Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017

Ποιοι είναι πίσω από τα «φαντασμαγορικά» Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ (Μέρος 2ο)29/11/2017  2.27am


Στο πρώτο μέρος είδαμε μαζί τις ογκώδεις και πολυσυζητημένες συναυλίες-φεστιβάλ μουσικής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και ξεχωρίσαμε μερικά από τα σύμβολά και τα ντεκόρ των συναυλιών αυτών, όπως και τα τρέιλερ που τις προμοτάρουν.

Τώρα, στο δεύτερο και εν τέλη όχι τελευταίο μέρος, θα δούμε τι σκηνικά και τι φιλοσοφία έχουν αυτές οι συναυλίες και θα αλιεύσουμε, με δόλωμα τα στοιχεία που παρουσιάζονται πιο κάτω, την πραγματική τους διάσταση και τον σκοπό που εξυπηρετούν.

Περιληπτικά στο προηγούμενο άρθρο είδαμε ότι μεγάλα μουσικά events, (όπως το Nocturnal Wonderland) φιλοξενούνται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ σε συγκεκριμένο μέρος. Έχουν διάρκεια από μια μέρα έως τρεις ημέρες και υποδέχονται χιλιάδες κόσμου, από Ευρώπη και Ανατολή.

Τα τρέιλερ των events μιλάνε για την Αλίκη που ψάχνει τη χώρα των Θαυμάτων, η οποία Αλίκη φοράει ένα κόκκινο μενταγιόν σε σχήμα καρδίας και την καθοδηγεί μια μπλε σφαίρα-ενέργεια στον χώρο των event αφού αλληλεπιδρά η μπλε σφαίρα με το κόκκινο μενταγιόν.

Μετά από μερικά επεισόδια η Αλίκη αλλάζει…και η κοπέλα με το άσπρο μακρύ φόρεμα των πρώτων επεισοδίων μεταμορφώνεται σε μια προκλητική και σέξι γυναίκα, φορώντας κόκκινα μαύρα εσώρουχα.

Έπειτα στο event του 2012 κάνει την πρώτη της εμφάνισή η Κουκουβάγια, που είναι και το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης στις εκδηλώσεις αυτές συναντάμε ανθρώπινα ομοιώματα που καίγονται, τη ρόδα, τη Θεά Εκάτη, τη «μυθολογική» Μέδουσα, red rabbits, το ουράνιο τόξο και πολλές φορές τη Κουκουβάγια να δεσπόζει στη κεντρική σκηνή των events.

Ξεκινάμε λοιπόν το ταξίδι αυτό της αναζήτησης με πρώτη στάση την περιοχή της Καλιφόρνια, εκεί που πραγματοποιούνται τα εντυπωσιακά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.


Αφού έχουμε μια εικόνα του που διεξάγονται αυτά τα φεστιβάλ, ας πάμε να δούμε αν έχει τίποτα περίεργο εκεί γύρω στην περιοχή.

Αφού ανηφορήσουμε βόρεια της Καλιφόρνιας, στο δεξί μας χέρι στην Περιοχή της Νεβάδα έχουν την Κοιλάδα του Θανάτου και ονομάστηκε έτσι διότι διεκδικεί τις ψυχρότερες θερμοκρασίες του πλανήτη και είναι η θερμότερη έρημος του κόσμου με καταγεγραμμένη θερμοκρασία τους 58 βαθμούς κελσίου.

Πηγαίνοντας προς τη βόρεια Καλιφόρνια και στο πράσινο σημείο του Χάρτη συναντάμε αυτό το περίεργο που ψάχνουμε.Τι είναι αυτό και τι σχέση έχει ένα άλσος της Β. Καλιφόρνιας με τις εκδηλώσεις στην νότια Καλιφόρνια;

Θα το πιάσουμε από την αρχή…

Η περιοχή αυτή είναι ο τόπος συγκέντρωσης μια μυστικής λέσχης ονόματι Bohemian Grove (Άλσος Βοημίας).

Η μυστική αυτή οργάνωση/λέσχη αποτελείται  περίπου από 2.700 μέλη και στις εκδηλώσεις της παρευρίσκονται άνθρωποι με ισχυρή οικονομική και κοινωνική επιφάνεια, από σημαντικούς CEO της Αμερικής, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εύποροι χρηματιστές, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, καλλιτέχνες, ηθοποιοί κ.α. 


Συγκεκριμένα, συμμετέχουν ηθοποιοί του Χόλυγουντ (ιερού ξύλου), πολιτικοί διαφόρων κρατών, πρόεδροι της Αμερικής, ιδιοκτήτες πετρελαϊκών κολοσσών, πρόεδροι εταιριών όπως της IBM, Halliburton….…ο πρόεδρος της Τράπεζας των ΗΠΑ, στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του Υπουργείου Άμυνας και γενικά συμμετέχουν όσοι υποτίθεται ότι είναι η αφρόκρεμα της σημερινής μας κοινωνίας, μαζεύονται όλοι αυτοί που επηρεάζουν  την πολιτική (εσωτερική εξωτερική), την οικονομία, τη ψυχαγωγία...τη τύχη του πλανήτη.

Οι συναντήσεις αυτές ξεκίνησαν περί το 1879 και πέραν των άλλων ιδιαιτεροτήτων της λέσχης αυτής, τα μέλη και οι συμμετέχοντες στις τελετές αυτές είναι μόνο άνδρες (μπλε χρώμα) και οι κανόνες εγγραφής στη Λέσχη είναι αυστηρότατοι.

Ένα δείγμα των συμμετεχόντων στη λέσχη και στις τελετές είναι

George Bush

George W. Bush

Colin Powell

Tom Johnson
(Πρόεδρος του CNN και πρώην εκδότης του LA Times.)

Caspar Weinberger Πρώην Υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Helmut Heinrich Waldemar Schmidt Πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας

Stephen Bechtel Επιχειρηματίας co-owner of the Bechtel Corporation

Newt Gingrich Πρώην ομιλητής της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Ronald Reagan 
Eisenhower

Nixon
Kissinger 

Frank Popoff 
Αμερικανός Επιχειρηματίας με καταγωγή από Βουλγαρία

Οι συγκεντρώσεις αυτές των «επιφανών» ανδρών, κίνησαν το ενδιαφέρον ερευνητών από την Αμερική όπως του Alex jones και με κάμερα αποθανάτισε μια ημέρα από τις 14, αυτή που διενεργούν όπως λένε τη τελετή που θα καλέσουν τα πνεύματα που θα τους φέρουν τύχη, υγεία, χρήμα και φυσικά δόξα.

Στην τελετή λοιπόν αυτή, όπως βλέπουμε στις φωτο πιο κάτω, συγκεντρώνεται σε ένα άλσος (22.000 στρεμμάτων), μπροστά από μια τεχνητη λίμνη, φορώντας μαύρο-κόκκινες ρόμπες, ανάβοντας φωτιές, απαγγέλοντας διάφορα ξόρκια-επικλήσεις, θυσιάζοντας ομοιώματα ανθρώπων και κατά περίπτωση ομοιώματα παιδιών.

Όμως κατά περιόδους υπάρχουν αναφορές ακόμη και από αυτόπτες μάρτυρες που μιλάνε για χρήση ναρκωτικών, ομοφυλοφιλικές επαφές, θυσίες ανθρώπων και συγκεκριμένα παιδιών!, απαγωγές παιδιών και κάτι πολύ πολύ περίεργο, έλεγχο του νου μέσω ενός προγράμματος ονόματι MK ULTRA, που είναι στην υπηρεσία του Αμερικανικού υπουργείου εθνικής Αμύνης.


Όλα τα παραπάνω αναφέρονται εν συντομία και είναι από πολλές πηγές που όμως αναφέρουν περίπου τα ίδια. Μια πηγή έγκυρη κατά τη γνώμη μου είναι εδώ.

Αυτοί οι κύριοι λοιπόν, μαζεύονται σε ένα δάσος φορώντας κόκκινες κάπες και τελούν ένα μυστήριο που εμπεριέχει, σύμφωνα με Αμερικάνους ερευνητές, απαγωγές και θυσίες μικρών παιδιών.

Δεν μένω για την ώρα στις θυσίες, θα μείνω σε αυτό που βλέπουμε….στο πού τα θυσιάζουν τα παιδιά ή τα ομοιώματα παιδιών.

Η τελετή εκτελείται γύρω από ένα τεράστιο πέτρινο άγαλμα ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ύψους 14 μέτρων.
Και εδώ νομίζω ξεκινάμε να προβληματιζόμαστε.

Τον 21ο αιώνα, οι παραπάνω, υποτίθεται προοδευτικοί επιφανείς κύριοι, συμμετέχουν σε μεσαιωνικές ή προϊστορικές τελετές που εξομοιώνουν ανθρωποθυσίες ή πιθανός και να μην εξομοιώνουν. Αυτό είναι στη κρίση του καθενός.

Κουκουβάγια λοιπόν…το νυχτερινό πουλί που δεσπόζει λίγο νοτιότερα της Καλιφόρνια, στη Νυχτερινή/Σκοτεινή χώρα των Θαυμάτων (Nocturnal Wonderland)Στα πόδια (ή στα νύχια καλύτερα) της Κουκουβάγιας (θηλυκό-κόκκινο) των 14 μέτρων ύψους,  αλληλεπιδρούν το βράδυ της τελετής οι συμμετέχοντες που είναι μόνο άνδρες (αρσενικό-μπλε) θυσιάζουν το ομοίωμα;;; ενός παιδιού, που ριχνεται στη φωτιά και καίγεται. Η τελετή ονομάζεται Cremation of Care.

Η συμφωνία που κάναμε στο πρώτο μέρος ήταν να αποδεχτούμε από κοινού την αποκρυφιστική δράση αυτών που κινούν τις εξελίξεις εις βάρος μας, συμφωνώντας στο ότι περνάνε τα μηνύματα που θέλουν μέσα από ταινίες, σειρές, video clip, παιδικά, animation κλπ.

Ένα βίντεο λοιπόν είναι και το παρακάτω, που δεν πιστεύω ότι δεν ελέγχθηκε πριν βγει στο κοινό, αλλά είναι ενδιαφέρον οι σκηνές που δείχνει και η περιγραφή του Kevin Spacey, που πλέον κατά σύμπτωση αποτελεί παρελθόν από  τα γυρίσματα και η σειρά κινδύνεψε να κοπεί.


Και ένα δεύτερο βίντεο έρχεται από το παρελθόν και είναι ένα animation ου λέγεται Lucy The Daughter of the Devil 2005 Season 1 Episode 6

Το επεισόδιο 6 λοιπόν αυτής της σειράς έχει τον τίτλο human sacrifice και δείχνει την περιβόητη Boehm τελετή, που προς το τέλος του εμφανίζει τη θυσία ενός μικρού παιδιού που ρίχνεται στη πυρά.

Το τραγούδι που παίζει είναι το «Go to Hell» του Alice Cooper...
Επειδή όσο σκάβεις βρίσκεις θα συνεχίσουμε σε επόμενο και πιστεύω αυτή τη φορά τελευταίο μέρος και τελικά πιο ενδιαφέρον. Θα δούμε ποιανού σύμβολο είναι το πουλί αυτό, πότε γίνονται οι τελετές-μουσικά φεστιβάλ, αν γίνονται ή όχι θυσίες στις μουσικές αυτές συναυλίες, σε ποιον γίνονται, πως συνδέεται η Sophia, to ρομπότ που δεν είναι άνθρωπος αλλά θέλει να γίνει άνθρωπος και μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία, που πιθανός θα μας "γεννήσουν" νέες απορίες.
call me Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου