Τρίτη, Μαΐου 29, 2018

Ο «Λόφος των Βασιλέων» στην Ιρλανδία και το σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ
Με αφορμή το δημοψήφισμα στην Ιρλανδία στις 25 του μήνα, θα ήθελα να προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι του Μαΐου.

Τώρα που τελείωσε ο Μάιος και έχουμε μια πανοραμική του άποψη, ας δούμε τις μας κληρονόμησε για την συνέχεια.

Θα ξεκινήσουμε με έναν μύθο, που μας έρχεται από πολύ παλιά και ο οποίος περιγράφει την πάλη του καλού με το κακό.

Η ιστορία έχει να κάνει με την Ιρλανδία και μας δίνει μια εικόνα, για τον λόγο που φύτεψαν αυτό το δημοψήφισμα μήνα Μάιο και γιατί δαπανήθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά για το πολυπόθητο ΝΑΙ, την συγκατάθεση του Ιρλανδού πολίτη στις δολοφονίες ανθρώπων που δεν έχουν έρθει στη ζωή ακόμη!

Αυτός ο μύθος αναφέρεται στο "ξίφος" του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το όποιο όπως η παράδοση αποκαλύπτει, χρησιμοποιήθηκε για να πολεμήσει τον διάβολο και να τον στείλει στην κόλαση.

Στην πραγματικότητα, είναι μια νοητή γραμμή που συνδέει 7 μοναστήρια, αφιερωμένα σε αρχαγγέλους, τα οποία ευθυγραμμίζονται από την Ιρλανδία έως το Ισραήλ, με την διαδρομή να αρχίζει από την Ιρλανδία και να καταλήγει στο Ισραήλ.

1. Skellig Michael Ιρλανδία

2. SAINT MICHEAL’S MOUNΤ Αγγλία

3. MONT SAINT MICHEL Γαλλία

4. SACRED OF SAN MICHELE Ιταλία

5. SANTUARIO DI SAN MICHELE ARCANGELO Ιταλία

6. Ι.Μ. Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτη Ελλάδα

7. MONASTERIO DEL CARMELO Ισραήλ.

Τοποθετώντας τα στον χάρτη(μαύρες κουκκίδες) βλέπουμε ότι όντος σχηματίζουν μια νοητή ευθεία γραμμή! (Οι γραμμές που βλέπεις είναι το ενεργειακό πλέγμα της Γης και η κατασκευή του είναι βασισμένη σε τοποθεσίες που βρίσκονται τα πιο σημαντικά ιερά αρχαίων πολιτισμών και συγκεκριμένους ενεργειακούς χώρους.)Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι η Ιρλανδία είναι τόπος άφιξης μιας παράξενης ευθυγράμμισης που καταλήγει στο Ισραήλ.

Λίγο δίπλα από το μοναστήρι του Αρχαγγέλλου στο ερημικό νησί της Ιρλανδίας,  πιο βόρεια και πιο ανατολικά, υπάρχει το όρος Τάρα («Λόφος των Βασιλέων»), όπου είναι μια αρχαία ιερή, κατά την παράδοση, τοποθεσία, όπου εκεί πραγματοποιούνταν βασιλικές τελετές και στέψεις των Ύπατων βασιλιάδων, κάτι σαν το Αββαείο της αρχάιας εποχής της Ιρλανδίας.
Είναι ένα ιστορικό όρος, το οποίο χρονολογείται γύρω στο 2500-3000 π.χ. και ονομάζεται διαφορετικά το "βουνό του Θεού".

Εκεί πραγματοποιήθηκαν πολλές κελτικές εκδηλώσεις αλλά και τελετές που περιελάμβαναν ανθρωποθυσίες και αυτό δεν είναι παράξενο, αφού σύμφωνα με τη μυθολογία οι θεοί των  Κελτών είχαν σχέση με του Θεούς των Σουμερίων, τους μυθικούς Αννουνάκι. 
Στο λόφο Τάρα λοιπόν συναντάμε ένα ισχυρό ιερό ενεργειακό πεδίο και είπαμε και παλαιότερα ότι, με κάποιο πολύ παράξενο τρόπο, τα ιερά των αρχαίων λαών τοποθετούνταν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες...και με αφορμή αυτή την ανακάλυψη, πολλοί ερευνητές είπαν ότι οι αποστάσεις μεταξύ τους δεν είναι ακανόνιστες ή τυχαίες αλλά υπάρχει ένα σχεδιάγραμμα στην κατασκευή των αρχαίων αυτών ιερών ναών, οι οποίοι μαζί με άλλα κατασκευάσματα ή "ιερά" σημεία, δημιουργούν μεταξύ τους ένα πλέγμα που αγκαλιάζει τη Γη.....και αυτές ονομάζονται ενεργειακές γραμμές (νευρικό σύστημα/energy lines).

Η παραπάνω λοιπόν γραμμή, συνδέει αρμονικά 7 σημεία, 7 περιοχές και 6 κράτη.

Εφόσον συμφωνήσουμε ότι τα ενεργειακά κέντρα της γης ή πύλες μετάδοσης πληροφοριών, ήταν γνωστά στους αρχαίους πολύ ανεπτυγμένους πολιτισμούς μέσα από την επαφή που είχαν τα ιερατεία κάθε πολιτισμού με τους υποτιθέμενους «Θεούς» (που τους πρόσφεραν θυσίες όχι αναίμακτες και όχι ζώων) , τότε αντιλαμβανόμαστε ότι και η γραμμή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ δεν είναι μια τυχαία και αυθαίρετη ευθυγράμμιση μοναστηριών, αλλά ίσως κάτι πιο σημαντικό.

Και πως το αναγνωρίζουμε αυτό;

Παρατήρησε τα 7 σημεία από ποια 6 κράτη διέρχονται.

1.Ιρλανδία - μέσα στον Μάιο, πριν μερικές ημέρες(25η Μαΐου) κάποιος οργανώνει το δημοψήφισμα ώστε οι Ιρλανδοί να πουν ναι στις εκτρώσεις-δολοφονίες του ανθρωπίνου είδους.

2. Αγγλία - 
κάποιος οργανώνει μέσα στον Μάϊο τον βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Χάρι 

3.Γαλλία - που έχει περάσει πολλά με την τρομοκρατία, όμως δεν έχουμε κάτι να πούμε αυτή τη στιγμή.

4.Ιταλία - 
κάποιος οργανώνει και πάλι μέσα στο Μάιο πολιτική αστάθεια η οποία κλονίζει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, την παγκόσμια οικονομία και τις αγορές, κάνοντας λόγο τα ΜΜΕ για οικονομική γρίπη των ευρωπαϊκών αγορών…και γρίπη σημαίνει μετάδοση, από οργανισμό σε οργανισμό, από κράτος σε κράτος. 

5. Ελλάδα - 
κάποιος οργανώνει μέσα στο Μάιο συναντήσεις για το Σκοπιανό, να λυθεί ένα πρόβλημα άλυτο πολλών ετών

6.Ισραήλ - 
κάποιος οργανώνει και πάλι μέσα στο Μάιο  τη μεταφορά της Αμερικανικης πρωτεύουσας  στην Ιερουσαλήμ, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά που ήδη καίει μέρες τώρα.

Πόσα ακόμη συμπεράσματα μπορείς να εξάγεις από τα παραπάνω στοιχεία;

Είναι αμέτρητα πραγματικά..... αλλά θα σημειώσω αυτά που μου έκαναν εντύπωση και ο κάθε ένας μπορεί να προχωρήσει παρακάτω και να χαράξει τη δική του "γραμμή" έρευνας.

Η γραμμή 
των επτά σημείων του Αρχαγέλου Μιχαήλ όπως λέγεται, καταλήγει στο κράτος του Ισραήλ με αφετηρία την Ιρλανδία.

Η Ιρλανδία το 2015  είναι η 19η χώρα στον κόσμο όπου μετά από δημοψήφισμα επιτρέπει τους γάμους ομοφυλοφίλων..... και το παράδειγμά της το ακολουθούν έπειτα και άλλες χώρες.


Πότε έγινε το δημοψήφισμα τότε; 

Στις 22 Μαΐου 2015!!!.....τον ίδο ακριβώς μήνα με το φετινό δημοψήφισμα, 25 Μαΐου 2018, 3 ημέρες αργότερα.


Η Κέλτικη πολύ γνωστή παγανιστική γιορτή Μπελτέιν, εορτάζεται και αυτή, την 1η Μαΐου κάθε έτους, κατά σύμπτωση την ίδια ημέρα με την ίδρυση των Ιλλουμινάτι, στις 1 Μαΐου 1776 στο Ίνγκολστατ της Γερμανίας, τον ίδιο μήνα, τον Μάιο, πραγματοποιούνται και τα δημοψηφίσματα για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και το τις εκτρώσεις!

Η Ιρλανδία είναι μια χώρα με ιστορία, αλλά δεν ξέρω αν είναι λευκή ιστορία ή μαύρη.

Είναι ωραίο να θαυμάζουμε αρχαίους πολιτισμούς αλλά πολλές φορές, πίσω από την γοητεία της ιστορίας και του παρελθόντος, κρύβονται στοιχεία που αφαιρούν την αίγλη ενός "εμπορικού" στις ημέρες μας πολιτισμού.

Ο λόφος Τάρα στην Ιρλανδία, ήταν η πνευματική και πολιτιστική πρωτεύουσα των Κελτών της Ιρλανδίας για πολλά χρόνια. Στον λόφο αυτόν στέφονταν οι βασιλείς και δίπλα τους καθόταν το ιερατείο, οι Δρυΐδες, οι οποίοι συμβούλευαν τους βασιλείς με χρησμούς και πληροφορίες από τους «θεούς» τους.


Στο λόφο αυτόν, υπάρχει ακόμη και τώρα η "πέτρα του πεπρωμένου" ή αλλιώς το "κάθισμα των βασιλιάδων", στην οποία έστεκαν οι βασιλείς περιμένοντας την φώτιση-πληροφορία του "θεού" για τις αποφάσεις και τις επόμενες κινήσεις τους.

Φώτιση...Φως=ενέργεια=πληροφορία...Οι βασιλείς τότε, όπως και τώρα οι πολιτικοί, λάμβαναν πληροφορίες για τους νόμους, τις θυσίες, τις πολεμικές επιχειρήσεις και γενικά για την άσκηση της εξουσίας τους.

Τα ιερά ήταν σημεία επαφής και πληροφορίας και αν αυτές οι πληροφορίες ήταν κατά του ανθρωπίνου γένους (όπως το δημοψήφισμα στην Ιρλανδία στις 25 Μαΐου) τότε κατάλαβες γιατί μερικοί λαοί και πολιτισμοί δεν πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ιστορία τους και το παρελθόν τους.

Έτσι οι πολιτικές ατζέντες δεν είναι τίποτα άλλο από πληροφορίες και σχέδια πολύ παλαιών ετών, που έχουν αρχή μέση και τέλος και οι αναλώσιμοι πολιτικοί που αναλαμβάνουν κάθε τόσο την εξουσία, θα πρέπει να προχωρήσουν μερικά βήματα ο κάθε ένας για το διάστημα που θα μείνει και μετά έρχεται ο επόμενος για να συνεχίσει μερικά ακόμη βήματα....και αυτό πάει λέγοντας, μέχρι να γίνουν όλα τα βήματα που θα φέρουν την ανθρωπότητα συνολικά στον γκρεμό.

Οπότε, αν βλέπεις κράτη που εναλλάσσονται συχνά κυβερνήσεις και το πολιτικό τους σύστημα είναι ασταθές, τότε πάει να πει ότι επιταχύνεται το σχέδιο σε αυτό το κράτος.

Και όποιος πολιτικός δεν συμμορφωθεί με τις ανώτερες πληροφορίες και σχέδιο, πολύ απλά βγαίνει από τη μέση.

Πόσο λοιπόν τυχαίο είναι ότι τον μηνά Μάιο, στην "χώρα των Βασιλέων" διενεργείται δημοψήφισμα για τις δολοφονίες παιδιών και μάλιστα αγέννητων;


 Ξέρεις, είναι πολύ σοβαρό για μια χώρα αυτό,…. στα αρχαία χρόνια αυτό ήταν ανθρωποθυσία βρεφών. Και το ζήταγαν οι Θεοί των αρχαίων πολιτισμών μέσα από τους ιερείς-μάγους-σαμάνους, τους έδινε για κάποιο λόγο μεγάλη δύναμη......ενέργεια.... εξουσία για να συμβεί κάτι άσχημο μέσα στο πεδίο.

Γιατί τον 5ο μήνα λοιπόν;

Ο πέμπτος μήνας , σύμφωνα με αυτά που είδαμε στην Ιερουσαλήμ και εφόσον ερμηνεύονται σωστά τα δεδομένα, είναι ένας μήνας που θα τον θυμόμαστε για πάντα, όσοι εστιάζουμε στις αιτίες και όχι στις αφορμές.

Τη 15η Μαΐου, κατά σύμπτωση έχουμε ένα ιδιαίτερο αστρονομικό φαινόμενο ( κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν όπως το 1934) το οποίο κρατάει για 7( 3,5+3,5) χρόνια κάθε φορά.

Μια ημέρα πριν, στις 14 Μαΐου, έχουμε την μεταφορά της Αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, μια κίνηση παραπάνω από συμβολική, μια κίνηση που σημαίνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την καθολική αναγνώριση της παγκόσμιας πρωτεύουσας τη ειρήνης (όπως έχουμε τιμητικά κάθε χρόνο ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα), αφού πρώτα όμως στα θεμέλια της χυθούν ποταμοί αίματος και εφόσον αποκαλυφθεί και ξεριζωθεί ολόκληρο το υπάρχων  πολιτικό-οικονομικό σύστημα .

Η γνώμη μου εδώ είναι ότι, θα βγουν στην σέντρα ακόμη και οι "δρυΐδες της εποχής μας" όπως Μασόνοι, Ιλλουμινάτι, στοές, μυστικές λέσχες ,διεθνής οργανισμοί, φιλανθρωπικά ιδρύματα και λοιπές "εγκληματικές" οργανώσεις.

Έτσι λοιπόν, από τη χώρα  των Βασιλιάδων με τα πολύ αρχαία και ισχυρά ενεργειακά ιερά, φτάνουμε στο Ισραήλ, σε μια ενεργειακή ευθυγράμμιση τοποθεσιών που συγχρονίζουν τις τοποθεσίες με γεγονότα όπως είδαμε πιο πάνω.

Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι υπάρχει μια προσπάθεια συγχρονισμού με τη λέξη Βασιλιάς…...Βασίλειο... Μοναρχία.

Φαίνεται να προετοιμάζουν τον κόσμο για μια μεγάλη αλλαγή!!


Τα κράτη να αναγκαστούν να ακολουθήσουν την εσωστρέφεια και για να προστατέψουν τα κεκτημένα τους έναντι των συνθηκών που ήδη πάνε να διαμορφώσουν παγκοσμίως, να αναζητούν οι κάτοικοι πολλών κρατών άλλο σύστημα εξουσίας, τους Βασιλείς-μονάρχες, αφού ο κόσμος θα είναι πλήρως απογοητευμένος από ,το όντος υποκριτικό, δημοκρατικό σύστημα της εποχής μας.

Η ροή πληροφοριών από του "θεούς" του χθες πιθανός μαρτυρά μια στροφή στη συντηρητική δεξιά, μήπως και σώσουν οτιδήποτε και αν σώζεται….μια στροφή που όμως θα είναι προμελετημένη και καθοδηγούμενη για να διαλύσει κράτη και ενώσεις, όπως την Ευρωπαϊκή.

Από τις 14 του μήνα λοιπόν φαίνεται να έχει ξεκινήσει εντατικά αυτή η διεργασία και  μετράμε τα 3,5 χρόνια για την έλευση της 7ετίας ενός άλλου ΒΑΣΙΛΙΑ, του Ανεπιθύμητου, του "θηρίου" που περιγράφεται από τον Ιωάννη.

Άλλωστε σαν Βασιλιάς θα προσπαθήσει να μας παρουσιαστεί…σε παλάτι-Ναό θα χριστεί βασιλιάς-κυβερνήτης, στα Ιεροσόλυμα θα γίνει η στέψη, εκεί που καταλήγει η γραμμή που ξεκινάει από την Ιρλανδία κοντά στο όρος Τάρα και καταλήγει στο Ισραήλ.

Μέσα στην Αποκάλυψη γίνετε λόγος για..... θρόνους, για εξουσία, για στέμματα, ο κόσμος θα τον προσκυνήσει…..............και νομίζω όλη η περιγραφή του, αν και είναι αρκετά μπερδεμένη, μας παραπέμπει στο βασιλικό αξίωμα που θα έχει…που μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα (τεχνητή και πλανητική) θα πρέπει ο κόσμος, να έχει εξοικειωθεί με την ιδέα της μοναρχίας και της βασιλικής εξουσίας.

Για αυτό θα φροντίσουν, ανάμεσα στα άλλα, να σιχαθεί ο κόσμος το "ξεπερασμένο" σύστημα εξουσίας, την Δημοκρατία.

Όμως...έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους φωτισμένους (πλήρης πνεύματος και πληροφορίας) Αγίους της εκκλησίας μας, ότι δεν θα προλάβουν τη στέψη αλλά και είμαι σίγουρος, ότι εφόσον είμαστε σε αυτές τις ημέρες που περιγράψαμε παραπάνω, τότε θα αρχίσουν να κυλούν προς αυτό τον σκοπό στα γεγονότα μέχρι και λίγο πριν την στέψη που όλοι λίγο πολύ τα γνωρίζουμε.

Για να κλείσω, τα παραπάνω στοιχεία μας δίνουν μια απάντηση στο γιατί τώρα, γιατί τον Μάιο , γιατί αυτός ο χρονικός συντονισμός των γεγονότων που είδαμε και βλέπουμε ακόμη και στα τέλη του μήνα αυτού.

Η παραπάνω ενεργειακή αυτή ροή, περνάει και από την Ελλάδα. 


Σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα, θα πρέπει να μας προβληματίσει για το πολίτικο σκηνικό της χώρας εντός του Ιουνίου. Αν δεις σημάδια ρήξης (ήδη υπάρχουν), να τρίζει η συγκυβέρνηση, σκέψου τα παραπάνω και τι μπορεί να σημαίνει για το πολιτικό σύστημα της χώρας μας,, την σταθερότητα αλλά και την ασφάλεια μας.
Έχουμε ένα καλοκαίρι δύσκολο μπροστά μας, έναν Ιούνιο δύσκολο και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά ο μήνας που φεύγει, ο 5ος.Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου