Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2018

Απότομη αλλαγή του καιρού-Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι από αύριοΒροχές, ισχυρές καταιγίδες και πιθανώς χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι αναμένονται από αύριο, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα έντονα φαινόμενα θα επιμείνουν έως την Τρίτη ενώ άστατος θα είναι ο καιρός όλη την επόμενη εβδομάδα.

Αλλάζει από αύριο ο καιρός όπως προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από τα βόρεια με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Αύριο, θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και από το απόγευμα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες.

Την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα θα πλήξουν κατά διαστήματα την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μέχρι τις βραδινές ώρες κατά διαστήματα την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, περιλαμβανομένης της Αττικής, την ανατολική Πελοπόννησο και πιθανώς τις Σποράδες και την Εύβοια.

Τη Δευτέρα, αναμένονται καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι  κατά διαστήματα και μέχρι το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τη Χαλκιδική και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Από Τρίτη τα φαινόμενα μπορεί να εξασθενήσουν, ωστόσο ο καιρός θα είναι άστατος και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου