Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Αχ Ιερουσαλήμ… Ιερουσαλήμ, εσύ που βάζεις άλλα κράτη να σκοτώνουν στο όνομα σου
Κάπως έτσι το είχαμε πει πριν μερικές ημέρες για την πιο Άγια περιοχή του κόσμου, αφού είναι το επίκεντρο των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών, ιουδαϊσμός, χριστιανισμός και Ισλάμ.

Είναι ο τόπος για τον οποίο ο Χριστός είπε το εξής «Ἱερουσαλὴμ Ἱερουσαλήμ, ἡ ἀποκτείνουσα τοὺς προφήτας καὶ λιθοβολοῦσα τοὺς ἀπεσταλμένους πρὸς αὐτήν· ποσάκις ἠθέλησα ἐπισυναγαγεῖν τὰ τέκνα σου…καὶ οὐκ ἠθελήσατε» (Ματθ. κγ΄, 37)"

Και πρόσθεσε στην τελευταία του εμφάνιση στον ναό του Σολομώντα

 "Με θαυμασμό δεν βλέπετε όλα αυτά; Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα που να μην γκρεμιστεί κάτω"

Οι διαβεβαιώσεις Του επαληθεύτηκαν…και η απαίτηση του όχλου, το αίμα από τη θυσία  του Ιησού να πέσει σε αυτούς και στα παιδιά τους, στις επόμενες εβραϊκές γενιές δηλαδή, είναι  κάτι που πραγματοποιήθηκε και που κρατάει ακόμη και στις μέρες μας.


Για να ξεθαφτούν τα τείχη των δακρύων και να βγουν στην επικαιρότητα και να παίξουν με τη συνείδηση του κόσμου,θα πρέπει να γίνουν πολλά και "θαυμαστά" στο μέρος αυτό.

Να θυμόμαστε όλοι, ότι και να συμβεί από εδώ και πέρα( ειδικά μέσα στα μισά του 5ου) στην περιοχή αυτή γύρω και πέριξ του όρους του ναού, είναι καλώς προγραμματισμένα. Και θα μπορούσα να πω με μαεστρία.

Αλλά ξεχνάει κάτι το Ισραήλ, ότι η "νύφη" στολίζεται, προετοιμάζεται και προορίζεται για να αποτελέσει το παγκόσμιο κέντρο της Πανθρησκείας και όχι για πρωτεύουσα του Ισραήλ, που θέλει ο κύριος Τράμπ. 
Αλλά μέσα από αυτή την ανακοίνωση τον Δεκέμβριο του 2017 από τον Τράμπ, εισήλθε στο πεδίο μας και ειδικότερα στη συγκεκριμένη περιοχή μια σειρά προγραμματισμένων γεγονότων-θυσιών, που έχουν έναν και μοναδικό στόχο, να οδηγήσουν την Ιερουσαλήμ στο να αναγνωριστεί σε παγκόσμιο θρησκευτικό και ιστορικό κέντρο. (Για αυτούς  είναι ένα σημαντικό ενεργειακό κέντρο.)

Μια τεχνητή ειρήνη λοιπόν, μετά από τόσα χρόνια βίας και ταραχών στην περιοχή θα είναι μια πράξη που θα έχει πολλούς συμβολισμούς. Ένας από αυτούς είναι ότι η Ιερουσαλήμ δεν ανήκει ούτε στο Ισραήλ ούτε στην Παλαιστίνη που τσακώνονται και δεν μπορούν να τα βρουν, αλλά ανήκει σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι κληρονομιά της παγκόσμιας κοινότητας.

Τι μένει;

Να αποδείξουν-πείσουν τη διεθνή κοινότητα ότι το ιερό αυτό μέρος δεν μπορεί κανείς να το διεκδικήσει, πόσο μάλλον να εγγυηθεί την ειρήνη και την ασφάλεια του.

Για να πειστεί η κοινή γνώμη, θα πρέπει να χυθεί πολύ αίμα και από τις δύο πλευρές, ώστε μετά να έρθουν αυτοί που την προετοιμάζουν για παγκόσμιο κέντρο στον άγνωστο Θεό και να επιβάλλουν την ειρήνη τους.

Αυτή είναι η δική τους ειρήνη, η οποία εκπορεύεται μέσω της βίας και είναι απόλυτα τεχνητή και εύθραυστη.

Θα υπάρξει λοιπόν στιγμή στο μήνα που έρχεται, στον 5ο, που θα ακούσουμε στις ειδήσεις για το Ισραήλ και για έναν αριθμό......
Πόσοι είπαμε ότι μετέφρασαν την Παλαιά Διαθήκη;


Είναι αριθμός και χρόνος μαζί, πολύ σημαντικός αριθμός ιστορικά, είναι και σημάδι από πολύ παλιά…πιο παλιό από όσο θα μας πουν, είναι επείγον να παρατηρήσουμε όλοι μας τα σημάδια των συγκεκριμένων 48 ωρών του 5ου και τι θα φανερώσουν για τη συνέχεια...

Αν επιτραπεί να εκδηλωθούν τα προγραμματισμένα για τον 5ο, από το συγκεκριμένο διάστημα και μετά  και μέσα στο έτος, θα δούμε πολύ πολύ παράξενα πράγματα κοντά στα τείχη της «πρωτεύουσας» του Ισραήλ, εκεί που στέκουν οι δίδυμοι πύργοι της παλαιάς πόλης αλλά και στη σχέση του με τους παραδοσιακούς εχθρούς του.
Επίσης, στον 5ο του 2018, έχουν οργανώσει τόσα πολλά, σε τόσο μικρό διάστημα, που μακάρι να γινόταν κάτι και να πηδάγαμε μήνα και να φτάναμε Ιούνιο.

Είναι πολλά τα μέτωπα για 120 ώρες.

Ευχή όλων μας θα πρέπει να είναι να μην εκδηλωθεί κάτι που θα επιταχύνει καταστάσεις, δε ζητάμε πολλά, έναν μήνα να μην διαφωνήσουν και να μην διχαστούν και να μην εξαπλωθεί η βία και οι θυσίες σε μέρη που έχουν ήδη προετοιμαστεί από πριν για μπερδέματα. 

6 κράτη κάτω που ψάχνουν σαν τους τρεις μάγους την πρωτεύουσα του Ισραήλ και υπάρχουν 6 κράτη πάνω που θα πρέπει να διαλέξουν στρατόπεδα.
Στη μέση είναι Ελλάδα και όλα αυτά..... ......στον 5ο.

Τέλος, προσοχή τις επόμενες ημέρες στο μεγάλο νησί, Ελλάδα είναι και εκεί...είναι σε lock on.

Rick.
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου