Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018

3+1 λόγοι για να μην παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες

Όπως διαβάζουμε είναι θέμα ημερών η προκήρυξη για την έκδοση των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων στα πρότυπα της Ευρώπης.

Όπως επίσης διαβάζουμε, οι νέες αυτές ταυτότητες εφαρμόζονται με στόχο τον αποτελεσματικότερο έλεγχο για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών και εξτρεμιστικών απειλών.

Μάλιστα, Έλληνες Βουλευτές (της αντιπολίτευσης) αναδεικνύουν ως μείζων θέμα την εφαρμογή των νέων ταυτοτήτων,  σχολιάζοντας την ευαισθησία της διεθνούς κοινότητας στα θέματα αντιμετώπισης της διεθνούς τρομοκρατίας και την ευαισθησία της ειδικά για τη χώρα μας, που είναι η πύλη εισόδου για τους μετανάστες στην Ευρώπη.

Πάμε να το δούμε ανάποδα…

Ας πούμε ότι είμαστε μια ομάδα "ανθρώπων" και θέλουμε αθόρυβα να εφαρμόσουμε μια ψηφιακή κοινωνία σε ένα κράτος ή μια ένωση, δίχως να γίνουν αντιληπτά τα ρεαλιστικά κίνητρά μας τι κάνουμε;

Φροντίζουμε ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες μέσα σε μια ένωση ή ένα κράτος, ώστε να αναγκαστούν τα κράτη να εφαρμόσουν την ψηφιακή εποχή.

Οι κατάλληλες συνθήκες δημιουργούνται επεμβαίνοντας σε κράτη που έχουν έντονο το στοιχείο "τζιχάντ", δηλαδή της εκδίκησης και του τυφλού θρησκευτικού  μίσους. Τέτοια κράτη ερεθίστηκαν ..δέχθηκαν τις δυτικές παρεμβάσεις και..... όπως έρχεται ο χρόνος να δικαιώσει, όχι τυχαία.

Έτσι ταξίδεψαν στη Δύση και πραγματοποίησαν τρομοκρατικές επιθέσεις σκοτώνοντας αδιάκριτα πολλούς ανθρώπους νέους και γέρους πλούσιους ή φτωχούς και έτσι, όσοι έμειναν πίσω, έχουν μείνει προγραμματισμένοι με το φόβο και την τρομοκρατία,έτοιμοι να υποδεχτούν και να αγκαλιάσουν κάθε τι που θα τους απαλλάξει από το συναίσθημα αυτό.

Αφού λοιπόν σαν ομάδα σίγα σιγά καταφέραμε, εργαστήκαμε και προχωρήσαμε σε ένα μεγάλο βαθμό το παραπάνω πλάνο, το οποίο όλοι θυμόμαστε πότε ξεκίνησε ο προγραμματισμός , στο πρώτος έτος του 21 αιώνα…το 2001 δηλαδή.


18 χρόνια μετά την έναρξη του πλάνου, πλέον είναι όλα έτοιμα και οι συνθήκες ώριμες όπως πρέπει( κλίμα ανασφάλειας, φόβου και τρόμου) και στο όνομα αυτού που εμείς διακριτικά σαν ομάδα δημιουργήσαμε και καλλιεργήσαμε, την τρομοκρατία, ερχόμαστε τώρα και επιβάλουμε αυτό που αρχικά ήταν η αιτία για την εξάπλωση της, εφαρμόζουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που είναι οι νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα πρέπει να παραλάβουν όλοι οι πολίτες.

Αυτές τις ταυτότητες όμως γιατί δεν πρέπει να τις πάρουμε;


Πρώτον, για όλα τα παραπάνω. 


Αν κάποιος τα γνωρίζει και τα αποδέχεται και αντιλαμβάνεται τους σκοπούς αυτών που κινούνται στα παρασκήνια και δεν πιστεύει τις εξαγγελίες τους περί ασφάλειας, τρομοκρατίας, προστασίας του Ευρωπαίου πολίτη κλπ. δεν γίνεται να παραλάβει τη νέα ταυτότητα αφού τα κίνητρα εφαρμογής της είναι ψευδή και τα αληθινά είναι σκοτεινά.

Δεύτερον, μιας και έχεις δει ότι τα νούμερα και οι αριθμοί είναι ένας τρόπος προγραμματισμού για τους ανθρώπους αλλά και μια γλώσσα επικοινωνίας του πεδίου που είναι κάπως δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Μιας και ζούμε σε ένα τεράστιο σφαιρικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, όπως βλέπουμε όχι και τόσο φιλικό, ίσα ίσα θα λέγαμε ότι κινείται προς το εχθρικό (αφού μέσα από αυτό μας δημιουργούνται τα άπειρα καθημερινά προβλήματα και οι τραγωδίες που βλέπουμε στην τηλεόραση) αυτό σημαίνει ότι μέσα σε αυτό ο πεδίο οι αριθμοί όπως επίσης και ο χρόνος, τους είναι δυο πολύ πολύ χρήσιμα εργαλεία για τον έλεγχο μας, για να μας κατευθύνουν εκεί που θέλουν...... αυτοί που είναι εκεί ψηλά στη πυραμίδα.

Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω, ας μας πουν επίσημα οι αρμόδιες αρχές, όχι εάν υπάρχει τσιπ μέσα στην κάρτα, αλλά έαν ο κώδικας προγραμματισμού του τσιπ εμπεριέχει τον αριθμό 666.

Μιας και μιλάμε για αριθμούς και προγραμματισμό, αυτός ο αριθμός που έχει αποκρυπτογραφηθεί εδώ και πολλά χρόνια πίσω,  είναι ο αριθμός προγραμματισμού μας με την ύλη.

Δηλαδή αποδεχόμενοι τον αριθμό αυτόν, πόσο μάλλον στο πιο επίσημο έγγραφο μας , την ταυτότητα, ταυτοποιούμαστε με αυτό που πρεσβεύει, την ύλη.

Και ο κόσμος της ύλης, ειδικά στην εποχή μας, που είναι μέσα στην άνεση που δημιούργησε η «καλή» τεχνολογία, είναι ένας κόσμος παραπλανητικός και όχι τόσο αληθινός και ο οποίος δεν θα κρατήσει για πάντα.

Η ταυτοποίηση μας με την νέα ψηφιακή ταυτότητα θα είναι η υποδούλωση μας στον κόσμο της ύλης, που για να έχεις πρόσβαση στα υλικά αγαθά που βλέπουμε γύρω μας θα πρέπει να έχεις τον αριθμό της ύλης. 

Και ο αριθμός της ύλης είναι αυτός που αναγράφεται σε όλα τα προϊόντα γύρω μας, όσα διαθέτουν γραμμωτό κώδικα, οτιδήποτε μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις.

Οπότε, η οδηγία της ΕΕ σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες, είναι η υποχρεωτική απόκτηση της νέας ταυτότητας για τους παραπάνω φτηνούς λόγους.

Σε διαφορετική περίπτωση, όποιος δεν παραλάβει τη νέα ταυτότητα, όπως αφήνει να εννοηθεί η  ίδια η Κομισιόν ,λίγο πολύ θα θεωρείται τρομοκράτης, όπως επίσης δεν θα έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην ψηφιακή κοινωνία των υλικών αγαθών, των ανέσεων, των μεταφορών και της τεχνολογίας. 
Δηλαδή όποιος δεν την πάρει σταδιακά θα είναι απομονωμένος από παντού και από τα πάντα.

Κατά περίπτωση αυτή η απομόνωση θα είναι η χείριστη μορφή ρατσιστικής αντιμετώπισης του ανθρώπου και παράλληλα θα θεωρούμαστε εν δυνάμει τρομοκράτες, αφού δεν θα φαινόμαστε σαν νούμερα στους υπλογιστές ώστε να θεωρούμαστε από το σύστημα ασφαλείς πολίτες.

Μερικοί καταλαβαίνεται τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Αν συμβούν τα παραπάνω (που δυστυχώς γίνονται τα πάντα για να μας πείσουν... όχι ότι θα γίνουν αλλά ότι ήδη εκτελούνται)  μιλάμε για έναν δυστοπικό κόσμο όπου ο άνθρωπός θα ταυτίζετε με την ύλη (αυτό σημαίνει ταυτότητα) αδιαφορώντας για το μετά της φθοράς της, αδιαφορώντας για την εσωτερική του ωρίμανση και προοπτική, αφού τα  μοναδικά κίνητρα της ύπαρξη του θα είναι η ύλη, ο τρόπος απόκτησης της (χρήμα) και πρόσβασης σε αυτή (barcode).

Η Υλη όμως είναι κάτω από τους νόμους της φθοράς και η παραμονή μας στον κόσμο αυτόν της Ύλης και της φθοράς είναι περιορισμένη.
Αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθούμε διότι έχουμε προγραμματιστεί με χίλιους δυο τρόπους σχεδόν κάθε ημέρα για να μην το αντιλαμβανόμαστε, ή για να μην το σκεφτόμαστε συχνά.

Τρίτον…όλοι έχουμε δει τα προϊόντα στα σούπερ Μάρκετ, τα οποία πλέον όλα μα όλα έχουν το γνωστό barcode, την ηλεκτρονική γλώσσα κωδικοποίησης των προϊόντων ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα να εντοπίζει αυτόματα την τιμή τους.

Όλοι το ξέρουμε μιας και όλοι αναγκαστικά ψωνίζουμε με αυτό το σύστημα.

Οπότε τα προϊόντα, τα υλικά αγαθά, όλων των ειδών, στα ράφια όλων των καταστημάτων είναι κωδικοποιημένα σε αριθμούς, που όμως μέσα από αυτή την κωδικοποίηση το σύστημα δεν αναγνωρίζει μόνο την τιμή τους, αλλά ο αριθμός κάθε προϊόντος είναι το κλειδί που δίνει πρόσβαση στο σύστημα σε μια τράπεζα πληροφοριών που εξάγονται τα προσωπικά δεδομένα του προϊόντος π.χ  για το είδος του προϊόντος, τα χαρακτηριστικά του, τη χώρα προέλευσης του και οτιδήποτε σχετικό έχει να κάνει με το προϊόν.

Εδώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το barcode..όποιος θέλει για να μπει στο πετσί του ρόλου και να καταλάβει τα παραπάνω, ας βάλει το όνομα του οπού συναντάει τη λέξη...... προϊόν.


Δηλαδή το προϊόν ταυτίζεται με τον αριθμό και εφόσον ο αριθμός της ύλης είναι το 666 και το σύστημα κωδικοποίησης υπακούει σε αυτόν τον αριθμό τα πράγματα γίνονται πολύ πολύ χειρότερα.

Να εξετάσουμε ακόμη και την περίπτωση που δεν υπήρχε το 666 στην τεχνολογία barcode.

Ας πούμε  δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ύποπτο στην ψηφιακή αυτή τεχνολογία.

Αφού δεχτούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο στις συναλλαγές με το γραμμωτό αυτό σύστημα, τώρα μπορούμε να πάρουμε τη θέση π.χ μιας κονσέρβας  καπνιστού σολομού στο ράφι του Σούπερ Μάρκετ.

Γιατί να την πάρουμε; 

Γιατί δεν θα έχουμε καμία διαφορά από την αξία μιας κονσέρβας ή κάποιου άλλου συσκευασμένου ή μη προιόντος.

Διότι εφόσον ταυτιστούμε με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες που εμπεριέχουν το σύστημα barcode, αυτόματα μας μετατρέπουν από μοναδικούς ανθρώπους…… σε μοναδικούς αριθμούς! 

Οπότε, ίσως δεν είναι τόσο επικίνδυνο τα βιομετρικά μας στοιχεία που θα κληθούμε να παραχωρήσουμε και τα οποία ίσως είναι η στάχτη στα μάτια του κόσμου, αλλά ο αριθμός που επιχειρούν να μας ταυτίσουν και μέσω αυτού του γραμμωτού κώδικα-αριθμού θα έχουν πρόσβαση σε αποθηκευμένες πληροφορίες που συλλέγονται όλο αυτό το διάστημα από της αρμόδιες υπηρεσίες..... αλλά γιατί όχι και από πληροφορίες που έχουμε εκθέσει στα social media.

Με δεδομένο λοιπόν ότι το barcode είναι αριθμός και είναι ο αριθμός κλειδί για την εισαγωγή σε μια μεγάλη τράπεζα πληροφοριών για το προϊόν, αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και με εμάς, όπου πλέον αποδεχόμενοι και ταυτιζόμενοι με το barcode των νέων ταυτότητων, γινόμαστε ένα προϊόν στα ράφια ενός σύγχρονου κοινωνικού παντοπωλείου, όπου το ηλεκτρονικό σύστημα θα έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης μας και πρόσβασης σε όλες μας τι προσωπικές πληροφορίες σε όλους τους Έλληνες.

Κάτι που φυσικά δεν θα μας το πουν επίσημα ποτέ, αφού τα πάντα μπορούν να επαναπρογραμματισούν και να εξαπατηθούν πολίτες και αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

Ερώτηση εδώ...

Ποιοι είναι τελικά αυτοί που μας θεωρούν ανθρώπινα προϊόντα;

Πως θα αναγνωρίζεται ένα ανθρώπινο "προϊόν" στο Σούπερ Μάρκετ της νέας εποχής εάν δεν έχει επάνω του το barcode;

Και αν δεν αναγνωρίζεται, τι θα συμβαίνει με αυτό, ποια ακριβώς θα είναι η τύχη του;

Σκέψου πολλές φορές τι πας να κάνεις εσύ που θα τρέξεις πρώτος να παραλάβεις τη νέα ταυτότητα..δεν είσαι προϊόν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Σκέψου δυο και τρεις φορές τα παραπάνω αλλά και μόνος σου αξιολόγησε τα στοιχεία και εξέτασε εις βάρος ποιων θα λάβεις αυτή την κάρτα. Μπορεί να είναι εις βάρος ακόμη και της οικογένειας σου και των δικών σου ανθρώπων.
Πόσο πιθανό είναι η κρίσιμη μάζα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή να διακρίνει έναν μεγαλύτερο κίνδυνο από τον Ερντογάν και τον πόλεμο με την Τουρκία;

Τι θα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα για να καμφθούν και οι τελευταίες αντιστάσεις των Ελλήνων;

Στα πόσα μνημόνια θα υποκύψουμε ολοκληρωτικά στο γραμμωτό κώδικα;

Ή μήπως θα βγούμε στις αγορές όπως μερικοί νομίζουν το καλοκαίρι.

Αν δεν υποκύψουμε στον γραμμωτό αυτόν κώδικα , τα μέτρα, οι περικοπές και η φοροεπιδρομή θα είναι βάναυσα για τη χώρα μας, όχι πολύ μακριά από το καλοκαίρι.

Ο μεγαλύτερος εχθρός για τη χώρας μας, προς το παρόν, εδρεύει στο Βέλγιο και όχι εκεί που μας βάζουν τεχνητά να κοιτάμε. Rick.
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου