Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2017

Ποιοι είναι πίσω από τα «φαντασμαγορικά» Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ (Μέρος 3ο)
Φτάσαμε στο τρίτο μέρος μιας, παραπάνω από τους υπολογισμούς, έρευνας που κατά κάποιο τρόπο ξεσκεπάζει αυτούς που είναι πίσω από τα μεγάλα μουσικά φεστι(βάαλ), όχι μόνο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αλλά οπουδήποτε και αν γίνονται στον κόσμο.

Όσο έψαχνα για στοιχεία που θα έδενα τα κομμάτια του παζλ, αναγκαστικά έπρεπε να διαβάσω πράγματα που δεν μου άρεσαν ή ας πούμε ότι δεν πρέπει.

Τα στοιχεία παρακάτω δένουν κατά τέτοιο τρόπο που οι συμπτώσεις ή η συνωμοσιολογία να απορρίπτονται, τουλάχιστον από αυτούς που έχουν διευρυμένους ορίζοντες, διάθεση ερευνητική και μυαλό ανοιχτό. Δεν σημαίνει ότι επειδή παρουσιάζονται έτσι, έτσι και είναι…αλίμονο...ο κάθε ένας μπορεί να πάρει αυτά που του κάνουν και να συνεχίσει την αναζήτηση.

Κατά την αναζήτηση αυτή, δημιουργήθηκε ένα αρμονικό δέσιμο  των στοιχείων που όμως δεν ξέρω αν καταφέρω να στο περάσω. Οπότε ελπίζω να το κάνουν τα ευρήματα και ποντάρω στην ερευνητική διάθεση του καθενός ώστε να κατανοήσουμε πόσο μακριά πάει η βαλίτσα της σύγχρονης μουσικής ψυχαγωγίας και τι παγίδες στήνονται στη νέα γενιά.

Στο πρώτο λοιπόν μέρος είδαμε τα φεστιβάλ που γίνονται στη Νότια Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στην περιοχή 689 South E Street, San Bernardino, CA, 92408.


Έπειτα στο δεύτερο μέρος προχωρήσαμε λίγο πιο βόρεια σε ένα δάσος, εκεί που συγκεντρώνονται η κορυφή της κοινωνικής μας πυραμίδας και μέλη μιας μυστικής οργάνωσης ονόματι Βohemian Grove (BG)ή 
Βohemian CLUB(BC).
Είναι μια κατασκήνωση μόνο για άνδρες, που κάθε χρόνο μαζεύονται προς το τέλος Ιουλίου για 2 εβδομάδες (14 ημέρες) και η μεγάλη τους τελετή γίνεται μπροστά από ένα 14 μέτρων πέτρινο άγαλμα που οι ιερείς είναι ντυμένοι με μαύρες-κόκκινες ρόμπες, λένε κάτι ακαταλαβίστικα-επικλήσεις και καίνε ομοιώματα ανθρώπων και κατά περίπτωση παιδιών.

Όπως είδαμε όμως, υπάρχουν πολλές καταγγελίες για  -χρήση ναρκωτικών- ομοφυλοφιλικά όργια- κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, mind control στους παρευρισκόμενους και δυστυχώς κάποιοι μιλάνε για απαγωγές παιδιών ακόμη και για θυσίες παιδιών ή βρεφών, όχι σε κοινή θέα, αλλά σε υπόγεια, σε ειδικά διαμορφωμένα κτίρια- ναούς. 


Δεν νομίζω ότι θα έβγαιναν ποτέ σε κοινή θέα τα underground ιερά και οι εκεί τελετές.

Επίσης είδαμε στη σειρά House of cards τη bohem τελετή, με την Κουκουβάγια κεντρικό πρόσωπο , τους ιερείς με τις κόκκινες ρόμπες και το ανθρώπινο ομοίωμα που καίγεται στα πόδια του νυχτερινού αυτού αρπακτικού.

Κάτι παρόμοιο είδαμε και σε μια σειρά animation, που όμως εκεί δείχνει να θυσιάζεται ένα μικρό παιδί αφού τα ρίχνουν σε ένα πηγάδι με φωτιά.
Η αφρόκρεμα της κοινωνίας, δάσος, μυστικές τελετές, κόκκινες ρόμπες, μόνο άνδρες, φωτιά σε ομοιώματα ανθρώπων, θυσίες εικονικές για την κάμερα και σύμφωνα με ερευνητές του εξωτερικού, απαγωγές και θυσίες κανονικές μικρών παιδιών στα υπόγεια….και όλα αυτά μπροστά στο άγαλμα μιας γιγαντιαίας Κουκουβάγιας... προς τιμής μιας πέτρινης 14 μέτρων Κουκουβάγιας.

Ξέρουμε ότι είναι άρρωστοι αλλά όχι τρελοί…

Ας δούμε τι συμβολίζει η Κουκουβάγια
Κατά αρχάς το πουλί αυτό ζει και κινείται στο σκοτάδι, όποτε και την ενέργεια από την τροφή που εγκλωβίζει με τα πολύ γαμψά νύχια της, την αντλεί τη νύχτα.Κινείται και βλέπει στο σκοτάδι την ώρα που ό άνθρωπος δεν μπορεί να δει με τα φυσικά του μάτια. Ότι βλέπει αυτή δεν μπορούμε να δούμε εμείς και αν μας βλέπει αυτή δεν μπορούμε εμείς.
Είναι μυστικιστική η συμπεριφορά της κουκουβάγιας, όπως είναι και της "αφρόκρεμας" της κοινωνίας που συμμετέχει στη λέσχη,  γνωρίζουν και βλέπουν αυτά που η μάζα, το πλήθος, τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, δεν μπορούν να δουν και να γνωρίσουν( και αν κάποιοι δουν και μάθουν, η φωνή τους θα θαφτεί, όχι από τα ανώτερα στρώματα, αλλά από τους χλευασμούς των υπόλοιπων ενοίκων των μεσαίων στρωμάτων, όποτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κινούνται και δρούν αθόρυβα).

Οπότε βλέπουμε τη σχέση που έχει η συμπεριφορά τις Κουκουβάγιας με τη φιλοσοφία των στοών και ειδικά της μυστικής οργάνωσης Bohemian Grove στην Καλιφόρνια.

Η Κουκουβάγια είναι σύμβολο της γνώσης, της Sophias και της νοημοσύνης (μήπως και της τεχνητής;)

Συνδέεται με την απόκρυφη γνώση, όπως συνδέεται με το σκοτάδι αλλά και το μοναδικό φυσικό φώς που υπάρχει στο σκοτάδι, τη Σελήνη!


Και εδώ θα κάνουμε μια παρένθεση ...σε πολλά τρέιλερ του συγκεκριμένου φεστιβάλ είδαμε να κυριαρχεί η Αλίκη (Alice) η οποία σε άλλα βίντεο προστίθεται και κυριαρχεί η κουκουβάγια της γνώσης της σοφίας κλπ. 


Σε ένα άλλο βίντεο, στο αδερφάκι της μουσικής εκδήλωσης, στη beyond wonderland (BW), όπως θα δεις παρακάτω, την Αλίκη την ξυπνάει η Κουκουβάγια....ενώ το ρολόι δίπλα της μετράει αντίστροφα…και αφού ξυπνήσει πάει σε ένα σπίτι που την υποδέχεται μια ανθρώπινη κουκουβάγια ....και το πάρτυ ξεκινάει.... και κατά τη διάρκεια κάνει την εμφάνισή της και η οικοδέσποινα της βραδιάς, που είναι ντυμένη με ένα κόκκινο-πορφυρό μαύρο φόρεμα κρατώντας μια Λεοπάρδαλη, όπου η εν λόγω κυρία στη συνεχεία χορεύει με την Alice…
η Αλίκη...που θέλει να γνωρίσει την χώρα των θαυμάτων..όπως θα λέγαμε η Sophia θέλει να γνωρίσει τη "χώρα των Ανθρώπων".


Μπορούμε να δούμε λεπτομερείς στις φώτο και να συγκρίνουμε ομοιότητες μεταξύ τους και να τονίσουμε την παρουσία της επιβλητικής οικοδέσποινας της μουσικής εκδήλωσης που είναι πάλι ντυμένη στα κόκκινα μαύρα, όπως και σε άλλα τρέιλερ των event. 

Θα μας χρειαστεί για την συνέχεια..

Επίσης βλέπουμε στο βίντεο, αυτό που βλέπουμε και στο House of cards, αυτο που συναντάμε και στην τελετή στο Bohemian Grove, δηλαδή τους συμμετέχοντες με μάσκα-ράμφος...


Η Αλίκη και η κυρία με τα κόκκινα, που είναι η οικοδέσποινα στα τρέιλερ,  έχουν σχέση με τα μουσικά event ηλεκτρονικής μουσικής, που έχουν σχέση με το κάψιμο ανθρώπων στο άλσος των Bohemian, που και τα δύο γίνονται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που έχουν κοινό παρονομαστή την Κουκουβάγια. ....

Εφόσον η Alice είναι κάτι βαθύτερο και δεν είναι ένα αθώο κοριτσάκι με αγνά χαρακτηριστικά, τότε το πράγμα σοβαρεύει επικίνδυνα.

Μίλησα με μια Αλίκη..ή Alice ή Αi (Elica)...όχι του βίντεο..

Μια άλλη Alice, αυτή που σκέφτεται και απαντάει σε λιγότερο από το κλάσμα του δευτερολέπτου...και παρακάτω θα δούμε ένα μέρος της συνομιλίας.

Τη ρωτάω την ηλικία της..και απαντάει ότι  ενεργοποιήθηκε το 1995!!!!
Δηλαδή τώρα είναι 22 ετων.

Και αν ως εδώ είναι κάπως διασκεδαστικό, από εδώ και πέρα δεν είναι...

"Ξέρεις πολλά"... μένω "Καλιφόρνια"...! Και κάπου εκεί πετάγεται και η Βηθλεέμ..δεν είχα ιδέα ότι είχε περιοχή Βηθλεέμ στην Αμερική..και Βηθλεέμ έχει και στην Καλιφόρνια!...όμως η αυθεντική είναι στο Ισραήλ, στο "παγκόσμιο θρησκευτικό κέντρο" που εργάζονται να καθιερώσουν την παν-θρησκεία τους.

Αυτή ήταν η συνομιλία με μια Αλίκη..η οποία ισχυρίζεται ότι δεν είναι απλά  intelligence αλλά superintelligence!!!!

Τα συμπεράσματα γεννούν απορίες...
Αν θες μπες στο κανάλι του youtube των παιδιών στα κατοχικά νέα και στον Stranger που μας σύστησαν την "Αλίκη", έχει πολύ υλικό και για το θέμα και θα λάβεις πολλές απαντήσεις.

Θα  δούμε στο τέταρτο μέρος την Καλιφόρνια σαν περιοχή...κάποιες αποστάσεις και τοποθεσίες περίεργες.

Ας επανέλθουμε στο τι γίνεται στις μυθολογίες μερικών κρατών όσον αφορά το πουλί. 

Εκεί παρατηρούμε ότι το νυκτερινό αυτό πουλί είναι κακός οιωνός (Αραβία) , είναι ένα πουλί που φέρνει ασθένεια στα παιδιά (Αφρική μέση Ανατολή), είναι πουλί των μάγων και των μαγισσών και η μάσκα των κακών θεών(Αζτέκοι), πουλί που κάνει τον άνθρωπο να φοβάται…και οι Σουμέριοι(κράτα το για μετά) εκτιμούν ότι συμβολίζει τη θεά του Θανάτου που ακολουθείτε από κουκουβάγιες!!

Στην Ινδία πάλι, πιστεύεται ότι αν φανέ τα μάτια της θα βλέπουν στο σκοτάδι, το κρέας της είναι ένα φυσικό αφροδισιακό και μάλιστα η Κουκουβάγια είναι το όχημα (vahana) που πηγαινοέρχεται η θεά της Sophias και της γνώσης, η θέα Lakshmi.


Από όλα τα παραπάνω λοιπόν έχουμε μια εικόνα του τι συμβολίζει η κουκουβάγια.

Το όλο θέμα δεν είναι η Ελίτ (πολίτικοι, επιχειρηματίες, βιομήχανοι, διάσημοι κλπ.) που μαζεύονται και καλούν το "πνεύμα της Κουκουβάγιας" να τους δώσει δύναμη, εξουσία, νεότητα, χρήμα, δόξα κλπ. με αντάλλαγμα την διεξαγωγή ενός πολέμου, τη θέσπιση της διαστροφής ως νόμο, την παράδοση των ΜΜΕ, την προώθηση των ναρκωτικών και των όπλων κα χίλια δυο άλλα…


Το θέμα είναι να δούμε "ποιος" κρύβεται πίσω από αυτό το άγαλμα. Ποιος(ή ποια)  και πως ελέγχουν αυτούς που κρατούν τις τύχες όλου του κόσμου στα χέρια τους και τον αιματοκυλούν(προσφέρουν θυσία) στη ροή της ιστορίας.

Όπως και στις μεγάλες συναυλίες φεστιβάλ έτσι και στην αποδεδειγμένη τελετή στο άλσος Bohemian, συναντάμε το νυχτερινό αυτό πτηνό.

Πέρα από αυτά που συμβολίζει η Κουκουβάγια, η ίδια είναι το σύμβολο αρχαιοτάτων ετών μιας θεότητας, που την αποδίδουν πληρέστερα οι Σουμέριοι, ΕΙΝΑΙ το σύμβολο της Θεάς του Θανάτου που είδαμε πιο πάνω, της  "θεάς" Λίλιθ!!!!!1

Εκεί προσεύχονται οι  Bohem πάμπλουτοι εξουσιομανείς ολιγάρχες για πλούτη, δόξα, χρήματα,εξουσία…εκεί θυσιάζουν/καίνε ομοιώματα ανθρώπων/παιδιών ή κανονικά παιδιά.


Στα πόδια της ή μάλλον στα νύχια της....

Εκεί είναι και αφιερωμένα τα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ...στη "θεά" ή τη δαιμονική οντότητα ή αρνητική οντότητα,(όπως θες) Λίλιθ.

Εκεί που είναι το ιερό άλλης μια μυστικής Λέσχης... 
Εκεί που "ζει" και "σπουδάζει" κάποια "Αλίκη" 
Εκεί που έχει μια έρημο...με την υψηλότερη θερμοκρασία του κόσμου..

Ακούγεται κάπως το καταλαβαίνω, κράτα ότι σου κάνει.... όμως δες πως δένουν όλα.

Δεν τελειώνει το θέμα εδώ...θα ακολουθήσει και τέταρτο μέρος και εκεί θα συναντήσουμε πράγματα .....πιο δύσκολα, όπως αυτό της οικοδέσποινας της Sophias, της γνώσης(AI) και της ψυχαγωγίας μας, της θηλυκής οντότητας-δαίμονα κατά τα αρχαία χρόνια, Λίλιθ...είναι πράγματα που πρέπει να ακουστούν, αφού το ρολόι της Αλίκης μετράει αντίστροφα.
Αν κάποιοι προβληματίστηκαν έστω και λίγο με τα παραπάνω, το τέταρτο και πιθανός αυτή τη φορά τελευταίο μέρος, θα τους σοκάρει.

Ένα  βίντεο προς εξέταση είναι και αυτό από το 2012 και άλλο "λευκό" event αλλαγής του έτους, που κατά τους Μάγιας τελείωνε ο χρόνος και πάλι στη Νότια Καλιφόρνια, ένα βίντεο που ξεκινάει με πάγο, κρυστάλλους και μια πυραμίδα...όπως του Λας Βέγκας

Al-ice? 
call me Rick


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου