Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018

Δεν αναρωτιέσαι γιατί το ουράνιο τόξο είναι το σύμβολο των Gay Pride όλου του κόσμου;Θέλω να ξεκινήσω παροτρύνοντας σε να μη γίνεις συνένοχος και συνεργάτης στην αυριανή τελετή, δήλωσε....ΑΠΩΝ/ΑΠΟΥΣΑ, κράτα για εσένα τις προτιμήσεις σου.

Μη γεμίσεις τη μπαταρίας της συλλογικής θλίψης, γιατί από αυτή θα πάρουν ενέργεια να κάνουν κακό, συλλογικά.

Παρακολούθησε πόσοι πέφτουν θύματα του ουράνιου τόξου που θα κουνάς περήφανα αύριο στο Σύνταγμα, πόσοι αυτοκτονούν γύρω σου….σχεδόν κάθε τρεις ημέρες και μια αυτοκτονία.

Ξέρεις τι είναι το ουράνιο τόξο που θα κυματίζει αύριο στην Αθήνα;

Που κυματίζει σε πόλεις πολλών κρατών σε όλο τον κόσμο ;

Δεν είναι αυτό που νομίζεις, γιατί δε ρωτάς τους χορηγούς… τους διοργανωτές, τι συμβολίζει το ουράνιο τόξο;

Άκου, μέσα στο λαβύρινθο της προσωπικής μου αναζήτησης έψαξα και ψάχνω παντού και σε βιβλία ακόμη που η ατμόσφαιρα που σου δημιουργούν είναι βαριά.

Και αυτό γιατί θεωρώ ότι θα πρέπει να γνωρίζω τα όπλα του εχθρού και να κατανοήσω τον τρόπο δράσης του.

Σε μερικά βιβλία και άρθρα της νέας εποχής, έπεφτα συνέχεια επάνω στο ουράνιο τόξο.

Το ουράνιο τόξο όπως ξέρουμε είναι σήμα κατατεθέν των gay parade και των ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Είναι όμως ταυτόχρονα και συστατικό της νέας εποχής.

Η απελευθέρωση των ηθών, η ηθική παρακμή που η νέα τάξη την έχει μετατρέψει σε ακμή και πρόοδο είναι ο νούμερο ενα  τρόπος για μερίδα ανθρώπων να συντονιστούν με τις ενέργειες του ουράνιου τόξου, δηλαδή με τη νέα εποχή.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι όπως φαίνεται για να εναρμονιστεί/συντονιστεί κάποιος με τις δαιμονικές οντότητες των Μάγιας(όπως το ακούς)……και μία από αυτές είναι η συμμετοχή σε τελετές όπως οι παραπάνω.

Επειδή είναι αδύνατον να μεταφέρω όσα βρήκα για το παραπάνω τρόπο επικοινωνίας/επιρροής με «ανώτερα» πνεύματα και άλλες διαστάσεις, απλά θα εστιάσουμε μόνο στο ουράνιο τόξο και όσα κατάλαβα, διότι είναι ακόμα πράγματα που δεν έχω κατανοήσει πλήρως.

Το ουράνιο τόξο στη νέα εποχή, πέρα από ισχυρός συμβολισμός και στάμπα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΕ, είναι η προσπάθεια δημιουργίας μια νοητικής γέφυρας και συντονισμού των ανθρώπων με την εποχή του Υδροχόου, με την νέα εποχή, την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Τη λένε νέα για να ξεχωρίσει από την παλιά και να μας παρουσιαστεί σαν κάτι καινούριο, αλλά τα ήθη θα είναι από την εποχή των Μάγιας, των Ίνκας, των Σουμερίων ,των Χαναναίων…ίδιοι θεοί ήταν, απλά άλλαζαν τις ταυτότητες για να μην τους παίρνει χαμπάρι ο εκάστοτε πολιτισμός.

Αυτοί που σε θέλουν να κουνάς τη πολύχρωμη σημαία, οι επιστήμονες του χρόνου και των ενεργειών, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, πότε το κάνουν και που το κάνουν.

Ο ιός των παρελάσεων και το αιφνίδιο ενδιαφέρον των δικαιωμάτων των διαφορετικών, ξεκινάει πολύ κοντά στο 2012 με μαζικές εκδηλώσεις και παρελάσεις σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους Ελλάδα και Κύπρος.

Γιατί όμως το 2012 και τι είναι το ουράνιο τόξο;

Το 2012 έχει να κάνει με τους Μάγιας. Το ουράνιο τόξο με την ενέργεια.

Και τα δύο έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ο χρόνος δεν τελείωσε όπως είδαμε το 2012, στις 21 Δεκεμβρίου έκλεινε ένας χρονικός κύκλος στο μυστήριο και πολύπλοκο ημερολόγιο των Μάγιας. 
Ο χρόνος, λειτουργώντας σαν ένα εργαλείο συντονισμού, μας συντονίζει με διάφορα πράγματα καθημερινά. Μας συντονίζει ακόμη και με το ηλεκτρονικό μαγνητικό πεδίο της γης, κάτι που όπως φαίνεται ήξεραν οι Μάγιας πολύ καλά, αφού οι Θεοί τους φρόντισαν να τους το γνωστοποιήσουν μέσω των τότε σαμάνων ιερέων.

Όλη αυτή η γνώση μετατράπηκε σε επιστήμη, στην απόκρυφη επιστήμη του νόμου του χρόνου και επεκτάθηκε και στην επιστήμη του ουράνιου τόξου.

Αυτή η επιστήμη που κάποιοι επιστήμονες γνωρίζουν πολύ καλά, έχει σαν στόχο να μας τοποθετήσει σε κοινές συχνότητες συντονισμού, σε "ανώτερα" συνειδησιακά κανάλια πληροφορίας, ώστε να δημιουργήσουμε όπως λένε τη γέφυρα του ουράνιου τόξου, ένα κύκλωμα πολύχρωμο που αγκαλιάζει τη γη περιμετρικά και το οποίο θα μας αφυπνίσει έτσι ώστε να επικρατήσει η παγκόσμια..... ειρήνη.

Όταν ακούμε τη λέξη παγκόσμια, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι κάτι δεν μας λένε και τόσο καλά.

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να συντονίσουμε τα κύματα του εγκεφάλου μας με τα κύματα των ενεργειών που υπάρχουν στο χώρο μας, στον πλανήτη μας, να αποδεχτούμε την "ανώτερη" πληροφορία.

Και εδώ ξεκινάει  το πρόβλημα. 

Τα κύματα του εγκεφάλου μας, γίνεται προσπάθεια να συντονιστούν με τα κύματα της νέας εποχής, με πληροφορίες/ήθη/συνήθειες/ που βλέπουμε να μας βομβαρδίζουν με διάφορους τρόπους καθημερινά, μέσα από την οθόνη, μέσα από τη μόδα, την τεχνολογία, το κινηματογράφο, τη μουσική βιομηχανία κλπ. έχουν στηθεί πολλοί πομποί που εκπέμπουν τους παλμούς τους.

Όλα αυτά τα κύματα είναι πληροφορίες που μοναδικό σκοπό έχουν να παγιδέψουν τη συνείδησή μας, να απλώσουν ένα πέπλο στο νου μας και να μην μπορούμε να διακρίνουμε το καλό από το κακό, να επιλέγουμε το κακό και να πιστεύουμε ότι υπηρετούμε το καλό.

Πλήρη σύγχυση του νου δηλαδή.

Αποδεχόμενοι λοιπόν τα ήθη που εκφράζονται μέσα απο τις παρελάσεις υπερηφάνειας, των εκδηλώσεων gay pride(τη σεξουαλική απελευθέρωση και την επικράτηση των κατώτερων ενστίκτων έναντι της λογικής και της ορθότητας που η ίδια η φύση φρόντισε να μας κληρονομήσει) και συμμετέχοντας σε αυτές τις εκδηλώσεις, αυτόματα γυρνάμε το ραδιόφωνο μας και συντονιζόμαστε στο κανάλι της νέας εποχής και όσοι περισσότεροι συμμετέχουν στα gay parade, τόσο πιο ισχυρό γίνεται αυτό το κύκλωμα, όσα περισσότερα κράτη επιτρέπουν τον συντονισμό αυτόν, τόσο πιο γρήγορα θα χτίζετε η γέφυρα του ουράνιου τόξου, η γέφυρα που θα μας ενώσει με άλλες προϊστορικές εποχές, διαστάσεις, συνήθειες και συνθήκες.

Διότι η αλλοίωση της φύσης, η διαστροφή της, δεν είναι μέσα το πρόγραμμα της δημιουργίας, καταστρέφει και διαστρέφει την δημιουργία και δεν είναι τωρινό φαινόμενο, μας έρχεται από πολύ πολύ παλιά, από την εποχή του Λώτ και του Νώε. 

Για να μη σε κουράζω, ο συντονισμός μας τον μήνα Ιούνιο(χρόνος) με τη γέφυρα του ουράνιου τόξου, με τη σημαία του ουράνιου τόξου, είναι καταστροφικός, εγκλωβίζει τον άνθρωπο, το συναίσθημα, το μυαλό, τα πάντα και ο άνθρωπος κινείται με βάση αυτό τον συντονισμό…έτσι αυτή η φαινομενικά αθώα συμμετοχή, δεν είναι τόσο αθώα, αφού τα άτομα που συμμετέχουν έχουν προ πολλού δεχτεί μέσα τους την παραποίηση της ανθρώπινης φύσης και πλέον με το πέρασμα του χρόνου θα γίνουν οι καλοί αγωγοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της παγκόσμιας ειρήνης τους με πρωτεύουσα όπως έχουμε πει, την Ιερουσαλήμ. 
Δηλαδή θα λειτουργήσουν σαν τον ξενιστή στον οργανισμό της κοινωνίας ώστε η κοινωνία σταδιακά να μολυνθεί, να επαναπρογραμματιστεί και να μεταμορφωθεί σε μια νέα κοινωνία. 

Η πολύχρωμη σημαία λοιπόν που κυματίζει σε όλες τις παρελάσεις υπερηφάνειας είναι ένα από τα εργαλεία του αντιπάλου, ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο της εποχής μας, μια εποχή που οδηγείται με χρονική και μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της.

Μια αθόρυβη καταστροφή που συντελείται καθημερινά, με όλο και ποιο καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, ανείπωτες τραγωδίες, αυτοκτονίες,κρίσεις κλπ. μέχρι να έρθει η ολοκληρωτική κατάρρευση του πολιτισμού μας.

Το κύκλωμα  του ουράνιου τόξου είναι το κάλεσμα, η παραχώρηση σε αρνητικές οντότητες να εισέλθουν στο κανάλι μας και να μας μεταδίδουν λάθος πληροφορίες, διαμορφώνοντας ανάλογα τις σκέψεις και τις πράξεις μας, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις παραπάνω καταστροφές να αυξάνονται σε αριθμό και σε ισχύ.

Η γέφυρα του ουράνιου τόξου μας συνδέει με μια λέξη, την καταστροφή και μια καταστροφή απευθύνεται σε προσωπικό επίπεδο ή σε συλλογικό και έχει πολλές εκφράσεις, εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους με σκοπό την ανθρώπινη απελπισία/δυστυχία, τη θλίψη, το φόβο. Δεν ξέρω αν σε έπεισα...αν όχι έχω ένα τελευταίο χαρτί,  τον Μάικλ Τζάκσον στο βίντεο κλιπ του Can You Feel It.


Το κίνημα των παρελάσεων υπερηφάνειας ξεκίνησε το 1969, στις 28 Ιουνίου από μια βίαιη νύχτα σε ένα μπαρ της Νεάς Υόρκης.

Από τις ΗΠΑ λοιπόν και τη Νέα Υόρκη εξαπλώθηκε η πληροφορία,η εκπομπή, το κύμα, το ουράνιο τόξο που έγινε σήμα κατατεθέν των απανταχού ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων.

Πήγαινε τώρα στο βίντεο κλιπ, στο 3.28 και δες από που ξεκινάει το ουράνιο τόξο.Rick.Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου