Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2018

Τα μουσικά φεστιβάλ της Καλιφόρνια, το "Δέντρο της Ζωής" και οι τελετές των ισχυρών [τελευταίο μέρος]+18
Όλο αυτό το "αφιέρωμα" στην περιοχή της Καλιφόρνιας και συγκεκριμένα στα μουσικά ηλεκτρονικά events που διοργανώνονται και τις 4 εποχές του έτους πήρε πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και ο όγκος του είναι απρόσμενα μεγάλος και είναι αδύνατον να καλυφθούν όλες οι πτυχές του θέματος σε 5 μέρη.

Απλά σε αυτό το άρθρο θα βάλουμε μια άνω τελεία και είναι παραπάνω από πιθανό να μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Συνεχίζουμε από το τέλος του 4ου μέρους, όπου κλείσαμε με μια ισοψηφία που πάει πολύ πολύ βαθιά.

The Tree of Life = Bohemian Grove = San Bernardino
 
Αυτή η ισοψηφία μας δίνει αρκετά στοιχεία που θα εξετάσουμε παρακάτω και αποδεικνύει τη σχέση που έχει το δέντρο της Ζώης που το συναντάμε στην Καμπάλα, με τη λέσχη Bohemian Grove και τις τελετές στο Άλσος της Καλιφόρνιας και με το μέρος που διοργανώνονται πολλά από τα φεστιβάλ (τελετές) ηλεκτρονικής μουσικής στο San Bernardino της Καλιφόρνιας.

Φαινομενικά μια ισοψηφία δεν μπορεί να λέει και πολλά εάν δεν υπάρχουν οι αποδείξεις που να μας δείχνουν να την πάρουμε στα σοβαρά.

Αυτές τις αποδείξεις θα εξετάσουμε ευθύς αμέσως.

Ξεκινάμε με το Δέντρο της Ζωής της Καμπάλα.


Η Καμπάλα είναι μια διδασκαλία, βασισμένη στην Ιουδαϊκή θεοσοφία-φιλοσοφία και έχει άμεση σχέση με τον τεκτονισμό, δηλαδή την μασονία, είναι η μητέρα της μασονίας και των συμβόλων της.

Σκοπός αυτής της διδασκαλίας-δόγματος, όπως διαβάζουμε, είναι η Γνώση και η εξέλιξη του πνεύματος του ανθρώπου, παρέχοντας μια άλλη προσέγγιση της δημιουργίας του κόσμου και του ανθρώπου.

Η ουσία και η διδασκαλία της Καμπάλα μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και είναι βασισμένη σε μύστες, που μετά από διαλογισμό τους αποκαλύφθηκαν κάποια... "μυστικά" του Σύμπαντος και της δημιουργίας.

Δεν θα αναπαράγουμε την έννοιά και τις διδασκαλίες της Καμπάλα, απλά θα δούμε τα βασικά της στοιχεία, εκείνα που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ότι οι παραπάνω τρεις λέξεις που ισοψηφούν δεν είναι απλά μια σατανική σύμπτωση…ή καλύτερα, σατανική πιθανός να είναι, σύμπτωση όμως όχι.

Το δέντρο της ζωής ή δέντρο των σεφιροθ αναπαριστά την σύνθεση του Σύμπαντος και όπως ισχυρίζονται οι γνώστες του αντικειμένου, είναι το κλειδί για την κατανόηση ολόκληρης της δημιουργίας.

Το Δέντρο της ζωής αναπαριστά τα σταδιακά επίπεδα από την κατώτερη κοσμική συνείδηση( η 10η σφαίρα Μαλκούτ-που σημαίνει Βασίλειο) και της Θείας συνείδησης που την συναντάμε στην πρώτη σφαίρα Κετέρ (Στέμμα).
Αντίστοιχα όπως ένα δέντρο έχει ρίζα, κορμό, κλαδιά, καρπούς και όλα αυτά δρουν και υπάρχουν αρμονικά και αλληλεξαρτούμενα μεταξύ τους, έτσι και στο Καμπαλιστικό Δέντρο της ζωής, οι σφαίρες(οι καρποί του δέντρου) συνδέονται-επικοινωνούν μεταξύ τους με μονοπάτια ή συνειδησιακές καταστάσεις.

Τα μονοπάτια αυτά είναι 22 και αντιστοιχούν στα 22 γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου αλλά και με τις 22 κάρτες Ταρώ.

Τα 22 γράμματα, που αντιστοιχούν στα 22 μονοπάτια του Καμπαλιστικού δέντρου της Ζωής, είναι ο κωδικοποιημένος συμβολισμός της υποτιθέμενης πορείας αφύπνισης της συνείδησης του ανθρώπου, ώστε να εξελιχθεί και να φτάσει να έχει μια άμεση εμπειρία θεού, δηλαδή να γίνει ένας Θεός.(αυτοθέωση)

Παρένθεση εδώ, νομίζω καταλαβαίνεις όταν μέντιουμ, χαρτορίχτρες και πάσης φύσεως μελλοντολόγοι χρησιμοποιούν τις κάρτες Ταρώ, από πού προέρχονται οι εκτιμήσεις τους και πόσο κακό μπορούν να προκαλέσουν  σε αυτόν που προστρέχει για να τις λάβει, πληρώνοντας ακριβά τις υπηρεσίες αυτές.

Δηλαδή Ταρώ και Καμπάλα πάνε χέρι χέρι και αυτό γιατί πολλοί αγνοούν τη συσχέτιση μεταξύ τους.

Βλέπεις παραπάνω το παραμύθι της εξισορροπήσεις με το Θεό(αυτοθέωση), το προπτωτικό αυτό παραμύθι που έπεφερε την πτώση Εωσφόρου αλλά και ανθρώπου, σε ένα  κυνήγι της θέωσης που κρύβει πλούσιο εγωισμό και υπερηφάνεια.

Σύμφωνα με τους Καμπαλιστές, η διδασκαλία αυτή με τα μυστικά μονοπάτια που τη συνοδεύουν, έχουν άμεση σχέση με την κοινωνία των Ατλάντων, μια κοινωνία που έχει άμεση σχέση με τον αιφνίδια εξαφανισθεντα πολιτισμό των Μάγιας, όπου μάλιστα βρέθηκε Καμπαλιστικό βιβλίο γραμμένο από ένα σαμάνο των Μάγιας, τον Χιλάμ Μπαλάμ.

Οι Μάγιας είναι αυτοί που προφήτεψαν το τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012, που δεν ήταν αυτή η ακριβής ερμηνεία, αλλά κάτι άλλο που θα το δούμε σε κάποιο άρθρο στο μέλλον. 


Συνεχίζουμε…

Τα μονοπάτια(κλαδιά) του δέντρου της ζωής (Tree of life) συνδέουν τις δέκα σφαίρες (καρπούς) και δημιουργούν τους 4 κόσμους κατά την Καμπάλα.

Έτσι στην κορυφή του Δέντρου έχουμε των κόσμο των Αρχετύπων ή Θείος κόσμος (σφαίρες 1+2+3=6) έπειτα τον κόσμο της δημιουργίας (σφαίρες 4+5+6=15=6) τον ψυχονοητικό τρίτο κόσμο (7+8+9=24=6) και από του τρεις κόσμους ακολουθεί και ο 4ος ο κόσμος της ύλης, η τελευταία σφαίρα του Δέντρου της ζωής.
Και εδώ κρύβεται όλη ουσία.

Στον 4ο κόσμο της Ύλης… οι τρείς παραπάνω κόσμοι, αν δεις τις προσθέσεις των σεφιροθ (αντιστοιχία αριθμών με τις σφαίρες) μας δίνουν το γνωστό σε όλους μας 666


Ο αριθμός του θηρίου της Αποκάλυψης, ο αριθμός της ύλης, αυτό που θα κληθούμε να υπηρετήσουμε μέσω της τεχνολογίας προσεχώς, εάν δεν γίνει κάτι παράξενο που θα ανατρέψει τα σχέδια αυτά.

Η αποδοχή του αριθμού αυτού, που ήδη είναι κρυμμένος πίσω από το γραμμωτό σύστημα barcode, που πλέον υπάρχει σε όλα τα αγαθά-προϊόντα όλου του πλανήτη, σημαίνει την υποταγή μας στην ύλη, την επιλογή μας στον κατώτερο κόσμο των υλικών αγαθών και υπηρεσιών, αρνούμενοι όχι μόνο τον Θεό, αλλά και την πνευματική μας προέλευση και προορισμό, που δεν είναι η παραμονή μας στον κόσμο της ύλης, αλλά ένα πέρασμα, μια θεραπεία από όλα αυτά που μπορεί να μας κρατήσουν δέσμιους και φυλακισμένους στον υλικό αυτό κόσμο.

Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που εφαρμόζουν σιγά σιγά στον κόσμο και στη χώρα μας. Και για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο θα χρειαστεί μια τεχνητή-κατευθυνόμενη αφύπνιση, που θα οδηγήσει τον κόσμο(ήδη τον οδηγεί), κυριολεκτικά στην αγκαλιά της Νέας εποχής, στην Νέα αυτή τάξη που ακούμε δεξιά και αριστερά.

Σε αυτόν τον κόσμο του Δέντρου της Ζωής, στο δέκατο (10ο) σεφιροθ θα μείνουμε λίγο.

Το κατώτερο επίπεδο-10ο σεφιροθ ονομάζεται Μαλκούτ.( Malkuth, Malchut ή Malchus)

Σε αυτό το 10ο κατώτερο σεφιροθ, Μαλκούτ, που στα εβραϊκά σημαίνει Βασίλειο, αντιστοιχίζετε ο πλανήτης Γη, το υλικό επίπεδο

Στα υπόλοιπα 8 σεφιροθ αντιστοιχούν άλλοι πλανήτες και ένα σεφιροθ(σφαίρα) μένει κενό.
Σε αυτή λοιπόν τη σφαίρα,το 10ο σεφιρόθ, σύμφωνα με την Καμπαλιστική διδασκαλία, αντιστοιχεί και μια Βασίλισσα.Το όνομα της Βασίλισσας της κατώτερης αυτής σφαίρας της Ύλης, Μαλκούτ, είναι η Βασίλισσα της νύχτας… η Λίλιθ (LILith)!


Η 10η σφαίρα Μαλκούτ που συμβολίζει τον υλικό μας κόσμο και τα 4 στοιχεία που τον συνθέτουν (αέρας, γη, φωτιά νερό), είναι το Βασίλειο της Βασίλισσας της νύχτας του δαίμονα Λίλιθ, που δρα και κινείται μέσα σε αυτόν τον χώρο. 


Άλλη μια εικόνα είναι η παρακάτω
Αν παρατηρήσεις όμως η αμφίεση της "Βασίλισσας" Λίλιθ και γενικά η εμφάνισή της στο 10ο σεφιρόθ του δέντρου της Ζωής (Tree of life), είναι ακριβώς η ίδια όπως και της οικοδέσποινας των φεστιβάλ της Καλιφόρνιας!


Αυτό είναι μια τελευταία και άλλη μια απόδειξή σε ποια οντότητα είναι αφιερωμένα τα φεστιβάλ της Καλιφόρνιας.

Και αν το πας λίγο  πιο πέρα, δεν είναι δυνατόν να διοργανώνεται ένα φεστιβάλ, μια μουσική εκδήλωση, προς τιμήν κάποιου που δεν υπάρχει.
Η μάλλον διοργανώνουν τέτοια event (τελετές) προς τιμήν μιας οντότητας που οι πολλοί νομίζουν ότι δεν υπάρχει, αλλά οι λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή της και προσφέρουν θυσία σε αυτή μέσα από αυτές τις τελετές, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια του πλήθους, φυσικά με το οικονομικό αντάλλαγμα να είναι υψηλό.
Αφού τα έσοδα από αυτές τις συναυλίες αγγίζουν σε ένα μόνο διήμερο αστρονομικά νούμερα, πάνω από 10 εκατ. δολάρια...σε μόλις 2 ημέρες.

Δεν τελειώνουν όμως εδώ τα στοιχεία.


Το 10ο επίπεδο της ύλης στο Δεντρό της Καμπάλα, το Βασίλειο Μαλκούτ,  αντιστοιχίζεται με ένα από τα 7 τσάρκα (ενεργειακά κέντρα) του ανθρωπίνου σώματος, το τσάρκα της ρίζας, Muladhara. 

Πέρα από τα ενεργειακά κέντρα (Τσάκρα) του ανθρώπου, υπάρχουν και τα ενεργειακά κέντρα της Γης.
Αντίστοιχα λοιπόν, το ενεργειακό κέντρο της Γης, που αντιστοιχίζεται το τσάρκα της βασης/ρίζας Muladhara βρίσκεται στο....... όρος Mt Shasta!!!!

Που είναι αυτό το όρος;

Το βουνό αυτό βρίσκεται στην Αμερική.


Αναζητώντας την ακριβή τοποθεσία του όρους αυτού βλέπουμε ότι είναι στην Καλιφόρνια! 


Είναι ένα Βουνό με υψόμετρο πάνω από 4.332 μέτρα και για τους ντόπιους θεωρείται ιερό, μυστικιστικό και έχουν παρατηρηθεί  παράξενα γεγονότα που θα δούμε σε επόμενο άρθρο.


Απλά να πούμε ότι θεωρείται από τους ερευνητές της περιοχής αυτής, αλλά και από ιστορικές αναφορές, ότι είναι ένα πνευματικό και κοσμικό ενεργειακό σημείο/κέντρο, που έχει πολλές ιδιότητες, φυσικές και παραφυσικές.

Μια από φυσικές αυτές ιδιότητες είναι το Ηφαίστειο όπου μέχρι ώρας παραμένει ανενεργό.


Λίγο πιο πέρα από αυτό το ισχυρό ενεργειακό κέντρο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, κατά σύμπτωση, βρίσκεται  το άλσος Bohemian Grove, που είδαμε στα πρώτα μέρη και εκεί δίπλα ακριβώς διοργανώνονται και τα μουσικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο βασικός χώρος των εκδηλώσεων των μουσικών φεστιβάλ όπως είπαμε βρίσκεται στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια.

Η απόσταση από το «ιερό» όρος της Λίλιθ, 
Mt Shasta,  είναι όπως βλέπεις και στο χάρτη περίπου 906 χιλιόμετρα.

Έχουμε το 6 και το 9 που έχουμε πει πολλές φορές ότι η εμφάνιση του προβληματίζει.

Έχουμε τα 906  χιλιόμετρα της απόστασης και τον αριθμό της περιοχής των event, 689.


Το 609  έχει απόλυτη σχέση με τη μαγεία, που στη μαγεία έχουμε προσφορά και λήψη ενέργειας, ανταλλαγή ενεργειών και σίγουρα η απόσταση αυτή όπως και πιθανός και άλλες αποστάσεις άλλων φεστιβάλ ανά τον κόσμο, να είναι προσεκτικά μελετημένες ώστε να διοχετεύουν την ενέργεια των φαντασμαγορικών αυτών βραδιών στα επιθυμητά ενεργειακά κέντρα, όπως αυτό του όρους 
Mt Shasta

Άλλη μια αριθμητική σύμπτωση συναντάμε στο άλσος Bohemian Grove, εκεί που μαζεύονται οι υψηλόβαθμοι CEO και η αφρόκρεμα της σύγχρονης κοινωνίας και κάνουν επικλήσεις σε μια πέτρινη Κουκουβάγια.
Ο χώρος πέριξ του Άλσους( θυσιαστηρίου) Bohemia Grove είναι διακοσμημένος με ένα γνωστό νούμερο, ειδικά για τους Αμερικανούς 11/6 ή 9, μια ακολουθία ψηφίων που αγκαλιάζει θα μπορούσαμε να πούμε την περιοχή. 

Τώρα, εάν υποθέσουμε ότι μια τελετή απαιτεί θυσία….άραγε γίνονται θυσίες σε αυτά τα φεστιβάλ και τι απαιτεί μια θυσία στο δαίμονα Λίλιθ;

Αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι και καλό θα είναι να το δούμε επιφανειακά.

Υπάρχει ένα τελετουργικό, το οποίο δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για την κλήση της.

Η κλήση του κακού, που κάποιοι θεωρούν ότι είναι μια μεσαιωνική παράδοση που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα , είναι πολύ επικίνδυνη, όπως περιγράφει και η συγκεκριμένη επίκληση. 


Ο μύστης και οι καλεσμένοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, διότι όπως τονίζεται με κόκκινα γράμματα,  κινδυνεύουν.

Τo κείμενο  προειδοποιεί τον ενδιαφερόμενο ως εξής:

«Αυτή η επίκληση δεν θα πρέπει να επιχειρηθεί από εκείνους που είναι πρωτάρηδες στην τελετουργική μαγεία, ούτε από εκείνους που έχουν άλυτα ψυχολογικά προβλήματα σχετικά με τη σεξουαλικότητα.
Αν θα πρέπει να συγκεντρωθεί αίμα ή προκύψουν σεξουαλικές δραστηριότητες , θα πρέπει να τηρούνται όλες οι προφυλάξεις για την πρόληψη των ασθενειών που μεταδίδονται με το αίμα ή τη σεξουαλική υγρά


Δεν γνωρίζουν οι δύσμοιροι ότι από τη στιγμή που εμπλακούν σε μια τέτοια κατάσταση, είτε είναι έμπειροι μάγοι είτε πρωτάρηδες, κινδυνεύουν έτσι και αλλιώς.

Και αυτό το βλέπουμε πολλές φορές στις ειδήσεις, μέσα από μεγάλες οικογενειακές τραγωδίες, τροχαία, φόνοι και δυστυχήματα.... «τραγωδίες πέρα από κάθε λογική». Το βλέπουμε μερικές φορές σε καταστάσεις ακραίες, με πολλές συμπτώσεις, που πολλές φορές, η αιτία εκδήλωσής τους πάει βαθιά στο παρελθόν και στην ανάμειξη των ατόμων αυτών σε τέτοιες ή παρόμοιες τελετουργίες.

[Ένα παράδειγμα αποτελέσματος της μαγείας, ήταν η δολοφονία μιας γυναίκας από ένα μέλος της καθαρά θρησκευτικής και επικίνδυνης οργάνωσης Σώρρα, τον Χ. Μπαλαντίνα, θυμάσαι.... που υποστήριζε ότι την έβλεπε σαν δράκο και άκουγε φωνές ότι έπρεπε να την σκοτώσει.]Η συγκεκριμένη επίκληση και εδώ είναι ένα σημείο κλειδί, απαιτεί πέρα από διάφορα αντικείμενα, που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, αίμα ανθρώπινο και σεξουαλική επαφή.

Αλλιώς δεν έρχεται η καλεσμένη.... είναι ακατάδεκτη. 
Αυτά τα δύο είναι τα βασικά συστατικά της συνταγής, αίμα και σεξ ή αίμα και σπέρμα.

Όπως αναφέρει επίσημα το εγχειρίδιο, όταν γίνει η διαδικασία σωστά θα πρέπει οι συμμετέχοντες να κυριευτούν ταυτόχρονα από φόβο, λαγνεία και ζαλάδες κι έπειτα να νιώσουν τάσεις λιποθυμίας. Τότε θα πρέπει να πέσουν στο πάτωμα μέχρι να αισθανθούν την παρουσία της.

Από τη στιγμή που θα αισθανθούν την παρουσία της, υπάρχουν τα υλικά της τελετής τα οποία η δαιμονική οντότητα (έχοντας πλέον εξουσία στον υλικό κόσμο μέσω των 4 στοιχείων της φύσης), μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον των συμμετεχόντων ή να τους παραπλανήσει ή να τους πειράξει, να τους βάλει να κάνουν όπως μαρτυρούν συμμετέχοντες "αχαρακτήριστές" σεξουαλικές επαφές μεταξύ τους.

Ότι και να στους διατάξει θα πρέπει να υπακούσουν, δεν προτείνεται, όπως γράφει το εγχειρίδιο, να μην υπακούσουν στην θέληση της, όποια και αν είναι αυτή.

Ένας αλχημιστής του 15 αιώνα, Έντουαρντ Κέλλυ, παρέλαβε μετά από «διαλογισμό» την επίκληση αυτή από την ίδια τη δαιμονική οντότητα, και μάλιστα όπως ανέφερε, το βράδυ εκείνο την είδε μπροστά του και η όψη της τον τρομοκράτησε σε τέτοιο βαθμό που, από την επόμενη ημέρα κιόλας εγκατέλειψε την ενασχόληση του με την μαγεία.

Μια άλλη προσωπική μαρτυρία «μαθητευόμενου» μάγου, που κάλεσε την οντότητα αυτή, αναφέρει ότι αρρώστησε κατά τη διάρκεια της επίκλησης της , πέφτοντας στο πάτωμα και μένοντας εκεί για περίπου 8 ώρες, με διαρκείς εμετούς και ίλιγγο.

Σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε ότι θα υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες που θα έχουν κοινά στοιχεία και θα αποκλείεται η περίπτωση της σύμπτωσης και που δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας , ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα των αποτελεσμάτων της ενεργής εμπλοκής του ανθρώπου με τη μαγεία, αλλά αν κάποιος ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα αυτό θα ανακαλύψει τις τεράστιες διαστάσεις του.

Τα βασικά συστατικά στην παραπάνω τελετή (όπως και σε άλλες), είναι το σπέρμα και το αίμα

Η σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της τελετής…δηλαδή θα μπορούσαμε να πούμε το σεξ και η βία.

Αυτά τα δύο συστατικά της τελετής όμως, είναι τα κύρια συστατικά του πολιτισμού μας. Όποτε δεν χρειάζεται να ανάψουμε κεριά, να φορέσουμε κάπα, να αγοράσουμε δισκοπότηρα κλπ. σαν κοινωνία για να ελκύσουμε στο χώρο μας και να δώσουμε εξουσία δράσης σε αυτή και σε άλλες παρόμοιες αρνητικές οντότητες.

Μια κοινωνία βίαιη και απόλυτα σαρκολατρική είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθεί στην καταστροφή, επικαλούμενη τέτοιες οντότητες να δρουν στην συνείδηση του ανυπεράσπιστου πλήθους, δίνοντας τους την εξουσία να παρεμβαίνουν στο μυαλό και στην καρδία του πιο αδύναμου, συνειδησιακά πάντα, ανθρώπου και να ελέγχουν το μυαλό του, τη σκέψη του, τις πράξεις του, να κατευθύνουν το χέρι, να οπλίζουν το χέρι.... να αφαιρούν μια ζωή.

Το μεγαλύτερο τους κατόρθωμα όμως δεν είναι αυτό. Δηλαδή να δημιουργήσουν μια νέα εποχή που θα κυριαρχεί το σεξ και η βία, ήδη τα έχουν καταφέρει αρκετά καλά, αλλά μέσα σε αυτή την εποχή, να πείσουν τη μάζα ότι δεν υπάρχουν.

 Και δυστυχώς και εδω τα έχουν καταφέρει πολύ καλά.

Ενώ βλέπουμε μέσω της οθόνης (μεγάλης και μικρής) και τα δύο (το σεξ και τη βια, το αίμα και το σπέρμα), παρόλαυτά παραμένουν κρυφοί από τα μάτια μας οι σπόνσορες και των δύο συστατικών της κοινωνίας μας.

Σεξ και βία….ή αίμα και σπέρμα… κόκκινο μπλε, θηλυκό αρσενικό, θετικό αρνητικό...

Το σεξ και η βία μεταξύ άλλων αντιπροσωπεύουν τη ζωή και το θάνατο..

Η σεξουαλική πράξη απελευθερώνει μεγάλα ποσά ενεργείας, που αποκορύφωμα της είναι η δημιουργία του ανθρώπου, η γέννηση, η ύπαρξη, ο ερχομός του σε αυτή τη ζωή.

Και η βία έχει σαν αποτέλεσμα την βίαιη αφαίρεση της ζωής από αυτό τον κόσμο, την επέμβαση και αλλοίωση της φυσικής αναχώρησης μας από εδώ.

Το μπλε και το κόκκινο λοιπόν που βλέπουμε στα φεστιβάλ, σε βίντεο κλιπ, τηλεοπτικές σειρές κλπ., συμβολίζει μεταξύ άλλων, το αίμα και το σπέρμα, που χρησιμοποιείται σε μεγάλα ποσά ενεργείας για να κινήσει τις μηχανές του δαιμονικού συνεχές.

Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι το απαραίτητο καύσιμο για τις δαιμονικές οντότητες, αφού οι ίδιες προηγουμένως το έχουν ζητήσει στις κατά παραγγελία επικλήσεις και τελετές τους.


Για να κάνουμε μια παρένθεση εδώ.... η ιέρεια της Λίλιθ, η Lady Gaga, είχε συμμετάσχει σε μια έκθεση της πνευματικής της μητέρας, Μ.Αμπράμοβιτς, μια performance artist αλλά και αποκρυφίστρια από τη Σερβία, που σχεδιάζει ασκήσεις που εκπορεύονται μέσα από τα προσωπικά της βιώματα και διαλογισμό (όπως και ο Έντουαρντ πιο πάνω). 


Στην έκθεση αυτή η "μεγάλη" καλλιτέχνης έχει μια κοπέλα γυμνή μέσα σε μια μπανιέρα, η οποία μπανιέρα είναι γεμάτη με ένα κοκκινωπό υγρό, που το υγρό αυτό είναι μίξη συμβολικά όπως είπαν, του μητρικού γάλακτος, αίματος και σπέρματος, όπου κι με ένα κουταλάκι δοκιμάζουν τη «σάλτσα». Θα δοκίμαζες ποτέ ένα τέτοιο υγρό, ακόμα και αν γνώριζες ότι συμβολίζει το αίμα και το σπέρμα;

Δεν σταματάει όμως η «εκκεντρική» τραγουδίστρια  εκεί και βγάζει και άρωμα, αρχές νομίζω του 2012, που το ονομάζει «Αίμα και σπέρμα
», «Blood & Semen».Η διευθύντρια ομορφιάς μιας μεγάλης βρετανικής αλυσίδας, Sara Wolverson,δήλωσε ότι:

 «Η Lady Gaga είναι ένα πραγματικό πρωτότυπο που έχει φέρει κάτι εντελώς νέο στην αγορά αρωμάτων.»

Μεταξύ μας έχει δίκιο...δυστυχώς είναι όντος πρότυπο για πολλούς νέους. Μιμούνται τη συμπεριφορά της, τη ζωή της, τις συνήθειες της (κυρίως τι κακές) και έτσι απλά καταστρέφεται ένας άνθρωπος.
Οι αποκρυφιστές εκπρόσωποι δαιμονικών οντοτήτων, όπως εκκεντρικοί καλλιτέχνες ηθοποιοί, επιχειρηματίας κ.α. έχουν γίνει τα διάμεσα τους στο πεδίο μας, ώστε να διαμορφώνουν τα ήθη και τις αξίες μιας κοινωνίας και να την οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Πιθανός και δεν γνωρίζουν τι κάνουν όλοι αυτοί, αλλά δυστυχώς το κάνουν.

Κλείνουμε την παρένθεση και πάμε να δούμε αν υπάρχει αίμα και σπέρμα στα φεστιβάλ αυτά, αν δηλαδή είναι πιθανό να είναι καλά οργανωμένες τελετές με θυσίες και σεξουαλικά όργια, ή όχι.

Οι θανάτοι μετά από χρήση ναρκωτικών χαπιών, η βίαιη συμπεριφορά, οι δολοφονίες και τα τροχαία δυστηχήματα είναι οι καρποί των εκδηλώσεων, τα αποτελέσματα της τελετής.
Βία και αίμα.
Το ένα λοιπόν στοιχείο το έχουμε, το δεύτερο στοιχείο μιας τελετής το έχουμε;
Τα φεστιβάλ αυτά είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μαζεύουν πλήθος κόσμου και να τα φιλοξενούν σε σκηνές, camps.
Με μια εικόνα θα καταλάβουμε εάν υπάρχει το δεύτερο στοιχείο της τελετής, τη σεξουαλική επαφή. 
Και μιλάμε για τεράστιους αριθμούς παρευρισκομένων, μέσο όρο θα λέγαμε περίπου 80.000 κόσμου φιλοξενούμενοι σε μια τεράστια έκταση...άντρες γυναίκες.

Ένα υπαίθριο Κάμπινγκ
Εδώ λοιπόν έχουμε την σεξουαλική αταξία, δηλαδή την σεξουαλική υπερβολή...ενέργεια που ανταλλάσσεται το διάστημα εκείνο και τροφοδοτεί ένα από τα μεγαλύτερα ενεργειακά κέντρα του πλανήτη.

Η δαιμονική αυτή οντότητα Lilith, εκμεταλλεύεται το χάος της σεξουαλικής αταξίας των εκδηλώσεων αυτών και δημιουργεί μια τοπική κοινωνία που βασίζεται αποκλειστικά στο σεξ και τη βία, που τα ήθη και οι αξίες αυτές, μετέπειτα ταξιδεύουν μέσω της τηλεόρασης και του ίντερνετ (της τεχνολογίας γενικά) σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σαν μια μια παγκόσμια επιδημία, σαν μια παγκόσμια αρρώστια της ανθρωπότητας, που ξέφυγε από τα εργαστήρια και μεταδίδεται από κράτος σε κράτος, με ξέφρενους ρυθμούς.
Οπότε δεν είναι καθόλου τυχαίο το μέρος που διοργανώνονται τα φεστιβάλ αυτά.
Όπως δε είναι και καθόλου τυχαίο που η περιοχή αυτή έχει επιλεγεί να είναι η έδρα μιας από τις πιο αποκρυφιστικές οργανώσεις παγκοσμίως.

Και τα αποτελέσματα στην περιοχή της Καλιφόρνια, τα είδαμε στις οθόνες μας, ειδικά φέτος, που μέσα σε δύο μήνες είχαμε: 

.....τις τεράστιες φωτιές που έκαιγαν για ημέρες, μια εκ των οποίων λεγόταν "Lilac"!!! 
[Τα ονόματα της Lilith έχουν ρίζα το lil (-ac), όπως  Lilitu, Lilu, ardat lil(στα σουμεριακά =άνεμος), Alilat, Laylah, Layil(Εβραϊκά =νύχτα). Αν παρατηρήσεις, η ρίζα lil εύκολα γίνεται και ill, τα τρία αρχικά γράμματα από τη λέξη illuminati (συνολικά 10 γράμματα, όσα και τα σεφιρόθ-σφαίρες του δέντρου της Καμπάλα)... η γνωστή ομάδα από εθελοντές κακοποιούς. 
Που πιο εύκολα προσθέτοντας ένα h στη λέξη illuminati έχεις και  ill-humanity, δηλαδή.............. η αρρώστια της ανθρωπότητας.]

 Έχουμε επίσης το ίδιο διάστημα τις καταστροφικές πλημμύρες....


Πάλι το ίδιο διάστημα έχουμε 4 παράξενους θανάτους 3 από αυτούς στην Καλιφόρνια.(Ίδια περιοχή ίδιο επάγγελμα)


τις συχνες δολοφονίες και τυφλές ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία
Κάπου εδώ θα βάλουμε μια άνω τελεία.

Είναι αδύνατον να κλείσουμε αυτό το θέμα σε 5 μέρη..για αυτό βάζουμε άνω τελεία, διότι τα στοιχεία είναι πάρα μα πάρα πολλά και περίπλοκα.

Κλείνοντας, σου προτείνω να δεις μια ταινία, που έχουν αφήσει να αιωρείται, εάν η πλοκή της βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα ή όχι. 
Η ταινία λέγεται "Επαφή τέταρτου τύπου" (Fourth Kind 2009) και η υπόθεση είναι βασισμένη σε γεγονότα που πιθανός καταγράφηκαν στην πόλη Νόμ της Αλάσκα.


Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με μια κουκουβάγια που κάνει την εμφάνιση της σε μερικούς κατοίκους της πόλης Νόμ στην Αλάσκα, ώρα 3.33( ή 3+3+3) ακριβώς,τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί σταδιακά να αρχίζουν να χάνουν τον έλεγχο, με αποκορύφωμα ένας από αυτούς και εκτός ελέγχου να σκοτώσει την οικογένεια του.


Επίλογος
Η δαιμονική οντότητα Λίλιθ με τα πολλά και αρχαία ονόματα, δρα μέσα από τη σεξουαλική βιομηχανία του πορνό, του ελευθέρου και δίχως όρια σεξ, της σεξουαλικής διαστροφής, των οίκων ανοχής, των ελευθέρων ηθών, του απλόχερου γυμνού και της ανεξέλεγκτης πρόκλησης , που στην εποχή μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, «απολαμβάνοντας» όμως τα αποτελέσματα της, τα οποία είναι μίσος, ζήλια, θυμός, συμμορίες, ναρκωτικά, σεξουαλική κακοποίηση, βιασμοί, ανθρωποκτονίες, παιδική πορνογραφία, σοβαρές ασθένειες, ψυχολογικά προβλήματα, ακόμη και αυτοκτονίες.

Η πλήρης κυριαρχία της στην ανθρώπινη συνείδηση καταντάει τον άνθρωπο να μην έχει διαφορά από ένα ζώο, όπως βλέπουμε συμβολικά να το απεικονίζουν και στα φεστιβάλ της Καλιφόρνιας.Πέραν των άλλων καλών αγωγών που διέρχεται στο πεδίο μας η δαιμονική αυτή οντότητα, και που τα είδαμε στα προηγούμενα μέρη, δρα και μέσα μέσα από τηλεοπτικούς αστέρες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, τη showbiz στο σύνολό της, τους έχει κάτω από την εξουσία της, τους ελέγχει το νου και τους κατευθύνει τη σκέψη άρα και την πράξη, ώστε να βλάψει τη συνείδηση των νέων παιδιών, τη ψυχική και πνευματική βάση της κοινωνίας, οδηγώντας τα να έχουν σαν πρότυπο τον τρόπο ζωής των celebrities, χτίζοντας έτσι αθόρυβα νέα ήθη που θα πλαισιώσουν την καινούργια εποχή που εργάζονται να εφαρμόσουν. 

Καθώς ο πολιτισμός μας, έχει καταντήσει υπερβολικά σεξουαλικός, έτσι θα γίνεται και υπερβολικά βίαιος. 

Η συσχέτιση μεταξύ σεξ και βίας, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι απόλυτα ακριβής. 

Και μια κοινωνία που βασίζεται στο σεξ και τη βια είναι καταδικασμένη να διαλυθεί και να δημιουργηθεί πάλι από την αρχή και δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Το ενεργειακό κέντρο (όρος Ms Shasta), στην περιοχή της βορειοδυτικής Αμερικής υπερφορτίζεται το τελευταίο διάστημα, από τα μέσα του 2017 μέχρι... ακόμα και σήμερα.

Και η φόρτιση αυτή χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι και είναι πιθανό να δώσει κάτι πολύ μεγαλύτερο στο άμεσο μέλλον από μια φωτιά ή μια πλημμύρα.
call me Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου