Δευτέρα, Ιουλίου 30, 2018

Προσέκρουσε πλοίο στη Ραφήνα


Πλοίο προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα στη Ραφήνα - Οι αρχές μετέφεραν τους επιβάτες με σκάφη στο λιμάνι - Το καταμαράν αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες στο σημείο της πρόσκρουσης

Σκηνές τρόμου στο λιμάνι της Ραφήνας. Προσέκρουσε σκάφος με 215 επιβάτες. Καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι επιβάτες του επιβατηγού καταμαράν FLYING CAT 4 που, λόγω πιθανής βλάβης στο πηδάλιό του, προσέκρουσε στον αριστερό λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση του Λιμενικού για τη μεταφορά στο λιμάνι των 215 επιβατών του Flying Cat 4 που προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα στη Ραφήνα.

Δυνατός κρότος ακούστηκε με τον απόπλου και αμέσως το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες ότι υπάρχει βλάβη στο πλοίο.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν έχουν ενημερωθεί για το αν θα επιβιβαστούν σε κάποιο άλλο πλοίο για να μεταβούν στον προορισμό τους.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07:30 με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο.

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού για να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στο λιμάνι.

Το καταμαράν με 13 άτομα πλήρωμα αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες στο σημείο της πρόσκρουσης πριν επιχειρηθεί η ρυμούλκησή του σε ασφαλές σημείο για επισκευή.


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου