Πέμπτη, Ιανουαρίου 25, 2018

Έχουν εισβάλει εις βάθος στην ψυχαγωγία μας


Κάποιος πραγματικά καλό θα ήταν να ενημερώσει τους νέους της Αμερικής, όσους γίνεται και όσους θέλουν να ακούσουν. 
Κάποιος ή κάποιοι να ενημερώσουν τους νέους που πάνε σε αυτά τα event, ποιος είναι ο μεγάλος "χορηγός" τους

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ όπου πήρα την εικόνα, το EDC, διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας στη Νεβάδα,(εκεί που την 1η Οκτωβρίου του περασμένου έτους έγινε το μακελειό) δίπλα ακριβώς από την Καλιφόρνια και είναι ένα από τα πολλά και διάσπαρτα φεστιβάλ που καλύπτουν και τις τέσσερις εποχές του έτους.

Επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη το τελευταίο μέρος για την μυστήρια και πιο πλούσια πόλη της Αμερικής, την Καλιφόρνια, απλά καταθέτω το παρακάτω σαν ένας πρόλογο στο επίλογο που θα κάνουμε στο 5ο και τελευταίο μέρος και δεν έχει να κάνει μόνο με την Καλιφόρνια σαν πολιτεία, αλλά έχει σχέση με όλη την βορειοδυτική περιοχή των ΗΠΑ.

Οι παρακάτω  εικόνες μιλάνε από μόνες τους...


 


Η πανάρχαια δαιμονική οντότητα Lilith με τα πολλά ονόματα και τις μορφές, που άλλαζε συχνά ταυτότητα και συστηνόταν στους διάφορους αρχαίους, προ χριστιανικούς λαούς, με διαφορετική μορφή και όνομα αλλά με τις ιδιότητες της να παραμένουν ίδιες, (όπως είδαμε στα 4 πρώτα μέρη) είναι η ΜΕΓΑΛΗ "χορηγός" των εκδηλώσεων.


 
Δηλαδή τι άλλο να μας που και να μας δείξουν;

Ομως δεν λαμβάνουμε μόνο αυτό που βλέπουμε αλλά και άλλα στοιχεία, που θα δούμε στο 5ο.

Όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Καλιφόρνιας (και όχι μόνο εκεί φυσικά) έχουν κρυφό και μυστικό χορηγό.
Όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που γίνονται στον πλανήτη, όχι μόνο στην Αμερική, τα διοργανώνει μία εταιρία.

Πίσω από τα μεγάλα αυτά φεστιβάλ  κρύβεται μια δαιμονική οντότητα και κάποιοι φροντίζουν να έχουν τακτική επαφή με το πεδίο της και να παίρνουν εντολές για το μέρος της εκάστοτε εκδήλωσης, το μήνα, την εποχή, την ημέρα και την ώρα.

Εν συντομία, το Nocturnal Wonerland, που είδαμε στα προηγούμενα μέρη 
Ποιοι Είναι Πίσω Από Τα Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής Στην Καλιφόρνια Των ΗΠΑ Μέρος 4ο (Οι Αποδείξεις)+18 , δες κάθε πότε διοργανώνεται:

2000  2 Σεπτεμβρίου
2001 1 Σεπτεμβρίου
2003  30 Αυγούστου
2004 Σαββατο 4 Σεπτεμβίου
2005 Σαββάτο 3 Σεπτεμβρίου
2006 Σαββάτο 2 Σεπτεμβρίου
2007 Σαββάτο 29 Σπετεμβρίου
2008 Σαββάτο 13 Σεπτεβρίου
2009 Σαββάτο 26 Σεπτεβρίου
2010  Σαββάτο 25 Σεπτεμβρίου
2011 Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 
2012 Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 
2013 Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου 
2014 Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 
2015 Τετάρτη έως Παρασκευή 4-5-6 Σεπτεμβρίου 
2016 Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 
2017 Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου


Παρασκευή και Σαββάτο, 99%  τον 9ο μήνα και κοντά στην φθινοπωρινή ισημερία...
Η μέρα Αφροδίτη ή Κρόνου, μήνα Σεπτέμβριος, στο ίδιος μέρος στο Σαν Μπερναντινο.

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι τα παιδιά εκεί δεν γνωρίζουν και πιθανότητα να μην θέλουν να ακούσουν για το που συμμετέχουν και σε ποιον προσφέρουν την ενέργεια τους….
ήταν και είναι τα μουσικά μου ακούσματα, όποτε ξέρω ότι το κλίμα, ο χορός, η μουσική, τα φώτα, το περιβάλλον.... όλα είναι ελκυστικά...το καταλαβαίνω, αλλά δεν παύει να μοιάζει σαν μια παγίδα για σκίουρους σε χιονισμένο δάσος.

Μη ξεχνάς ότι ελκυστική είναι και η νέα τάξη με μπροστάρη την τεχνολογία και το χειρότερο όλων κατά την άποψή μου, είναι ότι οι νέοι που συμμετέχουν σε αυτά τα φεστιβάλ ευθυγραμμίζονται με τη πορεία που διαγράφει η νέα εποχή.

Συσχηματίζονται την εποχή αυτή. 

Ένα από τα εργαλεία επιρροής των νέων είναι τα παραπάνω event, αφού έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν στην ψυχαγωγία μας...δίνοντας στην ψυχή των νέων το σχήμα που επιθυμούν, την αγωγή του 21αι.... η οποία δεν θέλει σύνορα, θρησκεία, κόμματα, ήθη, αξίες κλπ.

Διοργανώνεται μια διήμερη ή τριήμερη πλύση εγκεφάλου, μια διαγραφή της κασέτας και επανεγγραφή, ώστε να δημιουργηθούν οι ψυχικές βάσεις της νέας ψηφιακής εποχής και αργότερα οι συμμετέχοντες να την μεταλαμπαδευσουν στους γύρω τους, όλα αυτα που η κασέτα τους έγραψε.

Είναι, εν άγνοια τους, οι «απόστολοι» της Νέας εποχής, οι «πεφωτισμένοι» της παρέας, της εργασίας ή της οικογένειας, μιας ολόκληρης κοινωνίας, που θα παίξουν την κασέτα ξανά και ξανά στο περιβάλλον τους και θα φροντίσουν να γίνουν η μαγιά που θα φουσκώσει το νέο κίνημα και θα συμπαρασύρει όσες-όσους περισσότερους μπορεί.
Βασικά κανείς μας δεν περισσεύει.

Θα δοθούν πολλές απαντήσεις στο 5ο μέρος, ειδικά για όσους αμφισβητούν την ύπαρξη της.

Το βίντεο της τελετής του 2018 που έχει πλάνα από το 2107


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου