Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2018

Που θα οδηγήσουν τα δυο βασικά συστατικά της εποχής μας, το σεξ και η βία- Τι συμβαίνει στην ΚρήτηΑναγκάζομαι να πιάσω μεμονωμένα αυτό το θέμα, αφού όπως διαβάσαμε πολλοί, προς τα τέλη Απριλίου καi αρχές Μαρτίου διοργανώνεται ένα πενθήμερο πάρτυ οργίων στην Κρήτη.

Κατά αρχάς και προσωπικά δεν έχω κάτι με τους συμμετέχοντες, αυτό που θέλουν αυτό κάνουν και όπου και να τους πας το ίδιο θα κάνουν. Είναι και αυτό μια πτυχή του δυτικού τρόπου ζωής που έχει τις ρίζες του πολύ πίσω στο χρόνο.

Το πρόβλημα όμως δεν οι συμμετέχοντες αλλά οι διοργανωτές,αυτοί που επιλέγουν στοχευμένα μια πόλη μέσα σε άλλες πόλεις ένα συγκεκριμένο διάστημα για να την "φορτώσουν".

Και εξηγώ...


Στο τελευταίο μέρος για τα φεστιβάλ της Καλιφόρνια, γίνεται αναφορά για το λόγο που διοργανώνονται τα μεγαλύτερα μουσικα events στην συγκεκριμένη περιοχή, συγκεκριμένες ημέρες, συγκεκριμένη εποχες.

Είδαμε ότι μια τελετή κλίσης των αρνητικών οντοτήτων, απαιτεί "θυσία".


Θυσία σε….αίμα και σπέρμα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τρόπος που κάποιοι χρησιμοποιούν για να προσκαλέσουν τις οντότητες αυτές από την διάσταση που βρίσκονται και κινούνται, στη δική μας διάσταση και να έρθουν σε προσωπική επαφή μαζί τους(δια μέσυυ μαυρων τελετών), αφού η γνώση ή η επαφή με το δαιμονικό συνεχές καλύπτεται από ένα πέπλο, ένα συνειδησιακό κάλυμμά που δεν επιτρέπει να υποπέσει στην αντίληψη των ανθρώπων τι συμβαίνει  παράλληλα…. πιο πέρα, εκεί που η επιστήμη δεν μπορεί ή δεν θέλει να δει, και...δεν θα αντέχαμε έαν βλέπαμε αυτόν τον κόσμο και έχει καλυφθεί από τα ανθρώπινα μάτια επί τούτου.


Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι.. ότι δεν βλέπουμε δεν υπάρχει, απλα βλέπουμε τα αποτελέσματα της δράσης του κακού στο χώρο μας, στο πεδίο μας ,στη σκέψη μας και στις πράξεις μας.

Το αίμα και το σπέρμα, το σεξ(δηλαδη η σεξουαλική αταξία/υπερβολή) και η βία, είναι τα δύο βασικά συστατικά της εποχής μας, κυριαρχούν στην ψυχαγωγία μας και στην ενημέρωση μας.

Δεν μπορούμε να λέμε ότι ζούμε σε μια σύγχρονη εποχή, την ώρα που καθόμαστε στη πολυθρόνα της ρωμαϊκής αρένας του σπιτιού μας και χαζεύουμε το θέαμα.... της βίας, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ, των  θεατών που μαζεύονταν στα στάδια της εποχής εκείνης για να παρακολουθήσουν βίαιες μονομαχίες ζωων ή και ανθρωπων, με το κοινό του σήμερα, στον κινηματογράφο του τώρα.

Είτε αληθινό είναι ένα θέαμα, είτε προσομοίωση, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει... η βία καταγράφεται μέσα μας μέσω των αισθήσεων,εξοικειωνόμαστε με αυτή, τη συνηθίζουμε και οι πιο ευάλωτοι υποκύπτουν.

Απο την αλλη, το δίχως όρια και ταμπού σεξ παέι πακέτο μαζί με τη βία και όπως είπαμε πιο πάνω, είναι τα απαραίτητα συστατικά της συνταγής, δυό βασικά συστατικά που συναντάμε σε τελετές μαγείας, αλλά συμπτωματικά τα συναντάμε και στην σύγχρονη κοινωνία μας.


Εδώ και μερικές δεκαετίες, μας προσφέρονται μέσω της τεχνολογίας απλόχερα και τα δύο, καθιστώντας την εποχή μας υπερβολικά βίαιη και απόλυτα σαρκολατρική, δημιουργώντας έτσι μια κοινωνία ουσιαστικά πρωτόγονη, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις εποχές του σκοταδισμού.


Ας μιλήσουμε με αποδείξεις, για όσους τους αρέσουν οι αποδέιξεις.

Πόσοι άραγε θυμούνται  την εν πλω τελετή στο Αιγαίο πέρυσι, την Κρουαζιέρα των οργίων και τι έφερε λίγο μετά αυτή η τελετή;


Η τελετή ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου 2017 και μετά από 22 ημέρες, στις 21 Ιουλίου έγινε ο σεισμός στην Κω.

Μια άλλη τελετή,το Gay Parade, διοργανώνεται στις 10 Ιουνίου 2017.... 
Μετά από 2 ημέρες, στις 12 Ιουνίου έγινε ο σεισμός στη Μυτιλήνη. 

Και οι δυο σεισμοί είχαν νεκρούς, ευτυχώς όχι πολλούς αλλά είχαν.

Τι άλλο χρειάζεται μερικοί για να ξυπνήσουν;


Αν δεν σταματήσουν έγκαιρα αυτές οι εκδηλώσεις/τελετές…θα είναι πολύ αργά για πολλούς από εμάς.

Όπως ακριβώς το διαβάζεις.

Πάμε τώρα στην Κρήτη…

Είναι πλέον ο νο1 λένε προορισμός των swingers...…το ήξερες;

Και για αυτό θα πρέπει να νιώθουμε και υπερήφανοι! Πρώτοι στα όργια, μέσα σε άλλες πρωτιές, όπως των σκανδάλων και της μίζας.

Ή μήπως έτσι μας θέλουν… 

Αν μας θέλουν έτσι και δεν είμαστε έτσι, δεν θα πρέπει να τους κάνουμε το χατήρι.

Η Κρήτη όπως φαίνεται, σαν τοποθεσία έχει μεγάλη αξία για τους "διοργανωτές", για αυτό τη φορτώνουν τελευταία από στεριά και από θάλασσα, με Κρουαζιέρες και εβδομάδες οργίων.

Έχεις όμως παρατηρήσει τι γίνεται τελευταία στην Κρήτη, τα τελευταία χρόνια που έχουν παγιωθεί οι εν πλω και οι επίγειες τελετές;

Ορίστε μια εικόνα…και όποιος θέλει να ακούσει ας ακούσει.

Αυτές είναι οι θυσίες σε αίμα...αφού όμως έχουν προηγηθεί οι "τελετές" σε σπέρμα....

Όπως διάβασα σήμερα, ετοιμάζονται και φέτος να επαναλάβουν την εβδομάδα ανταλλαγής των... όλων,αφού ηθικοί φραγμοί ή όρια δεν υπάρχουν,  σε κάποιο ξενοδοχείο της Κρήτης, άνοιξη πάλι... τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου.


Κλείνω ως εξής....

Στην μαθηματική ακολουθία Φιμπονάτσι αρχίζουμε με το 0 και το 1.

Και κάθε επόμενο αριθμό προσθέτουμε τους δύο προηγούμενους, 0+1=1, 1+1=2, 2+1=3 κλπ. και έτσι οι αριθμοί αυξάνονται, όσο προσθέτουμε τους προηγούμενους. 

Σκέψου ότι μπορεί τα γεγονότα να προστίθενται παρόμοια με αυτή την ακολουθία, και παρόμοια να αυξάνεται η ισχύς και το μέγεθος ενός συμβάν......όσο η ακολουθία επαναλαμβάνεται.

Η σεξουαλική αταξία της εποχής μας και κάθε εποχής, φέρνει τη βια και τα δύο είναι ο συνδυασμός που πρωτίστως καταστρέφει όχι μόνο τον άνθρωπο μεμονωμένα αλλά και μια ολόκληρη χώρα, μαθηματικά βέβαιο και ιστορικά διατυπωμένο...

Αν δεν αλλάξουμε ή με κάποιο τρόπο δεν αντιδράσουμε, θα κάνουν την Ελλάδα ένα απέραντο σφαγείο(ήδη έχει ξεκινήσει) ή ένα απέραντο μπουρδέλο.... ή μάλλον θέλω να πιστεύω ότι ακόμη και  στα περισσότερα δωμάτια περιορισμένου φωτισμού υπάρχει και ένα όριο, ένα λεπτό νήμα ηθικότητας, που δεν επιτρέπει ακρότητες και υπερβολές.

Και για να προλάβω μερικούς, που θα βγουν για άλλη μια φορά με τεχνοκρατικό υφάκι να αποδομήσουν τα παραπάνω και όσα μεταφέρονται από αυτήν εδώ τη στήλη/ενότητα, ότι τα γέλια θα τους κοπούν απότομα, όταν και όποτε η κατάσταση φτάσει στα επίπεδα που τώρα αγνοούν παραδειγματικά

Ίσως να μοιάζουν τα πράγματα μη αναστρέψιμα  αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ και να δούμε που και με ποιον τρόπο δώσαμε εξουσία στο παρελθόν, ώστε να γίνει η ζημιά στο μέλλον.

Συγνώμη που δεν έχω να σου πω ευχάριστα και βολεμένα ψέμματα αλλά πικρές αλήθειες...σου ξινίζουν τώρα αλλά αργότερα θα τα θυμηθείς.

Ξέρεις πότε; 

Θα θυμηθείς αυτά και άλλα πολλά... σε ένα τότε που δε το θες και το φοβάσαι.

Εγώ απλά σου λέω ότι το πιθανός αυτό το... τότε, πλησιάζει και ότι δεν πρέπει να το φοβάσαι.


Rick


Share:  

1 σχόλιο:

  1. αμπσλουταμεντε κορρεκτο αδερφέ κρήτη καλό νησί πολύ σκοτωμό 'ομως τελευταία σου πω και κάτι κακό ναούμε όλες οι δαύτες καλογυαλισμένες ύπαρξες με τις πλυμμένες οπές κάποιοι δύσκολα θα πεισθούν πως πρόκειται για κάτι άλλο εκτός από κρέατα νάταν σαν τα άλλα ζώα να θέλαν μόνο φαί στοργή και τα σκετικά κράταγες κανένα μα ρέ πιδάκιμ παρά που τρων αυτές ημίς δεν παράγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή