Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Ινδονησία: Αγνοούμενη εμφανίστηκε στην ίδια παραλία όπου είχε χαθεί 18 μήνες νωρίτεραΗ απίστευτη ιστορία της 53χρονης που όλοι νόμιζαν ότι είχε πνιγεί ακόμη δεν έχει εξηγηθεί. Βρέθηκε στην ίδια παραλία, φορώντας τα ίδια ρούχα που φορούσε όταν είχε εξαφανιστεί.

Μια αγνοούμενη, που θεωρούνταν ότι είχε πνιγεί πριν 18 μήνες εμφανίστηκε ζωντανή σε ακτή της Ινδονησίας, φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα με εκείνα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Την επανεμφάνιση της 53χρονης Νινίνγκ Σουναρσίχ καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Η γυναίκα είχε παρασυρθεί από ένα μεγάλο κύμα όταν βρισκόταν στην παραλία Citepus, τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Σουναρσίχ εντοπίστηκε από μια θεία της τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, στην ίδια παραλία όπου είχε εξαφανιστεί, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης tribunnews.com και αναμεταδίδει το RT.

Το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι τις ημέρες που ακολούθησαν την εξαφάνισή της βρέθηκε στην περιοχή ένα πτώμα που θεωρήθηκε ότι ήταν της ίδιας. Παρόλα αυτά, μια εξέταση DNA που έγινε μεταγενέστερα έδειξε ότι το πτώμα ανήκε σε άλλο άτομο.

Το γεγονός ότι πριν την επανεμφάνισή της, ο θείος της είχε πει ότι είχε δει πολλά «ζωντανά» όνειρα που έδειχναν ότι θα βρεθεί ζωντανή, προσθέτουν ακόμη περισσότερο μυστήριο στη συγκεκριμένη ιστορία.

Η γυναίκα, μετά την επανεμφάνισή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει.

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου