Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2018

Mind World War III- Ο ακήρυχτος πόλεμος του μυαλούΚαι επειδή ο εχθρός που διεξάγει τη μάχη είναι αόρατος και δεν τον εντοπίζουμε στο οπτικό μας πεδίο και δεν τον αντιλαμβανόμαστε με τα αισθητήρια όργανά μας,  δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχει….υπάρχει και μάλιστα κάθε μέρα το πολύ κάθε εβδομάδα, έρχεται με τη μορφή μιας ειδήσεις για να μας επιβεβαιώσει την παρουσία του.

Aλλωστε με το σκεπτικό ότι υπάρχει μόνο ότι βλέπω, θα μπορούσαμε να να πούμε ότι και το πεδίο γύρω μας δεν υπάρχει.....

Για παράδειγμα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δεν το βλέπουμε στο οπτικό μας πεδίο, είναι αόρατο,αν και υπάρχει, είμαστε κάτω από του νόμους του και το εντοπίζουμε στα μηχανήματα που το μετράνε, όπως και τη βαρύτητα την αντιλαμβανόμαστε πολύ εύκολα εάν αφήσουμε ένα αντικείμενο από τον πέμπτο όροφο να πέσει κάτω.

Όπως έκανε μια 22χρονη κοπέλα χθες από το Bόλο, έπεσε από τον τρίτο μιας πολυκατοικίας και η βαρύτητα σε συνδυασμό με τη σκέψη της, της στέρησαν τη ζωή.

Υπήρξε μια συνεργασία εδώ μεταξύ του φυσικού νόμου(που διέπει το matrix) και της σκέψης.

Η βαρύτητα σε σχέση με την σκέψη…....δεν θα έπεφτε εάν δεν έκανε αυτές τις σκέψεις ή ακόμη και να σκεφτόταν κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα σκοτωνόταν αν δεν υπήρχε η βαρύτητα.

Δεν σημαίνει ότι η βαρύτητα είναι υπεύθυνη για το χαμό μας, για την ακρίβεια πολλές φορές λόγο απροσεξίας είναι, αλλά συνήθως η σκέψη είναι αυτή που μας παραδίδει στην αμερόληπτη λειτουργία της φυσικής διαδικασίας.

Επειδή ζούμε σε έναν κόσμο που διέπεται από φυσικούς νόμους, οι σκέψεις μπορεί να μας κοστίσουν την ίδια μας τη ζωή.

Ο κόσμος, το πεδίο προσφέρει χίλιους δυο τρόπους να κάνουμε κακό σε εμάς και στους γύρω μας, εφόσον δεν ζούμε σε ένα αποστειρωμένο, ελεγχόμενο και ακίνδυνο περιβάλλον.

Χθες το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί, στις 7 περίπου, σε διάρκεια 24 ωρών είχαμε 3 αυτοκτονίες παιδιών από 18-22 ετών.2 κοπέλες, ένα αγόρι.


Ποια επιστήμη θα μας εξηγήσει τις τρεις σχεδόν ταυτόχρονες αυτοκτονίες νέων ανθρώπων, μέσα σε μια ημέρα, σε διαφορετικές περιοχές, στην ίδια χώρα;

Ακόμη καλύτερα, ποιος οργανισμός θα το αποτρέψει;

Σκέψου το λίγο, τρία παιδιά, σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος, σε διαφορετική απόσταση η μια πόλη από την άλλη, παιδιά δίχως να τα συνδέει κάτι μεταξύ τους, που στο ίδιο χρονικό διάστημα αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Η αυτοκτονία, η ενσάρκωση δηλαδή μιας κακής σκέψης στο πεδίο είναι αποτέλεσμα του προβλήματος που αντιμετωπίζω ή όταν γίνεται συγχρονισμένα όπως είδαμε χθες, υπάρχει μια άλλη συγκεκριμένη δύναμη/ενέργεια που επηρεάζει τον ήδη προβληματισμένο και τον πιο αδύναμο;

Δηλαδή κατά πόσο συνειδητή είναι η επιλογή των τριών παιδιών να αυτοκτονήσουν μέσα σε 24 ώρες σχεδόν ταυτόχρονα; Μήπως δεν ξεπήδησε η σκέψη τους συνειδητά αλλά ασυνείδητα, δηλαδή υπήρξε μια μορφή προγραμματισμού που συγχρονίστηκαν και κατά καιρούς συγχρονίζονται όσοι δίνουν τέλος στη ζωή τους;

Μήπως υπάρχουν και συγκεκριμένες ημέρες που ροές ενέργειας ή πληροφορίας αναρριχώνται στη σκέψη μας και την επηρεάζουν;

Είναι δυνατόν η πληροφορία του πεδίου ή η ροή ενέργειας να μπορεί να μεταλλαχθεί σε σκέψη;

Υπάρχει περίπτωση η σκέψη μας μέσα από ειδικά διαμορφωμένες κοινωνικές-οικογενειακές-φιλικές κλπ συνθήκες και νοήμων συμπτώσεις αρνητικών εξελίξεων στη ζωή μας να γίνονται πράξεις ή να επηρεάζουν τις αποφάσεις μας; 

Και αν υπάρχει αυτή η ροή ενέργειας, αυτή η δύναμη προγραμματισμού, γιατί να θέλει να προγραμματίσει μέσα σε μια ημέρα 3 νέους ανθρώπους σε μια χώρα;Τι επιδιώκει;Τι θέλει να προκαλέσει στις 11 ημέρες πριν το Πάσχα που συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Αν "κάποιος" κατέχει το "know how" επιρροής της ανθρώπινης σκέψης και του συναισθήματος, είναι πιθανό να μπορεί να διαμορφώσει τον ψυχικό μας κόσμο κατά βούληση και αργότερα, δημιουργεί τις συνθήκες μέσα από τις πάντα συνειδητές μας επιλογές της υπερβολής(χρειάζεται και η συνεργασία μας σε κάτι τέτοιο) και δημιουργεί τον Mind War, διότι όπως βλέπουμε στην σημερινή θλιβερή είδηση, ο πόλεμος διεξάγετε σε πολλά μέτωπα, σε πολλές περιοχές αλλά και σε πολλά κράτη ταυτόχρονα.(MindWorldWar)

Δεν υπάρχει κάποιο όργανο που θα μετρήσει και θα πιστοποιήσει την παρουσία του κακού στο πεδίο μας, όπως γίνεται π.χ με τη βαρύτητα και τον μαγνητισμό...…η δράση του κακού εντοπίζεται από τους κύκλους που κάνουν συγκεκριμένα φρακτάλ γεγονότων, από συμπτώσεις που «σκέφτονται», από την άτυχη στιγμή, από μια τραγωδία, από τον πόνο ενός πολέμου ή μιας τρομοκρατικής επίθεσης....

Είναι τεράστιο θέμα, απλά χθες και σήμερα είδαμε άλλη μια πραγματική μάχη του MWW3(mind world war III) και πως ο εχθρός της σκέψης μας έδρασε με θύματα 3 νέους ανθρώπους.

Όσο προχωράμε βαθύτερα στη ζούγκλα των εξελίξεων, τόσο θα μεγαλώνουν οι κίνδυνοι γύρω μας.

Οπότε δεν μπορούμε να αγνοούμε άλλο την ύπαρξη αυτού του πολέμου και την ταυτότητα αυτού που μας πολέμα, την ώρα που δίπλα μας υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες και πόσο μάλλον προς τα που προετοιμάζεται αυτός ο πόλεμος του νου να οδηγήσει τον άνθρωπο...για άλλη μια φορά.

Αυτά βλέπει και ο γείτονας απέναντι και σκέφτεται…ας περιμένω, μην εισβάλλω ακόμη στην Ελλάδα, 'άλλωστε αυτοί σιγά σιγά αποδεκατίζονται από μόνοι τους.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι μέσα στη χώρα μας, σε έναν ακήρυχτο και αθόρυβο πόλεμο, που θύματα έχει ακόμη και νέα παιδιά.

Για αυτό έφτιαξα μια ενότητα που έχει ουσία, όχι τα παράξενα και περίεργα που σου γράφω από αυτή τη στήλη, αλλά η ενότητα  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ έχει πραγματική ουσία.

Δεν την ονόμασα έτσι τυχαία, ούτε την πρόσθεσα στο site απλά για να υπάρχει.

Επειδή στην ενότητα αυτή δεν γράφω εγώ αλλά άνθρωποι άξιοι, ικανοί, έμπειροι, αρμόδιοι επί πολλών θεμάτων, τους οποίους και εγώ διαβάζω και παρακολουθώ τους περισσότερους από καιρό, αξίζει κάποιος να διαβάζει τα θέματα αυτά.
Είναι προτιμότερο και επωφελέστερο κατά τη γνώμη μου να διαβάζεις αυτή την ενότητα παρά αυτά που γράφω εδώ σε αυτή τη στήλη.

Είναι η σημαντικότερη ενότητα μέσα στο site και γίνετε προσπάθεια βήμα βήμα να χτιστεί γνώση που είναι απαραίτητη για τη συνέχεια, για το μέλλον, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που μας περιμένουν, διότι θα πρέπει να φτιάξουμε τον κόσμο πάλι από την αρχή, να ανακαινίσουμε την κοινωνία με πνευματικά υλικά που δεν φθείρονται... ούτε φθείρουν.

Προσωπικά,  παρουσιάζω μερικά στοιχεία από τον τρόπο δράσης του κακού στο χώρο και στο χρόνο, όπως και μερικοί άλλοι… αλλά το ζήτημα δεν είναι να διαφημίζουμε το κακό(τον εχθρό δηλαδή και τον τρόπο δράσης του) απλά να γνωρίσουμε τις παγίδες του και να στραφούμε και να γνωρίσουμε το καλό, την άμυνά μας διότι τα χρονικά πλαίσια στενεύουν.

Στην ενότητα ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ παρουσιάζεται αυτή η αθόρυβη εργασία των ανθρώπων που αντιμετώπισαν το πεδίο και που οι εμπειρίες τους και οι συμβουλές τους μας εξοπλίζουν ασυνείδητα αρχικά και αργότερα συνειδητά μέσα σε αυτό τον πόλεμο του μυαλού, ώστε στα δύσκολα της ζωής μας (όποια και αν είναι αυτά) να μην κάνουμε την χειρότερη δυνατή επιλογή.

Πρέπει με νύχια και με δόντια να προσέξουμε τα νέα παιδιά, διότι και η νέα γενιά των ημερών μας είναι εκτεθειμένη στους κινδύνους του σύγχρονου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μάχης και τέτοιες ημέρες σαν την χθεσινή, μας παρουσιάζει το πόσο ευάλωτη και άρρωστη έχει φτάσει να είναι η κοινωνία μας.

Rick.
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου