Σάββατο, Ιουλίου 22, 2017

Οι "Δίδυμοι Πύργοι" της Ιερουσαλήμ
Οι προβολείς στρέφονται στο Ισραήλ

Όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία, τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν σε βίαιες ταραχές που προκλήθηκαν μετά από διαμαρτυρίας έξω από το τζάμι αλλά άξια της Ιερουσαλήμ... 

Τα βλέμματα πέφτουν σιγά-σιγά στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ και στο Ισραήλ.

Η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες ολοένα και χειροτερεύει, με την Ισραηλινή πλευρά να πιέζει με διαφόρους τρόπους τους Παλαιστίνιους, θέλοντας να κυριαρχήσει στο όρος του Ναού,  στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Εκεί, στα θεμέλια του 2ου ναού του Σολομώντος που καταστράφηκε το 70 μ.Χ. από τους Ρωμαίους, στέκονται οι «δίδυμοι» ναοί, τα δύο ιερά κτίρια του μουσουλμανισμού, ο Θόλος του Βράχου ή Τρούλος του Βράχου και το τζαμί Αλ Άκσα.

Στέκονται εκέι, σαν εμπόδιο στην ανέγερση του τρίτου, ίσως και τελευταίου ναού που θέλουν να αναβιώσουν οι Ιουδαίοι, τον ναό του Σολομώντος, σύμβολο που θα αντανακλά την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια σε ολόκληρο τον κόσμο και θα εκπληρώσει τις γραφές τους.

Κάπως έτσι έστεκαν και οι δίδυμοι πύργοι, ουρανοξύστες ορόσημα της παγκόσμιας οικονομίας και του εμπορίου, κτίρια επιβλητικά, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης που όμως κατέρρευσαν μέσα σε λίγη ώρα. 
Μία θυσία, τότε το 2001, χιλιάδων ανθρώπων που θα σηματοδοτούσε την είσοδο ολόκληρου του κόσμου σε μια νέα κατάσταση, μια νέα πραγματικότητα, αντιμέτωπη με προκλήσεις και προβλήματα που όπως όλα δείχνουν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου κάποιοι να δώσουν-επιβάλουν τις έτοιμες λύσεις τους. 

Οι δυο πύργοι τότε έγιναν ένας και μέσα από τα συντρίμια των δύο επιβλητικότερων κτιρίων της Νέας Υόρκης, ξεπρόβαλε ένα μόνο αλλα εξίσου επιβλητικό κτίριο, το υψηλότερο και ακριβότερο κτίριο του δυτικού ημισφαιρίου. 
Ένα κτίριο που το ύψος του είναι 541 μέτρα ή 1776 πόδια. Παρένθεση εδώ.. Οι Ιλλουμινάτοι (Πεφωτισμένοι) ιδρύθηκαν την 1η Μαΐου του 1776, στο Ίνγκολστατ της Βαυαρίας, από τον Άνταμ Βάισχαουπτ.

Έπεσαν λοιπόν δύο ανεγέρθηκε ένα..

Θα μου πείς τι σχέση έχουν οι δίδυμοι πύργοι της Αμερικής με το Ισραήλ..

Το παγκόσμιο κέντρο των μονοθεϊστικών θρησκειών, αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, είναι στο Ισραήλ και ειδικά στο όρος του Ναού. Εκεί, στα θεμέλια του κατεστραμμένου ναου του Σολομώντα, στέκουν ακόμη οι δύο «δίδυμοί πύργοι» του μουσουλμανισμού που είδαμε πιο πάνω και που θα πρέπει, με κάποιον μαγικό τρόπο ή όχι και τόσο μαγικό, να πέσουν, να γίνουν συντρίμμια και να δώσουν την θέση τους στον έναν και μοναδικό ναό, που οι Εβραίοι ονειρεύονται και ο ΟΗΕ προετοιμάζει.

Δεν προορίζεται για τους Εβραίους ο ναός αυτός, αυτοί θα χρησιμοποιηθούν, θα κάνουν την βρώμικη δουλειά που λέμε και θα δημιουργήσουν μαζί με τους Παλαιστίνιους τις απαραίτητες συνθήκες αστάθειας και διαμάχης στην περιοχή, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να δικαιολογείται η επέμβαση των παγκόσμιων διαιτητών και ειρηνοποιών, που αυτόκλητοι θα αναλάβουν να επιβάλουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.
Αρκετά δυνατός συμβολισμός μπορώ να πω..

Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανοικοδομήσουν κάτι σαν ένα "Παγκόσμιο κέντρο θρησκειών" και παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης της νέας εποχής, στην μοναδική περιοχή που δεν έχει δει ειρήνη εδώ και πολλά πολλά χρόνια. 


Άρα δύο τα σημαντικότερα κτίρια στο παγκόσμιο κέντρο του εμπορίου και της οικονομίας, δύο και τα σημαντικότερα κτίρια στο όρος του Ναού..
Ένα κτίριο στην θέση των δύο προηγούμενων κτιρίων στην Αμερική
Ένας ναός στην θέση των δύο προηγούμενων ναών στην Ιερουσαλήμ (έαν βέβαια συμβεί κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευσή τους.)

Που είμαστε τώρα;

Η επικαιρότητα που φτάνει στις οθόνες μας και τα νούμερα πίσω απο αυτές, προδίδουν ότι είμαστε στην φάση της αναταραχής και της σύρραξης στην περιοχή γύρω από το σημείο ενδιαφέροντος, στο όρος του Ναού. 
Όχι μιας συνηθισμένης ταραχής, ούτε μιας απλής σύρραξης, αλλά κάτι μεγαλύτερο που θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο ώστε να ερεθιστεί η συνείδηση της διεθνής κοινής γνώμης.

Επίσης, μέσα από τις θυσίες των εμπλεκομένων, ίσως πάρουν την εξουσία για να προκληθεί κάτι μεγαλύτερο. Κάτι που θα κάνει πιο εύκολο το έργο της ανέγερσης..Καταλαβαίνεις

Φυσικά πάντα εξετάζεις όλα τα ενδεχόμενα και πρέπει να πιάνεις καλά τον παλμό των εξελίξεων, αλλά ο συναγερμός στην περιοχή του Ισραήλ  είναι κόκκινος, για όλα τα ενδεχόμενα. 
Και θα μείνει στο ίδιο χρώμα για αρκετές ημέρες.
 Τρεις παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν σε βίαιες ταραχές που προκλήθηκαν μετά από διαμαρτυρίας έξω από το τζάμι αλλά άξια της Ιερουσαλήμ.

Τρεις Ισραηλινοί πολίτες ,την ίδια ημέρα 21-7-2017, σκοτώθηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι ενός 19 χρόνου Παλαιστίνιου στην Δυτική όχθη. 


call me Rick 22/7/2017 3.19am
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου