Κυριακή, Ιουλίου 29, 2018

Πέρνα κλείσε την πόρτα και κάτσε



Θέλω να πούμε κάτι μεταξύ μας ...πάλι.

Ήθελα να περάσει λίγο ο χρόνος, να δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση...τι θα λένε για το παρασκήνιο και το προσκήνιο και πόσες θα είναι οι απώλειες...κάτι που τελικά ίσως να μην το μάθουμε ποτέ.

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να εξετάσουμε ποιος έβαλε τη φωτιά, αν ήταν εμπρησμός, σύγχρονη τεχνολογία, ή ανθρώπινο λάθος.

Ούτε να ρίξω την ευθύνη στην κυβέρνηση, πόσο καιρό πριν έχουμε πει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση..δεν μπορούμε και δεν πρέπει να εμπιστευτούμε σε πολιτικά ανδρείκελα τις τύχες μας και των δικών μας ανθρώπων.....είναι εκεί σε μια παράταση χρονική,σε συνεργασία με τις σκιές,  η οποία όταν ολοκληρωθεί δεν θα υπάρχει κάποια σελίδα στην ιστορία της χώρας που να τους θυμάται...που να έχει να γράψει κάτι για αυτούς.

Το θέμα για μερικούς από εμάς είναι το αποτέλεσμα.....και το αποτέλεσμα δείχνει ότι οι συνάνθρωποι μας έφυγαν με τη συνεργασία τριών από τέσσερα στοιχεία της φύσης....αέρας, νερό, φωτιά...και αυτό σε συγκεκριμένο χρόνο.

Πρέπει να δούμε πίσω από το χρόνο , πολλές φορές μαρτυράει πράγματα που μας δίνουν πολύτιμα στοιχεία...δίχως φυσικά να το θέλει.

Αν πρέπει να γίνει ένα κακό.... θα γίνει, πεπρωμένον φυγείν αδύνατο λένε, και το προηγούμενο διάστημα όπως είχαμε πει [δεν θυμάμαι και εγώ πόσες φορές το είχαμε πει], είχαν φυτέψει τραγωδίες για τη χώρα μας.

Όμως δεν τις φύτεψαν απλά γιατί θέλουν να κάνουν κακό σε ένα κράτος...ή θέλουν τα πετρέλαια του... τα οικόπεδα του...να κάνουν μπίζνες κλπ.....οκ αυτά υπάρχουν και τρέχουν στο υπόβαθρο και αυτό το βλέπουν οι πολλοί και τους αφήνουν να το δουν....δεν το κρύβουν από τη κοινή γνώμη, ώστε να μην δει με τίποτα αυτό το οποίο δεσπόζει στην κορυφή της πυραμίδας.....

Ποιο είναι αυτό

Στις 14.5.2018, όπως είπαμε ήταν η μέρα μηδέν..η μέρα που η Ιερουσαλήμ αναγνωρίζεται ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και επίσημα από τον... πλανητάρχη Τράμπ.

Και δεν γίνετε τυχαία μέσα στο χρόνο...αλλά ακριβώς 70 χρόνια απο ιδρύσεως του Ισραήλ.

Το 14 είναι και 7+7.........αγαπάει τα 7άρια το Ισραήλ και φυσικά όσοι είναι πίσω από αυτό...το γιατί θα το δούμε πιο κάτω.

Εδώ ας μετρήσουμε και ας αποφασίσει ο κάθε ένας ποιοι μπορεί να διοργάνωσαν, καιρό πριν,  την τραγωδία στο Μάτι και στη Μάνδρα!!...και όχι μόνο αυτές αλλά και πολλές άλλες τραγωδίες που βλέπουμε στην οθόνη μας ή θα δούμε αργότερα.

Μετρώντας τον παράγοντα συγχρονισμού των γεγονότων, δηλαδή τον χρόνο, βλέπουμε την απόλυτη  αρμονία......... 

70 χρόνια από ιδρύσεως Ισραήλ και 70 ημέρες ακριβώς...... μας δίνουν ακριβώς την ημερομηνία 23/7/2018..την ημέρα μιας εθνικής μας καταστροφής.

Επίσης, 70 π.χ καταστράφηκε για δεύτερη φορά ο ναός του Σολομώντα και η Ιερουσαλήμ έγινε στάχτη.

Η ημέρα λοιπόν που τα στοιχεία της φύσης θέρισαν ψυχές..η ημέρα που αν δεν καιγόσουν....πνιγόσουν, η ημέρα που τα μποφόρ του αέρα ήταν πρωτοφανή και τα είδαμε και στα βίντεο....είναι 70 ημέρες ακριβώς από την ημέρα 0 και 70 χρόνια 70 ημέρες από ιδρύσεως Ισραήλ...!

Και δεν φτάνει μόνον αυτό...όχι!

Την ίδια ημέρα, μερικές ώρες πριν μπουν οι φωτιές στο Μάτι, συμβαίνει κάτι πολύ σπάνιο στο Ισραήλ, το οποίο το δείξαμε την ίδια ημέρα....νομίζω λίγο πριν την τραγωδία:



Την ίδια ακριβώς ημέρα που η Ελλάδα καιγόταν, ένας ογκόλιθος από την παλαιά Ιερουσαλήμ, στο Δυτικό τείχος, στο τείχος των δακρύων, στα θεμέλια του Ναού του Σολομώντος..... ξεκολλάει και πέφτει στο έδαφος.

Διαβάζοντας το χρόνο και τα σημάδια...υποπτευόμαστε ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός πίσω από την τραγωδία...όχι το Ισραήλ καθεαυτό..άλλα οι σκιές που εργάζονται για να φέρουν τον Βασιλιά τους στο μέρος αυτό.

Για να τον φέρουν όμως θα πρέπει να εργαστούν ώστε να δημιουργήσουν συγκεκριμένες συνθήκες αστάθειας σε συγκεκριμένα κράτη, και η Ελλάδα είχαμε πολύ και πολύ καιρό πριν, ότι είναι ο νο1 στόχος στο πλανο αυτό!

Και το σύνθημα δόθηκε...οι απώλειες που είδαμε δεν είναι εν καιρό ειρήνης, είναι εν καιρό πόλεμου, αόρατου, προς το παρόν, αλλά με απώλειες.

Θυμήσου το μοτίβο γεγονότων του 2007....φωτιές που μας πήγαν στα Δεκέμβριανα του 2008....και παράλληλα στην παγκόσμια οικονομική κρίση..... που μας έβαλε στα μνημόνια!!!

Είναι καλοδουλεμενο το πλάνο......και πάντα υπάρχουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα κάνουν την αρχή...και μετά τα υπόλοιπα αφήνονται στις διαθέσεις της φύσης, του πεδίου...ένα πεδίο που έχουν φροντίσει από πριν να είναι ηλεκτρισμένο και προετοιμασμένο να δεχτεί μια καταστροφή που θα εξελιχθεί σε τραγωδία.... και για να είναι ανοιχτό σε απώλειες, θα πρέπει όλοι εμείς πιο πριν να έχουμε δώσει το ερέθισμα.....με τις αποφάσεις και τις πράξεις μας, με αυτά που επιτρέψαμε ένα ψηφίσει το κυνοβουλιο το προηγούμενο διάστημα...που βασικά μας άφησαν αδιάφορους, γιατί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρουσία "Δημοκράτιας"....

10.10.2017............το κυνοβούλιο, υπό την ηχηρή απουσία μας- αδιαφορία μας, ψηφίζει δια νόμου την αλλαγή φύλου από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών!!

Εκεί ξεκινάει η αντίστροφή μέτρηση για αυτό που βλέπουμε τώρα...

36(6*6) ημέρες μετά και η Μάνδρα Αττικής πνίγεται.........μαζί και οι 24 άνθρωποι...πρωτοφανής για τα σύγχρονα δεδομένα της χώρας η καταστροφή.


Συνεχίζουμε σε χρόνους συγκεκριμένους που τους προδίδουν...

286 [88(11*8)] ημέρες μετά , το Μάτι Αττικής καίγεται....μέχρι ώρας απολογισμός 88 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι.

9.6.2018 ..παρέλαση "υπερηφάνειας" στο Σύνταγμα..δηλώνουν "ΠΑΡΟΥΣΕΣ"

44 ((11*4) ημέρες μετά την παρέλαση ..... το Μάτι Αττικής καίγεται..μέχρι τώρα απολογισμός 88 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι.


Στις 9.5.2018 εγκρίνεται το νομοσχέδιο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια...άλλη μια διαστροφή της ανθρώπινης φύσης και της δημιουργίας....

75 (7+5=12 καθρέπτης 21 ) ημέρες μετά...το Μάτι Αττικής καίγεται..μέχρι τώρα απολογισμός 88 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι.

Αυτοί που θέλουν την Ιερουσαλήμ για παγκόσμια πρωτεύουσα ειρήνης....θέλουν την πτώση της χώρας μας σε μαύρες ημέρες...γεγονότα που δεν έχουν προηγούμενο.....


Φέρνοντας τα νομοσχέδια αυτά προς ψήφιση το προηγούμενο διάστημα, φύτεψαν τις καταστροφές που μετατράπηκαν σε φυσικές...σε εθνικές, αφού η διαστροφή της φύσης έγινε νόμος του κράτους..... και αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν και πολιτικές καταστροφές.......το φαινόμενο του ντόμινο!!!!

Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν....ή δεν θέλουν γιατί τους ξεβολεύει η ευθύνη των επιλογών τους, ας αφήσουμε το χρόνο να αποκαλύψει το λόγο που ήθελαν νεκρούς την συγκεκριμένη ημέρα.....θα φανεί στο χειροκρότημα...στα επόμενα επεισόδια.

Θα φανεί τι θα γίνει το επόμενο διάστημα στη γη που δεν έχει δει ειρήνη.

Η απελευθέρωση της 17χρονης παλαιστίνιας.... χθες δεν ήταν σύμπτωση...αλλά σύνθημα!

Ούτε ο λίθος που έπεσε στις πριν 6 ημέρες ήταν σύμπτωση.

Θα φανεί το επόμενο διάστημα αν θα πάρει φωτιά η περιοχή......ας περιμένουμε λίγο..και θα δούμε σε ποιους και για ποιο λόγο θυσιάζονται άνθρωποι....

Απλά η χώρας μας μπήκε και επίσημα σε μπελάδες...κατάσταση δύσκολη που δεν τουμπάρει πια, ανθρωπίνως τουλάχιστον...... αφού η πλειοψηφία της χώρας , το κρίσιμο αυτό ποσοστό, δεν αναγνωρίζει την ευθύνη που του αναλογεί...δεν ξέρει πως και γιατι οδηγηθήκαμε εδώ, εξετάζει τα πάντα γύρω του επιφανειακά με βάση τα πιστεύω του και τις ιδεολογίες που του φύτεψε το σύστημα.....και αναμένει τις επόμενες εκλογές, να φέρει τους δικούς του, εκεί που αναπαύεται η ιδεολογία του, η ταμπέλα του, το συμφέρον του.

Απλά να υπενθυμίσω στους εκλογολάγνους-κομματοσκυλα,  ότι στον κόσμο των αντιθέτων και των εννοιών,  η γιορτή για τα 44 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν έγινε, ακυρώθηκε!!!!!

[Όταν αποκαλυφθεί το φιάσκο της κυβέρνησης με την τραγωδία...όταν ανοίξουν τα στόματα, τότε κάποιοι θα φύγουν νύχτα...και τότε ξεκινάει το επόμενο level, εκεί που στην πιστά αυτή θα έχουμε να κάνουμε με μια ακυβέρνητη χώρα......με τη γείτονα χώρα απαλλαγμένη από τον κακό Ερντογάν να της τρέχουν τα σάλια και να μοιάζει αδύνατον να αντισταθεί στον πειρασμό......με ανθρώπους που ήρθαν από αλλά μέρη για να κάνουν ζημιά στο εσωτερικό της χωρας..... κατάλαβες που μπορεί να οδηγήσει μια τραγωδία;...σε μια μεγαλύτερη! δες το μετά για να καταλάβεις το τώρα και ποιοι το διαμορφώνουν ανάλογα]

Τέλος, ο λόγος που είναι πολύ σημαντικός αριθμός το 7, πέρα από τις όποιες άλλες ιδιότητες-πληροφορίες μεταφέρει, είναι ότι συμβολίζει την 7ετή βασιλεία του Ανεπιθύμητου...3,5+3,5=7! 

Όταν έχουμε αποκαλυπτικές εικόνες....όπως τα ΜΜΕ μας λένε σε μια σπάνια κρίση ειλικρίνειας, τότε μπροστά μας έχουμε την Αποκάλυψη.....μια μίνι Αποκάλυψη, όπως ο ίδιος ο Χριστός είπε, με αναβαθμισμένα όμως γεγονότα(άρα και απώλειες) ως προς το μέγεθος τους....

Κάτι που ήδη το βλέπουμε...και μας έχουν μάθει το παραμύθι ότι φταίει η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση το πλανήτη...όταν, όπως είδαμε παραπάνω, εμείς ευθυνόμαστε για το μέλλον που "μας φτιάχνουν".....εμείς το ανεχόμαστε, το επιτρέπουμε ή το στηρίζουμε.....και αν τώρα μετατοπίσουμε τις ευθύνες, τοποθετήσουμε τη δική μας ευθύνη, τη συλλογική ευθύνη κάτω από τα χαλάκι, τότε θα τα πούμε στην επόμενη τραγωδία...


Γιατί την έχουν φυτέψει...

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και να προκαλέσουν κανένα κακό, εάν πρώτα δεν τους δώσουμε εμείς το οκ...εάν δεν δέσουμε πρώτα εμείς τα χέρια του Θεού, το έχουμε ξαναπεί αυτό.

Υπάρχουν νόμοι των ανθρώπων..... κατά των ανθρώπων, που όταν εφαρμόζονται, σκουντάνε νόμους της φύσης, του πεδίου, είναι μαθηματικά μέσα το χρόνο.... αυτό μας έβαλαν να κάναμε το προηγούμενο διάστημα και θα μας ξαναβάλουν να το ξανακάνουμε...με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, με την αναθεώρηση τους συντάγματος, τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας,  με την απόλυτη σκλαβιά στην ψηφιακή εποχή που μας ετοιμάζουν...

Και όλα αυτά τα νομοθετήματα είναι οι βάσεις για την νέα εποχή...την εποχή που ο τρίτος Ναός και η Ιερουσαλήμ θα είναι το παγκόσμιο κέντρο Ειρήνης!!

Τρίτος ναός δεν γίνετε αν δεν πέσουν οι δίδυμοι πύργοι της Ιερουσαλήμ...και όλα προς τα εκεί κινούνται και υπάρχει απόλυτος συντονισμός γεγονότων στο τρίγωνο Ελλάδας- Ισραήλ -Ιράν.......Χριστιανισμού- Ιουδαϊσμού- Μουσουλμανισμού......καταργώντας τα δύο τελευταία και αποδομωντας τα στο πλήθος καταργείς και το πρώτο, εύκολα, στο όνομα της ειρήνης και ενός ανώτερου απρόσωπου Θεού, σε άλλο χρόνο, στο χρόνο της νέας εποχής, στο 13.28......διότι πολύ φοβάμαι, με βάση το στρατόπεδο του αντιπάλου, ότι η Νέα εποχή, όσο την φτάσουν, θα έχει και νέο χρόνο, και επειδή ο χρόνος είναι παράγοντας συντονισμού, καταργώντας τον υπάρχων χρόνο θα καταργήσουν εθνικές εορτές και θρησκευτικές εορτές...αν και θέλω να πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε εκεί.


Αυτά για σήμερα...



Rick.
Share:  

4 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. http://www.arithmosofia.gr/Results.aspx?word=%CE%99%CE%A1%CE%91%CE%9D

   Διαγραφή
  2. ευχαριστω ...κοιτα και αυτο (Ραδιενεργό μόριο με 13 πρωτόνια και 13 νετρόνια στον πυρήνα του)βρεθηκε προσφατα στο διαστημα ..

   Διαγραφή