Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2017

Ποιοι είναι πίσω από τα Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ Μέρος 4ο (Οι αποδείξεις)+18Στα πρώτα τρία μέρη (123)  είδαμε και συγκρίναμε τα στοιχεία που φανερώνουν την επίσημη χορηγό των μεγάλων event της Καλιφόρνιας, που πλήθος κόσμου δίνει το παρόν κάθε χρόνο στην περιοχή 
689 South E Street, San Bernardino, CA..

Εντοπίσαμε τα κοινά στοιχεία μεταξύ των μουσικών εκδηλώσεων  που διοργανώνονται στην περιοχή, με τις τελετές μιας θρησκευτικής σέκτας της Αμερικής (Bohemia Grove) και είδαμε σαν κοινό χαρακτηριστικό και των δύο «τελετών» να είναι η κουκουβάγια


Συναντάμε την Κουκουβάγια στα τρέιλερ που διαφήμιζαν τα events…. και όχι μόνο σε ένα, αλλά σε πολλά και διαφορετικά κάθε φορά φεστιβάλ …όπως επίσης τη συναντάμε στο πέτρινο 14 μέτρων ομοίωμα που προσκυνάει η παγκόσμια ελίτ, στο δάσος που συγκεντρώνονται τα ισχυρά μέλη της λέσχης Bohemian grove και θα τη δούμε και αλλού, στο β σκέλος του 4ου και τελευταίου μέρους, σε μια εξίσου ενδιαφέρουσα εμφάνιση.Στο τρίτο μέρος είδαμε, ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι πίσω από τις τελετές τους Άλσους και των μουσικών φεστιβάλ στην Καλιφόρνια, βρίσκεται μια δαιμονική οντότητα, που «συνεργάζεται» με το πλήθος που έχει πάει για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις αυτές.  


Αυτή η οντότητα των συγκεκριμένων φεστιβάλ, που είναι η «μεγάλη χορηγός» τους, είναι ο πανάρχαιος δαίμονας, θηλυκή θεότητα για ορισμένους αρχαίους πολιτισμούς, η δαιμονική θέα Λίλιθ.

Σύγκρινε τις εικόνες....

Τα στοιχεία υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, είναι όμως η πρώτη φόρα στην Ελλάδα, ίσως και στο εξωτερικό, που συνδέονται τα συγκεκριμένα στοιχεία με τα μουσικά event της Αμερικής και συνδέονται  κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποδεικνύουν τα παρακάτω που θα διαβάσεις!

Οι πληροφορίες που παραθέτω προέρχονται από πάρα πολλές πήγες και καλείται όποιος θέλει να αναζητήσει την εγκυρότητα τους και το πόσο ευσταθούν ή όχι. 

Μαζί με τα στοιχεία θα παρουσιάζονται παράλληλα φωτογραφίες από τα φεστιβάλ της Καλιφόρνιας και τα τρέιλερ που τα διαφημίζουν, ώστε να εξετάσουμε ποιος είναι ο σκοτεινός σκοπός διεξαγωγής αυτών των φεστιβάλ που παγιδεύουν χιλιάδες νέους κάθε χρόνο και εάν  εντοπίζονται στοιχεία από πανάρχαιες τελετές μαγείας σε αυτά τα φεστιβάλ και πως επηρεάζουν τον κόσμο που συμμετέχει σε αυτά.

Επίσης με τη χρήση της Gematria, ένα σύστημα αρίθμησης των γραμμάτων με βάση το εβραϊκό αλφάβητο που συσχετίζει λέξεις και έννοιες, όπως η ελληνική πυθαγόρεια αριθμοσοφία,  θα είναι ένα ακόμη πολύτιμο και εντυπωσιακό εργαλείο για να αποκρυπτογραφήσουμε τι γίνετε τελικά στην Καλιφόρνια, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου και γιατί.


Όλα τα στοιχεία θα συνδυαστούν μεταξύ τους και θα δεις ότι το κατηγορητήριο της "κατηγορουμένης" με τα πολλά ονόματα, είναι αληθινό και είναι βαρύ.

Ίσως έχεις ακουστά ότι μερικές μυστικιστικές οργανώσεις ή παρακλάδια αυτών, με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν ονόματα και διευθύνσεις, για να μην αντιλαμβάνεται ο κόσμος τη δράση τους.

Αλλάζουν ονόματα,  ώστε κατά πρώτον να παραμένουν μυστικές και κατά δεύτερον, αλλάζοντας τα ονόματά τους να μπερδεύουν περισσότερο τον κόσμο, έτσι ώστε να επικρατεί σύγχυση γύρω από τη δράση και τον σκοπό της εκάστοτε μυστικής οργάνωσης σε μια συγκεκριμένη εποχή και πατώντας στην άγνοια και τη σύγχυση αυτή, να προχωράνε οι υποτελείς το πλάνο των πραγματικών αφεντικών τους, δίχως να γίνονται επικίνδυνα αντιληπτοί.

Οπότε, είμαστε επάνω στην περίοδο που χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να βγαίνουν στη φόρα τα άπλυτα και η δράση μυστικών αποκρυσφιστικών οργανώσεων, αλλά αυτό δεν γίνεται πάντα για το καλό μας, ούτε δημοσιοποιώντας τα στη διεθνή κοινή γνώμη θα πάψει το έργο και η δράση τους, απλά θα κατηγορηθούν οι παλιές μυστικές αυτές εταιρίες που έτρεχαν τις εξελίξεις, ώστε το κοινό να κοιτάζει αυτές και να αγνοήσει τις νέες οργανώσεις και κινήματα που θα παραλάβουν τη σκυτάλη για να τρέξουν τις ατζέντες τους.


Για να παράδειγμα να θυμηθούμε το τέλος των Ναϊτών Ιπποτών, που είχαν αποκτήσει εξουσία και δύναμη επάνω στα διεθνή τεκταινόμενα και κινούσαν τα νήματα των εξελίξεων της εποχής τους, κατά τη διάρκεια του 2ου αιώνα μ.Χ.

Ποίο ήταν το τέλος τους;

Άλλοι συνελήφθησαν και άλλοι κάηκαν στην πυρά σαν μάγιστροι.

Επειδή κάηκαν αυτοί , έπαψε η δράση τους; Όχι, απλά άλλαξαν ταμπελάκι στα μαγαζιά τους και τον 18ο αιώνα (5 περίπου αιώνες μετά το ξεκλήρισμά των Ναϊτών) εμφανίζονται οι Πεφωτισμένοι- Illuminati, μέλη και αυτή μυστικών λεσχών και οργανισμών που αναλαμβάνουν δράση και εφαρμόζουν τις ατζέντες τους. Κάθε εποχή έχει τους Ναΐτες Ιππότες της, για να διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα πηγαίνει καλά για τον άνθρωπο και η ιστορία το επιβεβαιώνει, είναι γεμάτη αίμα και πολέμους. Από την ιστορία, το βιογραφικό δηλαδή του πλανήτη, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τότε, κάτι δεν πάει καλά και τώρα..

Μιας και είπαμε για την γνωστή αυτή ομάδα που μιλάει και κατευθύνεται από τον "Θεό," οι Πεφωτισμένοι, ας δούμε ένα από τα σύμβολά τους.

Η Κουκουβαγια...owl of wisdom!


Ένα παρακλάδι των Illuminati, οι Schlaraffia που ιδρύθηκαν το 1859 στη Πράγα, πόλη της Τσεχίας, την ιστορική Βοημία, έχουν και αυτοί κατά σύμπτωση σαν σήμα τους την Κουκουβάγια.

 


Είναι μια αδελφότητα, μια ευγενή κοινωνία που μάζευε σαν τον ιστό της αράχνης καλλιτέχνες και ακαδημαϊκούς, άνδρες κατά κύριο λόγο και που εξαπλώθηκε σε πολλές άλλες χώρες χτίζοντας (εξού και ο όρος αρχιτέκτονες) μυστικές κοινωνίες μέσα στις κοινωνίες.

Γερμανική Βοημία η μια (Schlaraffia) , Αμερικανική Βοημία (Bohemian Grove) η άλλη....


Η Κουκουβάγια λοιπόν που συναντάμε στα μουσικά events, στο Άλσος Boehmian Grove στην περιοχή της Καλιφόρνιας και στα μυστικά τάγματα/αδελφότητες, όπως βλέπουμε στην παρακάτω ιστορική (κυριολεκτικά) "selfie ",  αντιπροσωπεύει τον δαίμονα Lilith…… που  θα την αναφέρουμε  Lilith ή Mητέρα Γη ή Μεγάλη Μητέρα , όπως την αποκαλούσαν πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί κατά το μακρινό παρελθόν.

Εκεί θα εστιάσουμε, στο τι πίστευαν οι "πρώτοι" κάτοικοι του πλανήτη , μιας και τις περισσότερες αναφορές τις συνάντησα στο βαθύ παρελθόν. 

Γραπτές αναφορές και εικόνες, που δίνουν στοιχεία για να ανακαλύψουμε αν υπήρξε αυτή η οντότητα, εάν υπάρχει και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της. 

Όπως λένε κάποιοι ιστορικοί, η Lilith είναι ένας μύθος...

Όπως θα δεις παρακάτω, ίσως να θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι απλά άλλος ένας μύθος ανάμεσα στους πολλούς, θρύλος του παρελθόντος και αυτος, πιθανός βολεύει, διότι η απόδειξη του κακού,  είναι μια ακόμη,  περίτρανη θα λέγαμε, απόδειξη ύπαρξης του καλού.... και σύμφωνα με κάποιους πατέρες της ορθόδοξης πληροφόρησης, το κατόρθωμα του κακού, του δαιμονικού συνεχές, είναι να πείσει ότι δεν υπάρχει.

Όμως, όπως θα δούμε παρακάτω, δεν πείθει...


Τον θηλυκό φτερωτό «δαίμονα» Lilith
, τον συναντάμε σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς και στην  ταυτότητα της, η θηλυκή αυτή οντότητα αναγράφεται με πολλά και διαφορετικά ονόματα.


Πλαστογραφούσε θα μπορούσαμε να πούμε τα στοιχεία της, ώστε να εμφανίζεται με διαφορετικό όνομα σε κάθε θρησκεία και πολιτισμό της αρχαίας εποχής και να λατρεύεται από τους πιστούς της ως κάτι νέο και διαφορετικό.
Η πλαστογραφία όμως, όπως γνωρίζουμε, είναι απάτη και αυτός που κάνει χρήση της είναι απατεώνας, με μοναδικό σκοπό να εξαπατήσει για την παρουσία τους και τις προθέσεις του.

Ας δούμε ποια είναι η Λίλιθ. 

Επειδή οι πηγές είναι πάρα πολλές, όποτε παρουσιάζεται μια εικόνα σφαιρικά, τα SOS που λέμε, τι πίστευαν ή τι λάτρευαν αυτοί που σκότωναν για χάρη της, οι πανάρχαιοι πρόγονοί μας.

Την Lilith, μας την συστήνουν για πρώτη φορά οι 
Σουμέριοι, έπειτα τη συναντάμε στο Μεξικό, στη Βαβυλώνα, στην Αίγυπτο, στην Ινδία, στην Κίνα, στην Ευρώπη, στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, στην Εβραϊκή παράδοση και Καμπαλιστική διδασκαλία και σε πολλές άλλες ιστορικές και μυθολογικές αναφορές.

Είναι παντού...πανταχού παρούσα θα λέγαμε, σε κάθε εποχή και σε κάθε πολιτισμό!

Κι αυτό γιατί σε κάθε μυθολογία μπορούμε να εντοπίσουμε αναφορές με τα δικά της χαρακτηριστικά, τη δράσης της, που σχεδόν ταυτίζεται σε όλους τους μύθους των μεγάλων αρχαίων πολιτισμών, είτε μέσω των γραπτών κειμένων είτε μέσω της τέχνης (γλυπτική, ζωγραφική).

Η Μεγάλη Μητέρα (Lilith) , είναι η "γυναίκα" (δαιμονική οντότητα) με τα πολλά πρόσωπα και μόνο η ανθρωποκτόνα δράση της παραμένει η ίδια για να μας φανερώνει την πραγματική της ταυτότητα.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι, όταν κάτι μας έρχεται με την μορφή του μύθου δε θα πρέπει να το απορρίψουμε ευθύς, να προκαταλαμβάνει τη σκέψη μας, αλλά αντιθέτως να εξετάσουμε μήπως μερικές πτυχές της μυθολογίας διαφορετικών λαών και εποχών δεν είναι μόνο προϊστορικά παραμυθάκια που δεν συνέβησαν ποτέ, αλλά υ
πάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, όλες αυτές οι ιστορίες που κατέγραψαν οι τότε πολιτισμοί, να εμπεριέχουν ρεαλιστικά στοιχεία και πληροφορίες χρήσιμες για την κατανόηση της ζωής, αυτής που ζούμε τώρα αλλά και της άλλης που θα ζήσουμε στο μέλλον.

Η Lilith λοιπόν αναφέρεται στους περισσότερους αρχαίους πολιτισμούς ως μια θηλυκή επικίνδυνη οντότητα

Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, ήταν η πρώτη γυναίκα, πριν την Εύα, που κατοικούσε μαζί με τον Αδάμ.

Ο πρώτος θηλυκός άνθρωπος, που αρνήθηκε όμως να συνεργαστεί με τον Θεό και τον Αδάμ και πέταξε μακριά από τον τότε Παράδεισο, ανεξάρτητη και ελεύθερη. 

Συνδέεται επίσης και με το μήλο, λέγοντας πως πιθανός να ήταν εκείνη που έριξε στον πειρασμό την Εύα και τον Αδάμ και οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια στην πτώση το ανθρώπινο είδος. 

Το καταθέτω απλά και μόνο για την ιστορια το παραπάνω.

Είναι δεδομένο ότι η γυναικεία ύπαρξη κρατάει τα κλειδιά της ανθρώπινης πτώσης και δεν μιλάμε μόνο για τις ιστορικές αναφορές περί του Αδάμ και της Εύας, άλλωστε δεν ήμασταν εκεί για να γνωρίζουμε επακριβώς τι έγινε, αλλά εξετάζουμε αυτό που βλέπουμε τώρα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει άμεση σχέση η συμβολική πτώση του τότε, με την τωρινή πτώση των ηθών-αξιών και κατ’ επέκταση την πτώση μιας ολόκληρης κοινωνίας,  στο τώρα.

Θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε καταλάβει, ότι η γυναίκα είναι ο στύλος της κοινωνίας και από αυτήν εξαρτάται η σταθερότητα και η συνοχή της (όπως ήταν πιθανός συμβολικά και στον Παράδεισο) και ότι ένα οίκημα με διαβρωμένες βάσεις, στο πέρασμα του χρόνου είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα γκρεμιστεί.

Η γυναίκα, είναι η ύπαρξη, η θηλυκή οντότητα, που φέρνει την ζωή σε αυτό τον κόσμο, μέσα από τη κοιλιά της, κάτι που τελευταία πάνε να το παρακάμψουν και να το βεβηλώσουν, εισάγοντας τα διεστραμμένα ήθη (παρόμοια ή προερχόμενα με αυτά της δαιμονικής οντότητας Λίλιθ, θεάς της γονιμότητας!!!), παρακολουθώντας ακόμη και άντρες να γεννάνε! 


Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά της γυναίκας, της μητέρας και της συζύγου στην εξέλιξη της ζωής, στην συνέχεια της ανθρώπινης ύπαρξης και εξέλιξης ,όπως επίσης καταλαβαίνουμε και τον μεγάλο και ισχυρό πόλεμο που δέχεται η γυναίκα στις μέρες μας, ώστε να "δαγκώσει το μήλο", να διαβρωθεί, να αλλοιωθεί ηθικά, πνευματικά, ψυχικά, συνειδησιακά …. αφού μέσω αυτής, θα διαβρωθεί-διαφθαρεί το σύνολο μιας ολόκληρης κοινωνίας, κάτι που ήδη το βλέπουμε να παίζει live στις οθόνες μας.

Ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά που συναντά κάποιος για τη σκοτεινή θηλυκή θεότητα Lilith- Μητέρα Γη- Μεγάλη Μητέρα, έχει άμεση σχέση με τη Σελήνη.

Στην Αστρολογία, υπάρχουν τρεις Lilith

Ο Αστεροειδής Lilith #1181 ( ( γράφεται και 11, 8+1=9, 11/9), που περιπλανιέται στη ζώνη των αστεροειδών, ανάμεσα στον Άρη και το Δία. Κάνει μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο κάθε τέσσερα χρόνια περίπου. Γενικά, όλοι οι αστεροειδείς με θηλυκά ονόματα αντιπροσωπεύουν όψεις της θηλυκής θεότητας και η Λίλιθ είναι μία από τις αρχαιότερες. Σε ό,τι αφορά στην ερμηνεία, ο αστεροειδής αντιπροσωπεύει τις δαιμονοποιημένες όψεις του θηλυκού, δηλαδή την σκοτεινή θηλυκή ενέργεια.


Η  Σκοτεινή Σελήνη Lilith, μια δεύτερη Σελήνη που κυκλώνει τη Γη, μια μυστηριώδης σκοτεινή Σελήνη που φαίνεται σπάνια στον ουρανό όταν βρίσκεται αντίθετα στον Ήλιο, ή όταν η σκοτεινή σιλουέτα της περνά μπροστά από τον Ήλιο. Αν και η ύπαρξή της δεν έχει επαληθευτεί, οι αστρονόμοι που ισχυρίζονται ότι την είδαν, αναφέρουν πως έχει το 1/3 του μεγέθους της Σελήνης και ότι βρίσκεται τρεις φορές μακρύτερα από ό,τι η Σελήνη. 
Χρειάζεται 119 (11/9) ημέρες για να κάνει μια πλήρη περιφορά γύρω από τη Γη, διασχίζοντας ανά δέκα περίπου ημέρες και ένα σημείο του Ζωδιακού. 

Η Μαύρη Σελήνη Lilith, ένα αφηρημένο, γεωμετρικό σημείο στο διάστημα. Δεν πρόκειται για κάποιο φυσικό σώμα, αλλά για ένα αφηρημένο γεωμετρικό σώμα στον ουρανό. Εξαιτίας της ελλειπτικής της τροχιάς, η Σελήνη έχει δύο κέντρα. Η Γη είναι το ένα και η Μαύρη Σελήνη Lilith είναι το άλλο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό το  σημείο είναι το απόγειο της τροχιάς της Σελήνης, δηλαδή το πλέον απομακρυσμένο σημείο της Σελήνης από τη Γη. η Μαύρη Σελήνη είναι ένα σημείο ή μία ενεργειακή δίνη δεμένη με το κέντρο της Γης.

Το θέμα εδώ είναι ότι και οι τρεις παραπάνω αστρολογικές Lilith αντιπροσωπεύουν την τριπλή πτυχή της θηλυκής θεότητας Lilith, που θα γνωρίσουμε παρακάτω, τον οδηγό της ύλης, την ικανοποίηση και εξερεύνηση των ανεξιχνίαστων επιθυμιών μας, η απελευθέρωση των καταπιεσμένων ενστίκτων των ανθρώπων (υπερφαλάγγιση των ταμπού της κοινωνίας,σπάζοντας τους ηθικούς και αξιακούς φραγμούς), που καταλήγει στην σημερινή ζωική συμπεριφορά των ανθρώπων,  όπως πολύ ωραία αποτυπώνουν τα trailer των μουσικών event.
Ο κύκλος της Σελήνης, όπως ξέρουμε, έχει άμεση σχέση με τον εμμηνορροϊκό κύκλο της γυναίκας, αυτά τα δύο συμβαίνουν κάθε μήνα, ένας κύκλος που διαρκεί 27-28 ημέρες κατά μέσο όρο και στις δύο περιπτώσεις.


Οι φάσεις της Σελήνης είναι τρεις.

Η γέμιση, η πανσέληνος και η χάση.


Το μισοφέγγαρο στην αρχαιότητα συνδεόταν  με τη Μεγάλη Θεά, Μητέρα-Γή. Αργότερα όπως γνωρίζουμε, έγινε ένα από τα βασικά σύμβολα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και του Ισλάμ, που έχει ονομαστεί «θρησκεία της ημισελήνου». 

Ακόμη και σήμερα φιγουράρει η σημαία των γεωγραφικών γειτόνων μας σε φόντο κόκκινο... αυτό του αίματος

Στα παλαιά τα χρόνια,  κάθε μήνας ξεκινούσε με το νέο φεγγάρι, ενώ η ίδια η λέξη μήνας προέρχεται από τη Mήνη: Σελήνη. 

Από εκεί και οι όροι έμμηνα και εμμηνόρροια.

Μάλιστα, αρκετές γυναίκες διαπιστώνουν ότι η περίοδός τους συμπίπτει με τη Νέα Σελήνη ή την Πανσέληνο ή έρχεται όταν το φεγγάρι περνάει από ένα ορισμένο αστερισμό. (ονομάζεται και σεληνιακό αίμα)

Είναι πολύ πιθανόν σε παλιότερες  εποχές, τότε που οι άνθρωποι ζούσαν πιο κοντά στη Φύση και δεν είχαν τον τεχνητό φωτισμό και την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε σήμερα, ο γυναικείος κύκλος να συμβάδιζε  ακόμη πιο στενά με τις φάσεις του ουράνιου δορυφόρου της Γης.

Το εμμηνορροϊκό αίμα της γυναίκας (σεληνιακό αίμα) , σύμφωνα με αρχαίες απόκρυφες διδασκαλίες, συμβολίζει τη δύναμη, την εξουσία, την ενέργεια…είναι όπως λένε το ερπετό των Σουμερίων, ή η ερπετοειδής θεότητα Ninkharsag (Νινχουρσάγκ ή Νιν-Λίλ θεότητα των ανέμων)
ερπετό των Σουμερίων

.....το αίμα των Φωτεινών Υιών (αρχαίοι σαμάνοι που "γνώριζαν" τα μυστικά της ζωής) ή τη ψυχοπνευματική ενέργεια Κουνταλίνη, που συμβολίζεται στα σανσκριτικά με ένα φίδι, που ξεκινάει από το τσάρκα της ρίζας που βρίσκεται στη βάση χαμηλά της σπονδυλικής μας στήλης και ανέρχεται σαν φίδι στα υπόλοιπα 6 τσάρκα (ενεργειακά κέντρα) του σώματος.


 Η δύναμη Κουνταλίνη
KUNDALINI SHAKTI (yoga)

Οπότε το αίμα και δε το εμμηνορροϊκό (σεληνιακό), είναι κάτι που στις τελετές μαγείας, το χρησιμοποιούν για να πάρουν όπως λένε δύναμη, εξουσία, "αθανασία", να έχουν πρόσβαση στην συχνότητα της Αγάπης και της αιώνιας ζωής, μεταφέροντας τους σε μια άλλη διάσταση που την ονομάζουν Ουρανό, Παράδεισο, Nirvana, επαφή με το "ανώτερο Εγώ",  "επαφή με το θείο", με απόκοσμες οπτασίες κλπ....
και όλα αυτά μέχρι να τρελαθούν, να αρρωστήσουν, να πεθάνουν από εξαρτήσεις ή να αυτοκτονήσουν.(βλέπε περιπτώσεις στη showbiz).

Το φίδι που βλέπουμε παραπάνω, σε πολλούς πολιτισμούς αντιπροσωπεύει τη Σοφία, την ενέργεια, την αθανασία και τη δύναμη (όπως επίσης και την σεξουαλική δαιμονική δύναμη…και θα έπρεπε να προσθέσουμε και την εξαπάτηση, την πλάνη, το ψέμα, το μίσος, τη ζήλια κλπ.)

Είτε αρσενικό είτε θηλυκό, το φίδι συμβολίζει επίσης μια δαιμονική σεξουαλική δύναμη...


Η Μεγάλη Μητέρα - Λίλιθ, όπως υποδηλώνει και ένα από τα σύμβολα της, η Κουκουβάγια, είναι  η αρχή της Σοφίας (Sophias)της Γέννησης και της Δημιουργίας.


Ας κάνουμε χρήση της αριθμητικής αντιστοιχίας Gematria να δούμε αν υπάρχει κάτι που πιθανός να μας επιβεβαιώνει εννοιολογικά τα παραπάνω...

Πληκτρολογώντας τη λέξη owl μας δίνει αποτέλεσμα 


και αντιστοιχούν μερικές λέξεις που ψάχνουμε....

America Apple Snake Wind Nato Sofia Hekate


Έχουμε τις λέξεις: Αμερική, μήλο, το φίδι, τον άνεμο, το ΝΑΤΟ, τη ΣΟΦΙΑ και την Εκάτη!! (με k).

Το σύμβολο λοιπόν της Κουκουβάγιας σχετίζεται με τις παραπάνω λέξεις...

Η Lilith τη συναντάμε όπως είπαμε σε διάφορους πολιτισμούς εδώ και 5.000 χρόνια πίσω και λατρευόταν ως Isis, Kali αύρη Μητέρα Κάλι), Matronit, Sophia, Diana, 
Hec(κ)ate (σκοτεινή Εκάτη), Inanna ή Ishtar, Medusa, Ninkharsag (Σουμέριοι) , Ix Chel (Μάγιας)κ.α.….και κοινό χαρακτηριστικό των παραπάνω εκφράσεων της είναι η σεξουαλικότητα, η γονιμότητα, και η αναγέννηση.


Παρακάτω τη βλέπουμε σε διάφορες στιγμές της, τις διάφορες μορφές που έπαιρνε η Lilith κατά την εμφάνιση της στους μυημένους της εποχής, που τελούσαν ανθρωποθυσίες και σεξουαλικά όργια στα γαμψά πόδια της, στο όνομά της. 
ISIS.


  
Kali.

  
Sophia.

  Hecate.

  
Inanna ή Ishtar.


    
Medusa.

   
Ix Chel Goddess.Στη Σουμεριακή μυθολογία, η Ninkharsag που είδαμε πιο πάνω, ήταν η Γη και η Μητέρα-θεά, μία από τις επτά μεγάλες θεότητες του Σουμερίων. 

Θεωρούταν από τους Σουμέριους η πρώτη σοφή γυναίκα, Θεά της Σοφίας και μάγισσα της νύχτας, που είχε άμεση σχέση με την Κουκουβάγια.

Είναι το Σουμεριακό πνεύμα της καταιγίδας και των ισχυρών ανέμων, που συνδέεται με την νύχτα, την έρημο, την ασθένεια τη σεξουαλική υπερβολή-αποπλάνηση και καταστροφή.

Ήταν η θεά της γονιμότητας και μερικές φορές συνοδευόταν από ένα λιοντάρι που το κρατούσε με ένα λουρί. 

(trailer Beyond Wonderland 2012)
 
Πάμε τώρα να δούμε στη Gematria τι έχουμε για την Θεότητα Ninkharsagκαι αλιεύουμε τo εξής που τo κρατάμε και θα το δούμε πιο κάτω

Tree Of Life  (Δέντρο της Ζωής στην Καμπαλιστίκή εβραϊκή θρησκεία)

Για τους Μάγια,η θεότητα Ix Chel (δηλαδή η Lilith) είναι μια τριαδική θεότητα και απεικονίζεται ως 

Α)Λευκή Θεά, κόρη της Σελήνης που κρατάει έναν λαγό που ζει στο φεγγάρι και αναπαριστά την αναπαραγωγική δύναμη.

 


Β) Κόκκινη Μητέρα(Red Mother), ή κόκκινη θεά ή Lady Rainbow

 
Ας δούμε μερικές λέξεις πίσω από την Κόκκινη Μητέρα

Malchut (Η κατώτερη σφαίρα στο Δέντρο της Ζωής της Καμπάλα που το κρατάμε και πάλι!)
Beast Of Death (θηρίο του θανάτου)

Εδώ λοιπόν βλέπουμε ποια οντότητα είναι πίσω από τα γνωστά κινήματα και τις οργανώσεις της Νέας εποχής, όπως LGTB και άλλων πολύχρωμων φεστιβάλ, προωθώντας την κακοποίηση της ανθρώπινης  φύσης...κινήματα που κατά σύμπτωση έχουν σαν κεντρικό τους σύμβολο το ουράνιο τόξο...που κατά τους Μάγιας το ουράνιο τόξο ήταν σύμβολο της αρρώστιας και του ΘΑΝΑΤΟΥ.Και αλιεύουμε και εδώ τις λέξεις:

Atheist (αθεισμός)
Bilderberg (Η γνωστή σε όλους μας λέσχη )
Ain Soph (θεός πάλι από το Δέντρο της ζωής στην Καμπάλα) και.........
Lillith 
 !!! 

Πίσω από το σύμβολο της κακοποίησης τη φύσης που είναι ο συμβολισμός των  απανταχού πολύχρωμων οργανισμών υπέρ των ομοφυλοφίλων, φιγουράρει το όνομα της δαιμονικής αυτής οντότητας.

Ας δούμε και στο κίνημα Lgtb αν υπάρχει κάτι:
Εδώ έχουμε:

America
Usa
Demon
Flesh

Hekate !!!!!

Owl !!!! (Κουκουβάγια)

Εδώ φαίνεται η χώρα που προωθεί το κίνημα σε όλο τον κόσμο, τη φύση του κινήματος, το όνομα της Εκάτης, που όπως είδαμε πιο πάνω είναι η Lilith και που σύμβολό της είναι η Κουκουβάγια!

  

Γ) Jaguar Goddess 
Στη τρίτη της εκδοχή εμφανίζεται με ένα φίδι στο κεφάλι της και φορώντας μια φούστα από σκελετό.

  

Είναι το Jaguar.... ναι ... που το συναντάμε στην Σουμερική θεότητα Ninkharsan πιο πάνω και όπως βλέπεις και στο βίντεο από το trailer του φεστιβάλ της Καλιφόρνιας, το κρατάει η οικοδέσποινα με την μαύρη κόκκινη ενδυμασία. Οι Αιγύπτιοι Φαραώ με τη σειρά τους, πίστευαν ότι θα γινόταν αθάνατοι πίνοντας το «αίμα» της θέας Ίσιδας, την οποία και καλούσαν.
Το ιερογλυφικό για το άσμα της κλήσης ήταν το ίδιο σημάδι όπως ένα αιδοίο!

Εδώ να δούμε κάτι πολύ ενδιαφέρον...


Υπάρχει ένας συμβολισμός που γίνεται παντού και φυσικά και στα φεστιβάλ της Καλιφόρνιας,...τα δυο χέρια που σχηματίζουν μια καρδία, υποτίθεται ότι είναι το σύμβολο  της αγάπης...

 


Αυτό το σύμβολο δεν είναι η καρδιά... και δεν συμβολίζει την αγάπη!

Αυτό το σύμβολό είναι το σχήμα που συναντάμε στην τράπουλα, στα χαρτιά που όλοι ξέρουμε και είναι η Κούπα, με χρώμα το κόκκινο! που έχει να κάνει με την γυναικεία σεξουαλικότητα, συμβολίζει επακριβώς τα γυναικεία γεννητικά όργανα...που συμβολίζουν με την σειρά τους τον χαρακτήρα των event....Και για να μείνουμε λίγο εδώ....στο τρέιλερ του  Beyond Wonderland 2013

Η κυρία της εικόνας, η οικοδέσποινα μερικών events της Καλιφόρνιας, είναι πάλι στα μαύρα από τη μέση και πάνω και πορφυρό κόκκινο από την μέση και κάτω, είναι η ντάμα (Qeen) της τράπουλας που βλέπουμε  και συμβολικά στα βίντεο παρουσιάζεται η δαιμονική οντότητα Lilith ή Μητέρα Γη, εκεί που είναι αφιερωμένα τα φεστιβάλ, εκεί που απίστευτα ποσά ενέργειας διοχετεύονται στην περιοχή και όπως θα δούμε, αυτό δεν γίνετε καθόλου μα καθόλου τυχαία.
Αν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω, καταλαβαίνεις σε αυτή τη φωτο τι κάνει η οικοδέσποινα; 


Η μάλλον να το πούμε καλύτερα, τι προωθεί η οικοδέσποινα…. ντυμένη κατά τύχη στα μαύρα κόκκινα κρατώντας κατά τύχη ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, δια μέσου αυτών των εκδηλώσεων, που τις δίνουν το απαραίτητο καύσιμο να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο;

Αν η καρδία-κούπα είναι τα γεννητικά όργανα της γυναικάς, που εδώ ίσως φαίνεται καλύτερα, καταλαβαίνεις περίπου τι γίνετε σε αυτά τα φεστιβάλ και γιατί, κάτι που θα το δούμε πιο ξεκάθαρα στη συνέχεια.


Οι Κινέζοι, τέλος, έλεγαν ότι το εμμηνορροϊκό αίμα είναι η ουσία της Μητέρας γηςη αρχή του Γιν, που δίνει ζωή σε όλη τα πράγματα.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν μας δείχνουν την πίστη των αρχαίων πολιτισμών στην γυναίκεια φύση-δύναμη, που όμως πίσω από όλα αυτά και άλλα πολλά κρύβεται μια δαιμονική οντότητα, η Lilith, η οποία δεν έχει πάψει να πιστεύει σε αυτή τη δύναμη και όπως φαίνεται την εκμεταλλεύεται.

Στις περισσότερες παραδόσεις η 
Lilith, αναφέρεται ως ένας σεξουαλικός δαίμονας που κινείται τη νύχτα, μια «γυναίκα» της νύχτας, που τρέφεται με μικρά παιδιά, βρέφη, αγέννητα παιδιά και νεογέννητα μωρά. 

Θεωρείται υπεύθυνη για τις αποβολές και τον θάνατο μικρών μωρών, από άγνωστα, για τα ιατρικά δεδομένα, αίτια.Είναι ένα πνεύμα των ανέμων, του αέρα, της γνώσης και της Σοφίας.

Στην Καμπάλα αναφέρεται ως μια πόρνη, ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμαφορώντας ένα λαμπερό κόσμημα, που κρατάει ένα ποτήρι κρασί, αποπλανώντας τα θύματα της.


Τα ιερά λουλούδια της Λίλιθ είναι το κόκκινο τριαντάφυλλο (σύμβολο της της γυναικείας σεξουαλικότητας) και η παπαρούνα! (που χρησιμοποιείται για την παραγωγή οπίου)


trailer Beyond Wonderland 2013

Η Θεά Κάλι ή Μαύρη Μητέρα ή θεά της καταστροφής έχει επίσης για ιερό της λουλούδι ένα τριαντάφυλλο,που φοράει στο λαιμό της στο «ροζάριο των μάντρα» και προς τιμήν της ακόμη και τώρα, στην Ινδία κάποιοι αποκεφαλίζουν, στραγγαλίζουν, ακρωτηριάζουν ή απλά πετσοκόβουν μέχρι θανάτου..και πιθανός να δίνουν την επιλογή στα θύματά τους να διαλέξουν τι από τα παραπάνω προτιμούν.

Η γνωστή αιγυπτιακή Θεά Ίσις (όπως κατά σύμπτωση και το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS) είναι μια μαύρη θεά.


Πιστεύεται ότι το Παρίσι, η πόλη του φωτός και της αγάπης (εκεί που έδρασαν οι Ναΐτες ιππότες μετέπειτα πεφωτισμένοι) πήρε το όνομα του από αυτήν.... παρά-Ίσιδος, παρ-'Ισις...

Η πόλη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτήν, όπως και ο καθεδρικός ναός Notre Dame.(Θυμήσου το νο1 στόχο του ISIS στην Ευρώπη… το Παρίσι και η Γαλλία αιματοκυλήθηκαν όσο κανέναν άλλο ευρωπαϊκό κράτος....μέχρι στιγμής)

Cathédrale Notre Dame de ParisΠιο πάνω βλέπουμε ότι η θεότητα Ίσις είναι και η Μέδουσα που στην ουσία είναι η Lilith.

Ας δούμε εάν έχει σχέση με το Παρίσι η Μέδουσα (Lilith):
Η 
Lilith σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα, μπορεί και αλλάζει μορφές και να παίρνει το σχήμα αγγέλου, όμορφης γυναίκας ή ενός ζώου της νύχτας (Κουκουβάγια ή Λύκος) έχει αγαπημένα νούμερα το 8, το 5 και το 13 και σύμβολα της είναι το λιοντάρι (ή Jaguar), η Κουκουβάγια (το σύμβολο της σοφίας της γνώσης και της νοημοσύνης) και ο Λύκος

Ας δούμε αν τα έχουμε στο φεστιβάλ της Καλιφόρνιας

Η λέξη Λύκος, μας δίνει:

Isis (Δηλαδή η Λίλιθ)
Ouija (Ένας τρόπος κλήσης των πνευμάτων, που καταλαβαίνεις ποιους καλούν μερικοί αντί των αγαπημένων τους προσώπων  και συγγενών)
Sharia ( Ο νόμος των τζιχαντιστών που καθορίζει τον ισλαμικό τρόπο ζωής και επιβλέπει τις ισλαμικές αρχές που όταν παραβιάζονται, οι παραβάτες τιμωρούνται ακόμη και με θάνατο..κάτι δηλαδή σαν τον μωσαϊκό νόμο των Εβραίων)


Στην Εβραϊκή παραδοσιακή στολή των ιουδαίων αρχιερέων (αυτών δηλαδή που σταύρωσαν τον Χριστό) είχαν συμβολικά στο στήθος τους το αστέρι Αντάρης, με τη μορφή ενός λίθου, τον αμέθυστο, του οποίου το χρώμα είναι το Βιολετί, το χρώμα συνδυασμού του κόκκινου και του μπλε (θηλυκού και αρσενικού) αγαπημένο χρώμα του δαίμονα Λίλιθ, και θα δούμε γιατί πιο κάτω...


Από τη φράση red and blue ας δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε:

Atlantis
Pyramid (Πυραμίδα)
Las Vegas (Εκεί που δίπλα από μια πυραμίδα έγινε η θυσία, το χτύπημα πριν από 3 μήνες)
Malkuth (είναι η δέκατη σφαίρα Σεφιρώθ στην Καμπάλα, στο Δέντρο της Ζωής)
Red Dragon (Κόκκινος Δράκος)
Black Moon
Sumeria (Σουμερία, εκεί που πρωτοεμφανίζεται ο Δαίμονας Λίλιθ)
Phylax  (ναι ....Το ερπετόμορφο αυτό κόκκινο άγαλμα, που στήσανε στο Π.Φάληρο, με φτερά πουλιού, σώμα ανθρώπου και πρόσωπο ερπετού και  ισούται με το Red Dragon, Κόκκινος Δράκος)

Οι λέξεις που δεν σχολιάζω τις αφήνω στην απόλυτη κρίση και αναζήτηση του καθενός.

Οπότε το κόκκινο-μπλε που συναντάμε στα διάφορα trailer των μουσικών εκδηλώσεων της Καλιφόρνιας, δίνουν ένα αγαπημένο χρώμα της Λίλιθ, το Βιολετί. 

Η ένωση αυτών των δύο χρωμάτων που το συναντάμε πολύ στην μεγάλη οθόνη, το ανακάτεμα μεταξύ τους, σημαίνει κάτι, κάτι πολύ πολύ σημαντικό, που για να το βρούμε θα χρειαστούν και άλλα στοιχεία που θα δοθούν στο δεύτερο μισό του 4ου μέρους πολύ σύντομα.

Για να μην κουραστούμε άλλο, γιατί είναι πολύ το υλικό, στο δεύτερο μισό του τελευταίου μέρους όταν ανέβει, θα δούμε τα διάφορα ονόματα της Μεγάλης Μητέρας, τι γίνετε με αυτούς που την κάλεσαν στο τότε και στο σήμερα, ποιες ημέρες διενεργούνται στην Καλιφόρνια τα μουσικά φεστιβάλ, και άλλα στοιχέια που νομίζω θα συμπληρώσουν το πάζλ που ενώνουμε.

Άφησα  κάτι για το τέλος, μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει στο δεύτερο μισό του 4ου μέρους για τα μουσικά φεστιβάλ της Καλιφόρνιας και την οργάνωση Bohemian Grove.

Θυμάσαι το Δέντρο της Ζωής που συναντήσαμε πολλές φορές πιο πάνω και είχε σχέση με την Κουκουβάγια και τα διάφορα πλαστά ονόματα της Λίλιθ;
Το Δέντρο της ζωής είναι αυτό που συναντάμε  στην εβραϊκή Καμπαλιστή θρησκεία και θα το δούμε καλύτερα στο τελευταίο κεφάλαιο.

Προς το παρόν ας δούμε και ας κλείσουμε με αυτό που είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του τελευταίου 4ου μέρους

The Tree of Life = Bohemian Grove = San BernadinoΘυμάσαι  σε ποιο μέρος είπαμε ότι γίνονται πολλά από τα διάσημα και επιτυχημένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.....ειδικά το Beyond Wonderland και το Nocturnal Wonderland

call me Rick 


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου