναι ηλεκτρισμένο και δεν μπορεί να το δει εύκολα κάποιος αν δεν το παρατηρήσει και το καταγράψει από μόνος του.

Τις τελευταίες ημέρες πολύς κόσμος "φεύγει"… αθόρυβα μεν, μαζικά δε.

Το κρίσιμο αυτό διάστημα που θα μας πάει μέχρι τις 15.8, μου θυμίζει το διάστημα λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα, όπου παρατηρείται μια έξαρση στις λέξεις "Θρήνος- τραγωδία".

Δηλαδή έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι πριν από μεγάλες θρησκευτικές εορτές το πεδίο αγριεύει, και τον θυμό του τον βλέπουμε στις ειδήσεις μέσα από τροχαία, στα τραγικά δυστυχήματα, σε φόνους, αυτοκτονίες κλπ.

Τα παραπάνω έγιναν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, από χθες το απόγευμα, δηλαδή μέσα σε 24 μόλις ώρες.

Μιλάμε για έναν αθόρυβο θερισμό συνανθρώπων μας, που κανονικά θα έπρεπε να μας προβληματίσει. 

Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο με τέτοια ένταση και επαναληπτικοτητα;

Είχαμε πει και παλαιότερα ότι η σεξουαλική αταξία και υπερβολή δημιουργουν βία, δημιουργεί μια κοινωνία βίαιη, δέσμια των επιθυμιών της, που αυξάνει την αγάπη για τον εαυτό μας οπότε μειώνεται το ενδιαφέρον ακόμη και για τη ζωή του αλλού, σε ένα σύστημα καθαρά εγωκεντρικό, που μοναδικό στόχο έχει το κυνήγι των απολαύσεων, υλικών και σωματικών.


Η εκπλήρωση των επιθυμιών μας και η απόλαυση των αισθήσεων εγκλωβίζουν την ψυχή κάθε ανθρώπου και καταλήγει εξαρτώμενος από αυτές με αποτέλεσμα αν η πλειοψηφία μιας κοινωνίας ενός κράτους υιοθετήσει τα παραπάνω, ασθενή....αρρωσταίνει η κοινωνία, αρρωσταίνει μετέπειτα και το κράτος που τη φιλοξενεί και αυτό οδηγεί......στην Ελλάδα του σήμερα.

Ποια είναι η Ελλάδα του σήμερα;

Κατέχει θλιβερή πρωτιά στις εκτρώσεις, από τις 300.000 εκτρώσεις ετησίως οι 40.000 γίνονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών!

Αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της σεξουαλικής αταξίας, η βία!
Η βία που εκδηλώνεται μέσα από τον φόνο αγέννητων ανθρώπων, ένας φόνος που η υποκριτική εποχή μας τον καλύπτει πίσω από επιστημονικούς όρους όπως «ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Ποια είναι η Ελλάδα;

Αυτή που δεν ντρέπεται να μιλάει για έμφυλες ταυτότητες και σεξουαλικό προσδιορισμό σε αθώα ανήλικα παιδιά, στη νέα γενιά της Ελλάδος, προσπαθώντας τη διαστροφή και κάθε ψυχική διαταραχή και σεξουαλικό αποπροσανατολισμό των ενηλίκων να την μεταλαμπαδευσει στους ανήλικους, επιχειρώντας να  αλλοιώσει το μέλλον της χώρας, σωματικά και ακόμη περισσότερο ψυχικά.

Είναι αυτή που αναγνωρίζει τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ανθρώπινο μας λένε δικαιώματα που προστατεύεται από τα κατάστιχα του ΟΗΕ και ότι έχουν δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά και σε λίγο θα παντρεύονται στη χώρα μας και επίσημα αγνοώντας τις συνέπειες που θα έχει αυτό για μια κοινωνία…θα φτάσουμε η ταινία Straight Story να βγεί αληθινή.

Αυτή είναι η Ελλάδα..

Η χώρα που επιτρέπει τις παρελάσεις υπερηφάνειας και οι μεγάλοι χορηγοί-εταιρίες από πίσω που τις σπονσοράρουν, διαφημίζοντας την ψυχική αλλοίωση και τον ανθρώπινο ξεπεσμό σε όλη τη χώρα.

Είναι όντος αυτή η Ελλάδα..

Που επιβραβεύει την πορνεία μέσα από Όσκαρ πορνείας, που διοργανώνει σε θάλασσα και στεριά βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, λες και ο σύντροφος μου είναι ένα απλό αντικείμενο, με ευτελή προφανώς αξία, μιας και το μοιράζομαι ή και το ανταλλάσσω με τους γύρω μου.

Τα πάντα όπως βλέπεις παραπάνω, περιστρέφονται γύρω από την σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων, και οι σκιές είναι εκεί για να την εκμεταλλευτούν…. να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες που διαμορφώνονται μέσα στο πεδίο από την έντονη σεξουαλική δραστηριότητα σε ένα κράτος….και θα έπρεπε να το πάρουμε πιο σοβαρά αυτό που μας λέει η εκκλησία για την ερωτική ζωή των ανθρώπων, διότι ίσως να μην θέλει να μας ελέγξει όπως μερικοί παραχαράκτες της αλήθειας ισχυρίζονται αλλά να μας προειδοποιήσει…και όλα τα παραπάνω συνηγορούν σε αυτή την πλευρά....διότι η θυσία σε σπέρμα οδηγεί στη θυσία σε αίμα, και οι δύο θυσίες είναι τελετουργικά από αρχαιοτάτων ετών σε "Θεούς" μοχθηρούς...…όπου κάποιος-οι έδωσαν τη γνώση στους μάγους-μυημένους κάθε εποχής για το πως και τι θα πρέπει να θυσιάζουν οι άνθρωποι π.χ για να βρέχει ή για να έχει καλή σοδειά κλπ.….πράγμα που μεταφέρθηκε και στην εποχή μας, με άλλη μορφή βέβαια, με «πολιτισμένες» θυσίες και τεχνολογικούς βωμούς.

Η Ελλάδα έχει μαυρίσει, όχι από τον πολύ ήλιο, αλλά από τους ρύπους που αφήνουν όλα  όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα εντός της, δημιουργώντας συνθήκες που δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο.

Αποτέλεσμα..

Όλα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, είναι αυτά που οδηγούν του κυβερνώντες να μας τοποθετήσουν στην ψηφιακή φυλακή, στις νέες ταυτότητες υποδούλωσης στον αριθμό του Κτήνους και παράλληλα να εκτελούνται εθνικές προδοσίες. 

Υπάρχει ένας νοήμων συντονισμός, που όλα τα παραπάνω προγράμματα τα τρέχει ταυτόχρονα στο ελληνικό Matrix, το ένα συμπληρώνει το άλλο, το ένα ωθεί το άλλο, το ένα δεν μπορεί να τρέξει δίχως το άλλο, και κανενα δεν μπορεί να τρέξει εάν εμείς δεν το τροφοδοτήσουμε ενεργειακά, εάν δεν το επιλέξουμε συνειδητά ή ασυνείδητα. Για να φορτώνει το πρόγραμμα πάει να πει ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά.

Να μην απορούμε αν οι πολιτικοί μοιάζουν υπνωτισμένοι, αρνούμενοι να καταλάβουν αυτό που τους περιμένει, αφού έχουν συντονιστεί απόλυτα με αυτό το πρόγραμμα, οπότε δεν μπορούν να δουν το μέγεθος της προδοσίας κατά του ανθρώπου και κατά του κράτους που έχουν συντελέσει, δεν μπορούν καν να φανταστούν το μέγεθος όλων αυτών των νόμων που έχουν ψηφίσει, των συμφωνιών που έχουν υπογράψει. 

Κάθε εποχή έχει τα Σόδομα και τα Γόμορρα της και αντίστοιχα έχει του κατακλυσμούς της, τα γεγονότα εκείνα που εξαφανίζουν, σβήνουν προσωρινά έστω την κατάντια της εποχής εκείνης.

Καλό θα ήταν να αναλογιστούμε ότι ο Θεός μπορεί και να μην έκαψε ο ίδιο τα Γόμορρα…. αλλά να επέτρεψε να καταστραφούν, να επέτρεψε στις σκιές δηλαδή να κάνουν την δουλειά τους και τίποτα παραπάνω,  μέσα στο πεδίο που δρουν και που δεν μπορούμε να τις δούμε.

Έχουν μαζευτεί πολλές σκιές πάνω από τη χώρας μας…ναι δεν τις βλέπουμε αλλά σχεδόν καθημερινά βλέπουμε τη δράση τους μέσα στο πεδίο. 

Και η χώρα μας μετατρέπεται σε ένα πολύ πολύ αφιλόξενο πεδίο.

Όλα τα παραπάνω που είπαμε συνιστούν ένα σκηνικό όχι τόσο φιλικό, όπου μέσα σε αυτό ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί το καταστροφικό πλάνο των σκιών στην Ελλάδα…και δεν γίνεται να μην εκδηλωθεί.

Φοβάμαι πως έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει, φοβάμαι ότι αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης, αν δεν δούμε διαφορετικά τον συνάνθρωπο μας , αν δεν έρθουμε πιο κοντά στην εκκλησία θα εκπληρωθούν οι προφητείες και οι προφητείες δεν περιγράφουν ούτε το ένα δέκατο από αυτά που μας περιμένουν.

Φοβάμαι ότι αυτή η κυβέρνηση θα πέσει απότομα και θα λάβει τον μισθό που τις αξίζει για όλα όσα έκανε και κάνει.

Μέχρι τότε βλέπω τις περιοχές της Ελλάδος που φιλοξένησαν παρελάσεις υπερηφάνειας και διοργανώνουν νύχτες ανταλλαγής συντρόφων και swingers nights, να βυθίζονται στα τροχαία, στις αυτοκτονίες, στα δυστυχήματα και στις φυσικές καταστροφές.

Παράδειγμα που έχουμε εντοπίσει εδώ και αρκετό καιρό είναι η Κρήτη, τα τροχαία το ένα πίσω από το άλλο, η μια τραγωδία πίσω από την άλλη, πολλοί συχνοί σεισμοί και ειδικά  φέτος την περιτριγυρίζουν οι φωτιές.

Η Κρήτη, όπως μας λένε ξένες ιστοσελίδες,  είναι ο νο1 προορισμός των swingers και όχι μόνο.

Θα μου πεις γιατί στοχεύουν την Κρήτη, γιατί το πεδίο εκεί έχει επιθετικότατη συμπεριφορά και ακόμη και τα συνηθισμένα σε κακές ειδήσεις ΜΜΕ, απορούν με τα επαναλαμβανόμενα δυστυχήματα και τις τραγωδίες στο νησί.

Κοίτα, το μόνο σίγουρο είναι κάτι ετοιμάζεται εκεί, κάτι καλλιεργείται, η θλίψη και ο πόνος μαζεμένος σε ένα νησί έλκει τις σκιές και σε ένα κόσμο ντόμινο αργότερα η μια πλάκα ίσως σπρώξει την άλλη, και αυτό το σπρώξιμο μπορεί να ξυπνήσει το κτήνος του Αιγαίου που για την ώρα κοιμάται, γιατί δεν έχει κτήνος μόνο η Χαβάη ή Ινδονησία.

Ξέρω ότι προβληματίζουν τα παραπάνω και εμένα και εσένα, όμως τα εξηγούμε επιφανειακά έτσι ώστε να μην συμμετέχουμε στον εκφοβισμό τους, στα συναισθήματα που μας προκαλούν όλες αυτές οι αρνητικές ειδήσεις.

Δεν μεταφέρω αρνητικές ειδήσεις για να μας κάνω να φοβόμαστε και να γεμίζουμε αρνητισμό, όχι και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό μια και έξω.

Το αντίθετο μάλιστα, η ύπαρξη του κακού, του σκοταδιού και των σκιών μαρτυράει την ύπαρξη του καλού, μας υπενθυμίζει και μας τονώνει την πίστη μας, την πίστη όχι στις δυνάμεις μας ή στον εαυτό μας, αυτά στα δύσκολα θα μας προδώσουν….την πίστη μας στους Αγίους της εκκλησίας μας οι οποίοι είναι αυτοί που κρατάνε ακόμη τις ισορροπίες στο εχθρικό πεδίο σε συνεργασία με τα ιερά κομάντο πολύ απότομων βουνών της χώρας.

Όποτε αναλύοντας τη μαυρίλα αυτού κόσμου είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε τη δράση και τα έργα των σκιών αλλά και όταν ξυπνήσουμε μια μέρα και όλα θα έχουν έρθει τούμπα να μην εκπλαγούμε, να μην φρικάρουμε όπως λέμε αλλά να γνωρίζουμε το γιατί συνέβη και τι θα θα πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια για να βγούμε αλώβητοι από αυτή τη δοκιμασία.

Θα το πούμε άλλη μια φορά, δεν είμαστε μόνοι μας σε όλο αυτό, αν σκεφτείς ότι ακόμα και τώρα που σαν Ελλάδα έχουμε δέσει τα χέρια του Θεού με τις αποφάσεις μας και τους καταστροφικούς νόμους που θεσπίζονται από τα όργανα της εξουσίας, ακόμη και τώρα δεν είμαστε μόνοι μας και δεν θα είμαστε μόνοι μας ακόμη και τις πιο δύσκολες ημέρες.

Είναι ένα θέμα που μπορούμε να μιλάμε για ώρες αλλά η επικαιρότητα τρέχει.

Πάμε τώρα στα δικά μας…σήμερα είχαμε μια μεγάλη ανακάλυψη. 

Τελευταία αν παρατηρήσεις υπάρχουν αρκετές ανακαλύψεις θησαυρών..... έρχονται στην επιφάνεια ναυάγια και ευρήματα πολύ αρχαίων πολιτισμών. Όπως έγινε πρόσφατα με τη μαύρη σαρκοφάγο της Αιγύπτου και το ρωσικό ναυάγιο στη θάλασσα της Ιαπωνίας.

Σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει σύμπτωση ή τύχη αλλά συγχρονισμός και πληροφορία θα πρέπει να έχουμε το νου μας στο τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτές τις πολύ αρχαίες πληροφορίες που ανασύρονται από τον κάδο ανακύκλωσης του Matrix στην εποχή μας.

Σήμερα λοιπόν είχαμε την εξής είδηση

"Ασύλητος τάφος επιφανούς γυναίκας ήρθε στο φως στην Επισκοπή Σικίνου κατά την διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης του μνημείου της Επισκοπής που πραγματοποιεί από το 2017 το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.
Όπως σημειώνεται: «ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η συσχέτιση, με άγνωστο μέχρι σήμερα, ταφικό επίγραμμα από το μνημείο που παραδίδει το γυναικείο όνομα Νεικώ»."


Εδώ θα κάνουμε δυο παρατηρήσεις και θα το αφήσουμε στα "ρέματα" του πεδίου. 

Η πρώτη παρατήρηση  είναι ότι το μέρος που έγινε η σημερινή ανακάλυψη είναι στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στην Σίκινο, κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους.

Το νησί αυτό είναι από τα πλησιέστερα στη Σαντορίνη ή Θήρα, εκεί που το 1500 πΧ περίπου η έκρηξη του ηφαιστείου και οι σεισμοί που προηγήθηκαν σχεδόν αφάνισαν τον Μινωικό πολιτισμό….ο Μινωικός πολιτισμός είναι ο πολιτισμός που άκμασε στην Κρήτη, εκεί που υπάρχουν ακόμη τα ιερά εκείνου του πανάρχαιου και υπέρλαμπρου πολιτισμού που λάτρευε τη μεγάλη μητέρα ή θέα των όφεων..

Και έχουμε δει σε παλαιότερα άρθρα, στα φεστιβάλ της Καλιφόρνιας συγκεκριμένα που είναι αφιερωμένα σε αυτή τη θεότητα, ποια ήταν και είναι η δαιμονική οντότητα Λίλιθ ή μεγάλη μητέρα ή θεά της γονιμότητας, η οποία άλλαζε ταυτότητες και συστηνόταν στους ανθρώπους με διαφορετικά ονόματα κάθε εποχή σε διαφορετικούς πολιτισμούς.

Το δεύτερο στοιχείο το συνάντησα στην σοφία των αριθμών και στο παράξενο ακόμη και για τους επιστήμονες ταφικό επίγραμμα: ΝΕΙΚΩ

Στην αριθμοσοφία αν υπολογίσεις τη λέξη ΝΕΙΚΩ μας δίνει 885=3

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λέξεις που ισοδυναμούν με αυτό το αποτέλεσμα

ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ=885

Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ=885

Το Τσερνομπίλ της Ουκρανίας ήταν μια πυρηνική έκρηξη του 4ου αντιδραστήρα στις 26 Απριλίου 1986. Ένα πυρηνικό ατύχημα από τα πιο σοβαρά που έχει ζήσει η ανθρωπότητα, μέχρι σήμερα.

Έκρηξη ήταν και το ηφαίστειο στη Σαντορίνη, με εξίσου καταστροφικά αποτελέσματα μιας πυρηνικής έκρηξης, και το 1500 περίπου ήταν η φονικότερη έκρηξη ηφαιστείου που είχε ζήσει η ανθρωπότητα.

Συνδυάζοντας τα παραπάνω στοιχεία με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Κρήτη, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η στόχευση στο νησί δεν είναι τυχαία και νομίζω είναι 
ένα θέμα που θα παραλουθείται στενά και θα το ξαναπιάσουμε.

Καλό θα ήταν να σταματήσουν αυτές οι τραγωδίες στο νησί και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει αυτό που είπαμε παραπάνω, να αλλάξει ο τρόπος σκέψης.

Αυτό ισχύει για όλη την Ελλάδα, όχι μόνο για την Κρήτη, αντίστοιχες τραγωδίες έχουμε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, μιας και μιλάμε σήμερα για τη Ελλάδα.Rick

Share:  

1 σχόλιο:

  1. Επίσης η Σίκινος είναι πάνω στον 25ο παράλληλο, το σημείο χωρισμού του Αιγαίου που επιδιώκουν οι Τούρκοι, το ίδιο σημείο λίγο πριν τη Σκύρο που έγινε το αεροπορικό ατύχημα λίγο μετά το Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή